הידד!

Nחמן

New member
../images/Emo41.gif הידד! ../images/Emo65.gif

אות הנשיא למתנדב הוענק גם לאגודה לשמירת זכויות הפרט. כה לחי!

Nחמן

New member
בעניין אחר

בהודעת התודה לאיתי על הסיור הנפלא בירושלים נפקד מקומם של אנשי "חברותא", שארגנו את האירוע, אך מסיבות, שאינן תלויות בהם לא יכלו ליטול בו חלק. גם להם מגיעה התודה והברכה ואע"פ שאני חולק על חלק מפעילותם הדתית, אין ספק, שמבחינה חברתית אף הם ראוים היו להוקרה. יודע מה? לא הפרס חשוב. למעלה בשמים מחלקים פרסים "חופשי". המעשה הטוב הוא הפרס הגדול ביותר. מאחל גם ל"חברותא" המון הצלחה, ושיזכו לאחחד את כל הלבבות. ו... לדואגים - אל דאגה! גם תורו של הרב רון יגיע...

ישי 321

New member
נחמן היקר

מעניין אותי אם אתה הולך לשבת הו"ד? הייתי רוצה שתהיה. לשמוע מנסיון חייך. לקבל עצות והדרכה בחיים מנסיונך. וגם כדי לאזן את הגילאים. בטח יהיו הרוב חברה צעירים....

Nחמן

New member
בעזרת ה'

אני מתכוון להגיע. רק למען השם אעינני "גורו". אני אדם פשוט שבפשוטים. אם עהצה ונסיון חיים אישי יכולים לעזור למישהו, אני שמח מאוד על כך אבל אין לתלות בי ציפיות מוגזמות אלא יש לבחון כל דבר לגופו. מבחינת הגילאים מצאתי איזון. בשבת הקודמת הייתי "עיוור" בעין אחת (לאחר ניתוח) ולמרות זאת קיבלתי תמיכה יוצאת מהכלל מהצעירים. בטיול סוכות בשנה שעברה בוואדי קלט לא הערכתי נכון את קושי המסלול. התמיכה בי הייתה יוצאת מהכלל ועד היום לא קיבלתי תלונה על ניצול. ביום השישי האחרון הייתי צריך לעלות עם אופניי מספר מדרגות בכניסה למסגד אל אקצה. לא ביקשתי עזרה באיש אבל כולם ללא יוצא מהכלל באו לעזור. בקיצור: יש כאן חבר'ה מקסימים וגם לרבים מהצעירים יש מה לתרום. תודה על המחמאות.

למעלה