התמונה של ג'וסלין
א אטומיק בייגל New member 10/6/10 #16 התמונה הזו מגניבה לידיים בצורה הזו יש פוטנציאל "מה לעזאזל " אבל זה יצא מגניב לגמרי. למרות שדווקא העיניים שלה אולי מצומצמות וכועסות מדי לטעמי בלי פואנטה :X
התמונה הזו מגניבה לידיים בצורה הזו יש פוטנציאל "מה לעזאזל " אבל זה יצא מגניב לגמרי. למרות שדווקא העיניים שלה אולי מצומצמות וכועסות מדי לטעמי בלי פואנטה :X
ב בלונדי211 New member 10/6/10 #9 התמונה של מרג'ורי תודו שזאת כזאת תמונה של מרג'ורי אגב, יש בתמונה משהו שמזכיר את התמונה של ויקטוריה מעונה 9 עם הקיר טיפוס חחחח
התמונה של מרג'ורי תודו שזאת כזאת תמונה של מרג'ורי אגב, יש בתמונה משהו שמזכיר את התמונה של ויקטוריה מעונה 9 עם הקיר טיפוס חחחח
א אטומיק בייגל New member 10/6/10 #17 לגמרי awkward בסגנון שלה P: באמת מזכיר את התמונה ההיא ונורא הצחיק אותי הקטע של הפרש ללא הראש, זה באמת נראה ככה מרז'ורי מעצבנת אותי ברגיל כשהיא לא בתמונות כי היא כ"כ לא נראית כמו דוגמנית בתנועות ובמבטים שלה, והיא פשוט... לא יודעת. מציק לראות אותה.
לגמרי awkward בסגנון שלה P: באמת מזכיר את התמונה ההיא ונורא הצחיק אותי הקטע של הפרש ללא הראש, זה באמת נראה ככה מרז'ורי מעצבנת אותי ברגיל כשהיא לא בתמונות כי היא כ"כ לא נראית כמו דוגמנית בתנועות ובמבטים שלה, והיא פשוט... לא יודעת. מציק לראות אותה.
S Shir Sparotty New member 10/6/10 #20 מסכימה, לא נעים להסתכל על בנאדם שלא מאמין בעצמו ברמה כזו גדולה של חוסר ביטחון
א אטומיק בייגל New member 11/6/10 #26 היא נראית כאילו היא מחזיקה את הראש שלה בידיים והוא לא מחובר לצוואר
ש שםמשתמש פנוי New member 11/6/10 #28 אה, אומייגאד, נכון../images/Emo6.gif. אבל למה דווקא *פרש*? (סורי על העילגות )
א אטומיק בייגל New member 11/6/10 #29 אממ נראה לי שיש סיפורים על פרשים חסרי ראש יש כאלה בהארי פוטר, ויש איזה אחד פעם במכושפות... לא יודעת מה המקור של זה אבל זה קיים כסיפור מאיפשהו
אממ נראה לי שיש סיפורים על פרשים חסרי ראש יש כאלה בהארי פוטר, ויש איזה אחד פעם במכושפות... לא יודעת מה המקור של זה אבל זה קיים כסיפור מאיפשהו
ש שםמשתמש פנוי New member 11/6/10 #32 ד"א, את צודקת, מויקיפדיה - The Headless Horseman is a fictional character from the short story 'The Legend of Sleepy Hollow'... The story ...has worked itself into known American folklore/legend through literature and film
ד"א, את צודקת, מויקיפדיה - The Headless Horseman is a fictional character from the short story 'The Legend of Sleepy Hollow'... The story ...has worked itself into known American folklore/legend through literature and film
S Shir Sparotty New member 11/6/10 #33 סליפי הולו זה סרט של ג'וני דפ ../images/Emo3.gif שיש שם פרש ללא ראש... XD
ש שםמשתמש פנוי New member 11/6/10 #34 חח כן, אבל הסליפי הול הזה מבוסס על הסליפי הול ההוא (The Legend of Sleepy Hollow).