היי כולם!

רותממוש

New member
../images/Emo41.gifהיי כולם! ../images/Emo41.gif

אני רותם, וכבר הרבה זמן שאני רק קוראת הודעות בלי להגיב... אז הגיע הזמן להצטרף! אני בת 14.5, אני מ-ת-ה על "השבט"- רואה מהפרק ה-1!!! (מתה גם על "תשוקות" ו"מלאך שחור"....) והדמויות שאני ה-כ-י אוהבת הם: ואד-דני בייבי- שאני פשוט מתה עליו!!! סליידוש, אמבר,בריי, אבוני, סקסי לקסי,ג'יי ועוד ועוד!!! מקווה להשתלב.....

Lestats Wife

New member
היי רותממ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני תומ, בת 14 ממשגב. נעימאוד, ברוכה הבאה, ואישפוז נעים
מלאך שחור רולז

slallum

New member
לא לא לאאא../images/Emo70.gif סליחההה../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

אני סוגד לךךך
כן אני כןןן

love Jay

New member
הי רותם ממי!

לי קוראים עדי חואני מקרית אתא! גם אני בהתחלה בלי להגיב אז את כמוניוכיוון שאת אוהבת את ג'יי אז יש לך חברה חדשה למרות שאני רק בת 12.6 וביום חמישי הייתה לי בת מצווה וןבתא שלי נפטרה ביום לפני הבת מצווה ויום אחרי עשו לה הלוויה
תהני! אני מבטיחה לך שתשתלבי מצויין!

עדי....

יש לי מלא משפחה בקרית אתא....כולל סגן ראש העיר...הוא דוד שלי.... אז אולי את מכירה מועלם?....ואיפה את גרה בקרית אתא?..

love Jay

New member
אני מגבעת טל!אבל...

שהאח התאום שלי נבחן למגמת מג\דעים ברוגוזין ב' הוא נסע לראש העיר מטעם בית הספר בשביל להביא לו את ספר המחזור (מסורת בית ספרית) אז יכול להיות שהוא פגש אותו! חוץ מזה ראש העיר הוא שכן של חברה מאוד טובה שלי והוא עובר לגור ליד בית הספר היסודי שלי שנמצא רחוב מעל הבית שלי!

TziMHoNoa

New member
שאאלום רותם../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif|מזיע|

ברוכה הבאה
אני נועה, בת 14 ומשו.. עוד פרטים בכרטיסישי..

קרניjack

New member
הביי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

אני קרן בת 16, בטוחה שתשלבי פה, אנחנו פורום מעולה

YaEloNeT

New member
שאלוםםםם../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

אנע יעל מפ"ת סיטי
בת 14 ואמ.. משו
לבעלי קוראים גארפילדון
והוא אחיו של גארפילדין
שהאמהות המאמצות שלו הן צ'אקי
וסיון
אנחנו די מגובשים
אז אל תבהלי
כי אנחנו לא שורטים...זו רק אני

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי! +הבהרה אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif בת 16מנס ציונה../images/Emo82.gif ברוכה הבאה והתמכרות נעימה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif הדמויות האהובות עליי הן אמבר../images/Emo68.gif../images/Emo62.gif, אבוני, ואד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, סלייד../images/Emo61.gif (של גיתע../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif../images/Emo61.gif), ג'ק../images/Emo132.gif וסאשה../images/Emo151.gif... מה שמוביל אותי להבהרה... אף אחד../images/Emo128.gif בפורום../images/Emo43.gif ../images/Emo26.gifהזה../images/Emo36.gif, אבל אףףףף אחדדדדדדד../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif לא מתעסק עם דן../images/Emo99.gif.... דן../images/Emo99.gif הוא בעלות שלי../images/Emo88.gif עוד מחודשיו הראשונים של הפורום../images/Emo43.gif... ואז באה תמר../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif ודרשה בעלות../images/Emo3.gif ואחרי דו-קרב מפרך../images/Emo122.gif הבסתי אותה../images/Emo45.gif והיא קיבלה את ואד ואני את דן../images/Emo99.gif... דן../images/Emo99.gif, הוא שלי../images/Emo11.gif, שלי בלבד... אף אחד../images/Emo128.gif בפורום../images/Emo43.gif הזה לא../images/Emo128.gif מתעסק איתו בלי לעבור דרכי../images/Emo122.gif.. אלא אם כן זה לצורכי סגידה../images/Emo99.gif מה שמקבל אישור מיוחד../images/Emo63.gif... אז באמת בנימה מאוד../images/Emo127.gif מחבבת../images/Emo13.gif ונחמדה../images/Emo9.gif, אני מבקשת ממך../images/Emo92.gif לא../images/Emo128.gif להתעסק איתי כשזה בא לעניין של דן../images/Emo99.gif...סתם המלצה ידידותית../images/Emo91.gif... תשאלי פה את האחרים.... בכל מקרה, עכשיו כשסיימתי את ההבהרה וההכרה, המון ברוכה הבאה../images/Emo24.gif, ותשוקות רולזזזזז - דאפי יודעת לעשות חיקוי מעולה של טאביתההההההה../images/Emo70.gif (דאפי זו דאפי דאף מהפורום פה) אני תרזה... עזבי תיאוריה מסובכת חיחיחיח... נו תראו אותי אני שוב מבהילה ניוביז איך שהם מצטרפים... באדדד דפייי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif נ.ב - מצורפת תמונה של דן כפרע עליו בעלי האהוב...

dafi daf

New member
אכן תשוקות רולאאאאז!!!!!!

וזה לא חיקוי של טאביתה זה חיקוי של טימי שאומר "טאביתה" אבל זה עדיין שולט בטירוף
ואני דאפי בת 14 מקיבוץ
שדה יואב... (שימי לב דפי זאת דפי שמעליי ואני דאפי) אבל אם את מתבלבלת את תמיד יכולה לקרוא לי בוב

love Jay

New member
אני מוכנה לנסות....

ואד ודן הם של כל מי שרוצה אותם (או אפשר להגיד אותו חמודל'ה אולי אחרים מפחדים ממך (
-אני מתגלגלת על הרצפה מרוב מחוק-) אבל אני לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L Love Be So Evil!!!!! מוכנה לקרב (חחחחחחחחח....) עדידי(
אף אחד לא גונב לי את הכינוי שמעתם?!
)

למעלה