הטופ 5 שלכם

../images/Emo41.gifהטופ 5 שלכם../images/Emo41.gif

היה לנו כבר 7 (וחצי
) עונות עם שורדים חדשים ולכן תרשמו פה מי הם 5 השורדים האהובים עליכם! ממקום 5 למקום 1. גם הסברים יתקבלו בברכה
ואז נרשום את הסיכום של כל התוצאות ונדע מי הכי אהוב על רוב חברי הפורום.

שלי:

מקום 5 - אלייזה ואיימי(עונה 9): על המקום החמישי נלחמות אצלי שתי שורדות מהעונה החדשה, מי שתגיע רחוק יותר תיקח את המקום. מקום 4 - קולין
(עונה 1):
הסוויטהארט הראשונה, הבן אדם הכי נחמד שהיה אי פעם בהישרדות, הבן אדם היחיד שבכיתי בגללו אחרי שהועפה באכזריות. משפטה השולט יזכר בליבי לנצח: "Be Nice, Play Fair" היא תזכר לנצח! מקום 3 - דארה(עונה 7): חולה עליה, עליה אומרים את המשפט - מים שקטים חודרים עמוק. הייתה שחקנית נפלאה, שממש חבל שלא זכתה! בנוסף לזה היא גם ממש יפה! מקום 2 - שיאן
(עונה 5,8):
איך אפשר לשכוח את המלכה האמיתית של אולסטארס?! מעריצה שרופה של המאסטרמיינד הראשון, ריצ'ארד האץ'. אסטרטגית נפלאה שנפלה רק בגלל שהשבט שלה הגיע במיעוט. גם בעונה 5 היא הייתה מעולה. מקום 1 - ג'נה
(עונה 6,8): מלכה, מלכה ושוב פעם מלכה! הזוכה הכי מושלמת שהייתה אי פעם. שרדה את רוב צסטרינו(שלדעת רבים השורד הכי חכם בתולדות הסדרה), ניצחה בהמון אתגרים(בינהם שני האתגרים האחרונים). בחורה יפה, מדהימה, מהממת, עם הרבה מזל ופשוט מושלמת! באולסטארס בכיתי יחד איתה!

zulu2000

New member
שלי../images/Emo28.gif

אין לי כוח להסביר ממש: 5. שיאן- עונה 5,8 4. כריסטי- עונה 6 3. אלייזה- עונה 9, אבל היא מאיימת על המקום ה-2. 2. דארה- עונה 7 1. נליוש- עונה 4

adi007

New member
שלי..

5. ליאן
(הישרדות 9) 4. אית'ן
(הישרדות 3) 3. רוב סי
(הישרדות 6) 2. ריץ' האטץ'
(הישרדות 1) - אין עליו. מבין הבנים הוא הכי שולט. אני לא יכולה לפרט כי אין עליו!! זה מסכם את הכל :) 1. קאת'י
(הישרדות 4) - גאדדד אני מתה עליה!!!! הייתה צריכה לזכות, רק נליה "או מיי האק!" הקרציה הייתה חייבת לפתוח את הפה גדול שלה... "אוי קאת'י רואים לך את הציצים!", נו באמת כאילו לא יצנזרו את זה בעריכה!!! בקיצור, קאת'י=שולטת, נליה=
סתומה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo163.gif

לא לשים שורדים ראויים רק בגלל שהיו כמה כוסיות שוות = עלוב. אבל זו דעתי. אני מכבד את הרשימה שלך ואת זכותך לבחור במה שבחרת.

חחח אין קשר למראה!

אני חושב ששיאן, ג'נה ודארה הם שורדות ראויות ומעולות! אבל אני טוען שיופי הוא יתרון, כך שזה יצא במקרה. היחידה שאולי נבחרה לא מהסיבות שאתה היית בוחר היא קולין.

Yaki J

New member
ריצ'ארד האץ' ניצח בפוקס. הוא ניצח

כי הוא היה הראשון, כי הוא הבין מהר את חוקי המשחק וכי האחרים היו נטולים מודעות לחלוטין למה הם הכניסו את עצמם. כמשנתקים אותו מההקשר של העונה הראשונה, מגלים בנאדם יהיר מלא ביטחון עצמי ללא שום הצדקה וחי בשאליות. העיד פעם מישהו שהבעיה שלו היא לא שהוא מתייחס לעצמו בתור השורד הראשון, אלא בתור השורד היחיד. בכל מהדורה אחרת של הישרדות הוא לא היה מחזיק מעמד 2 דקות.

willo

New member
לא מדויק

האולסטאר הוכיח שברגע שאתה מכיר את המתמודדים המשחק שונה. ריצ'רד היה הראשון שהבין את המשחק ושיחק אותו, בכל עונה היה מין ריצרד כזה פשוט לא הכירו אותו קודם

Boran

New member
אתה סותר את עצמך

כל הגאונות שלו היא בדיוק שאף אחד אחר לא הבין את חוקי המשחק. הוא בעצם המציא את כל מה שכל השורדים בעונות אחריו ביססו עליו את כל האסטרטגיות שלהם.

zulu2000

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

לא ציפיתי לזה מכל הפורום בערך.. נליה=מושלמת

Yaki J

New member
שלי

5. ג'רי מנת'י ("הישרדות 2: הערבה האוסטרלית") 4. סנדרה דיאז ("הישרדות 7: איי הפנינה") 3. קאתי אובראיין ("הישרדות 4: מרקסס") 2. רוב ססטרנינו ("הישרדות 6: אמזון") 1. טינה ווסון ("הישרדות 2: הערבה האוסטרלית") * Discalimer - כל המדורגים פה נלקחו בחשבון תוך התעלמות מופגנת מכריתת המוח הקשה שחלק מהם עברו בזמן צילומי "הישרדות: אול סטארס". תודה וסליחה.

Uri04

New member
ממתי בדיוק לטינה היה מוח?

אני מצטער, אבל טינה היתה ותמיד נשארה
עם שני

Yaki J

New member
טינה הייתה גאונה. היא רקמה ברית עם

קולבי מאחורי הגב של ג'רי ואמבר, היא גרמה לקית' לחשוב שיש בינהם ברית ומנעה ממנו לחבור לאחרים, היא הראשונה שיצרה קשר עם רוג'ר וליזי כשכל האחרים התעלמו מהם באיחוד ורמת המניפולציה הרגשית שהיא הפעילה על קולבי (שאגב, הפכה לנושא מחקר של שתי פרופסוריות לפסיכולוגיה באוניברסיטת בוסטון), כשהפכה את עצמה בעיניו לאם תחליפית ומנעה ממנו את הבחירה בקית' כשותף למועצת השבט האחרונה - מעידים על גאוניותה. מה גם שכדמות היא הייתה דמות נפלאה, ועד היום אני לא שוכח לה את הסצינה המופלאה בה היא מזנקת למים בשיא השטפון כדי להציל את פח האורז שלהם בעוד שאר הצעירים עומדים שם ולא עושים כלום.

Uri04

New member
מעניין שאף פעם לא הראו לנו את זה...

במשך כל העונה השנייה עד כמה שאני זוכר, לא ממש הראו דבר וחצי דבר על האסטרטגיה, כביכול שטינה רקמה.. אני עדיין טוען שהיתה כאן קונספירציה.. :)

Yaki J

New member
רק 3 פרקים לפני הסוף טינה דיברה

על האסטרטגיה שנקרמה בינה לבין קולבי וחשוב מכך - האסטרטגיה נגד קית'. אני זוכר שישבתי וחשבתי לעצמי איזו גאונית העריכה שהצליחה להסתיר את זה כל כך הרבה פרקים.

willo

New member
עוד דירוג

החמישיה שלי, לפי סדר עולה:- [5]ג'רי מנת'י עונה שניה (אוסטרליה)- הנבל האולטימטיבי הראשון. [4]אנדרו - עונה שביעית (איי פנינה)- אחת העונות הטובות עם הטויסט האולטימטיבי (חזרת המודחים), תמיד תהיה לו פינה חמה בזכות עמידתו האיתנה עם הדליים על הגב. [3]רוב ס. - עונה שישית (אמזונס) - לא הפסיק לחשוב ולתכנן מהיום הראשון, היה פשוט שחקן מעולה שידע לצאת מכל סבך, לא עלה לשניים הסופים כי ג'נה ידעה שהוא ינצח אותה. [2] רופרט - עונה שביעית (איי הפנינה) ושמינית (אולסטראס) - אין צורך להכביר במילים, כבר מהרגע שגנב את הנעלים וסחר בהם הבנתי שהוא הפירט האולטמטיבי. [1] ריצ'ארד האטש - מנצח העונה הראשונה - שחקן גדול, הבין את המשחק מתחילתו והניח את הכללים למשחקים הבאים, הקרב שלו עם הכריש היה רגע שלא נשכח, לדעתי השורד הכי טוב שהיה כי הוא גם ניצח (ולכן עף מוקדם בעונה השמינית)

למעלה