היה אחלה מפגש

מצב
הנושא נעול.

Big Mama 1

New member
../images/Emo41.gifהיה אחלה מפגש../images/Emo41.gif

היה אחלה מפגש

וכמיטב המסורת - תודה לליאת ולבעלה, על האירוח המקסים והחם, ותודה מיוחדת על זה שבאמת השארת את יונצ' ער, ככה נשנשתי אותו "על באמת". היה אחלה מפגש, אוכל משובח (הסלט של הילה מעולה כרגיל, ומהסלט של דארא לא יכולתי להפסיק לאכול...) ואנג'י, אוי המוס, המוס..... מ-ע-ו-ל-ה. כרגיל כמו בכל המפגשים, צחוקים עד לב שמיים, וסיפורים מהוואגינה
, ובעיקר חברה נהדרת ומצב רוח טוב. זה בדיוק מה שהייתי צריכה

תודה רבה למארחים ולאורחים

היה אחלה מפגש

וכמיטב המסורת - תודה לליאת ולבעלה, על האירוח המקסים והחם, ותודה מיוחדת על זה שבאמת השארת את יונצ' ער, ככה נשנשתי אותו "על באמת". היה אחלה מפגש, אוכל משובח (הסלט של הילה מעולה כרגיל, ומהסלט של דארא לא יכולתי להפסיק לאכול...) ואנג'י, אוי המוס, המוס..... מ-ע-ו-ל-ה. כרגיל כמו בכל המפגשים, צחוקים עד לב שמיים, וסיפורים מהוואגינה
תודה רבה למארחים ולאורחים
ולמי שדאג (ובצדק) - עברתי ליד מקום התאונה שהיתה במחסום הרכבת שבין בנימינה למעגן מיכאל אבל לא הייתי כמובן מעורב בה

liati7

New member
../images/Emo24.gifתודה שבאתם

היה אחלה מפגש

תודה שבאתם
היה נהדר, תודה על "השאריות" שהשארתם לי , אני אמשיך להתענג כל השבוע. יונ'צ עדיין ישן... טוב הוא לא חייב לקום לעבודה.
פינת האבידות אנג'ולי - שכחת אצלי את הצידנית. העין ה-3 - את התבנית החזרתי אבל המגבת נשארה אצלי. מוזמנים שוב בשמחה.

anguly

New member
תודה רבה על האירוח ../images/Emo25.gif

תודה שבאתם
היה נהדר, תודה על "השאריות" שהשארתם לי , אני אמשיך להתענג כל השבוע. יונ'צ עדיין ישן... טוב הוא לא חייב לקום לעבודה.
פינת האבידות אנג'ולי - שכחת אצלי את הצידנית. העין ה-3 - את התבנית החזרתי אבל המגבת נשארה אצלי. מוזמנים שוב בשמחה.
תודה רבה על האירוח

היה כיף ואני יודעת ששכחתי את הצידנית עם הקרחומים - גיליתי את זה באמצע הדרך - אבל לא היו לי כוונות לחזור. מישהו מכם מגיע לת"א לפעמים - או שאני אצטרך למצוא שוב את הדרך עד אליך

hillawr

New member
תודה

תודה שבאתם
תודה
לליאת וצביקה, תודה על האירוח. היה נעים,טעים וכיף להיות עם חברים.

העין ה 3

New member
מה "שאריות"??????????????????

תודה שבאתם
מה "שאריות"??????????????????
הייתי בטוחה שחיסלנו את כולו
!!!! גם אני קלטתי עוד בדרך שהשארתי את המגבת, אבל הייתי חייבת להשאיר לי תירוץ לבקר אתכם שוב... תודה לכולם! היה, כרגיל, נעים וכיף לפגוש את החברים הוותיקים, ולהכיר חברות חדשות. הסלט של הילה טעים כרגיל, אבל ההפתעה שלה? חבל על הזמן...

efrat 34

New member
איזה כיף לי ואיזה...

היה אחלה מפגש

איזה כיף לי ואיזה...
כיף הייתי נפגעתי ועכשיו רוצה עוד שלום שמי אפרת והתמכרתי למפגשי פורום אז תודה למארחים נעים מאוד למתארחים המון תודה לליאור (שנראה לי סבל מנחירותיי בדרך חזרה) ובפעם הבאה אצלי?! וההפתעה אוח ההפתעה הכי שווה טוב נו גם הסלט.. והיה בכלל מוס?

היה נפלא

איזה כיף לי ואיזה...
כיף הייתי נפגעתי ועכשיו רוצה עוד שלום שמי אפרת והתמכרתי למפגשי פורום אז תודה למארחים נעים מאוד למתארחים המון תודה לליאור (שנראה לי סבל מנחירותיי בדרך חזרה) ובפעם הבאה אצלי?! וההפתעה אוח ההפתעה הכי שווה טוב נו גם הסלט.. והיה בכלל מוס?
היה נפלא
תודה על האירוח. האם השכנים התלוננו על רעמי הצחוק? אנג'י- המוס שלך הורס!!!!!!!

../images/Emo51.gifרבה לליאת והמשפחה ../images/Emo140.gif

היה אחלה מפגש

רבה לליאת והמשפחה

על אירוח מקסים. היה מפגש פורום כהלכתו עם חברה מצויינת, המון צחוקים וכמויות מסחריות של אוכל משובח. כבונוס קבלנו את ההפתעה של הילה - מה צריך יותר?... שרק יהיו הרבה מפגשים ועוד יותר הפתעות.

איזה רעות !

רבה לליאת והמשפחה

על אירוח מקסים. היה מפגש פורום כהלכתו עם חברה מצויינת, המון צחוקים וכמויות מסחריות של אוכל משובח. כבונוס קבלנו את ההפתעה של הילה - מה צריך יותר?... שרק יהיו הרבה מפגשים ועוד יותר הפתעות.
איזה רעות !
גם הפסדתי וגם אתן לא מספרות מה היתה ההפתעה ?! אין צדק בעולם

דא2

New member
תודה על ערב ראשון ומרתק..

איזה רעות !
גם הפסדתי וגם אתן לא מספרות מה היתה ההפתעה ?! אין צדק בעולם
אומנם רוב הזמן שתקתי אבל זה לא מצב הצבירה הטבעי שלי..הייתי בעיקר המומה ונרגשת. או אולי בגלל שהייתי עסוקה בבליסה אינסופית בקיצור נשאר בהחלט טעם של עוד (או שאולי זה היה המוס...)

efrat 34

New member
והנה ההפתעה התגלתה מזל"ט הילה

אומנם רוב הזמן שתקתי אבל זה לא מצב הצבירה הטבעי שלי..הייתי בעיקר המומה ונרגשת. או אולי בגלל שהייתי עסוקה בבליסה אינסופית בקיצור נשאר בהחלט טעם של עוד (או שאולי זה היה המוס...)
והנה ההפתעה התגלתה מזל"ט הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה