החידה

../images/Emo41.gif החידה ../images/Emo41.gif

הוראות: (לחדשים שבנינו)
כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לנצח ולהיכנס לטבלת האלופים זה לדעת מאיזה פרק לקוח התסריט ומאיזה פרק לקוחה התמונה. בבקשה, אם אתם עונים על פרק אחד תכתבו אם אתם מדברים על התמונה או הפרק
הדברים האלו כל-כך חשובים. ולא התיאור של הפרק, השם של הפרק
התמונה:
משמאל
התסריט:

Lorelai: Hey LUKE: Hey, what are you doing? Lorelai: Oh, uh, Rory and I just hit the video store. Now we’re on our way home to eat a large amount of something you would not approve of. LUKE: Sounds good. Lorelai: What are you doing?​
טבלת האלופים:
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 03 מאי 2002 - *קליאו* - מאיה. יום שבת 18 מאי 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי 31 מאי 2002 – Gilmore Fan – חן. יום שישי 07 יוני 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי ‏14‏ ‏יוני‏ ‏2002 - YaLdoNet 4 EveR – אופיר. יום שישי 21 יוני 2002 - rotem224 – רותם יום שישי 28 יוני 2002 - Gilmore Fanatic – חן. יום שבת 06 יולי 2002 – Gilmore Fanatic – חן. יום שבת 20 יולי 2002 - ifonly16 – סיגל. יום שישי 27 יולי 2002 - Schnickelfritz – חן..
בהצלחה לכולם

z O e i

New member
וואי איזו תמונה יפה...

בחיים לא ראיתי איקס אדום בתוך מלבן כל כך יפה

../images/Emo4.gif

מקפיצה שוב כי זה פשוט לא יפה מה שאתם עושים
אני אבכה.. סניך סניך (חחחח אופיר
)

evil boy

New member
נו אני ראיתי את שניהם (נראה לי)

אבל אין לי מושג מה השמות של הפרקים יש לפרקים שמות בכלל

../images/Emo41.gif רמזים לחידה ../images/Emo41.gif

אני ממש מאוכזת ממכם
ים
אף פעם לא הייתי צריכה לתת רמז.. אז הנה בשבילכם, רמז. תסריט
Lorelai: Not one place that gave you a little feeling of, ‘Huh, well that has a nice vibe about it.’ LUKE: I don’t use the word vibe. Lorelai: Luke. LUKE: Maybe one place wasn’t so bad. Lorelai: Oh good, describe it to me. LUKE: I don’t know. It had walls with a kind of a floor with a light. Lorelai: Okay, hold on here, mister. If you tell me it’s got a roof, I’m stealing that baby out from under you. LUKE: I just can’t tell anymore. I need a second opinion. Lorelai: Do you want me to come look at your apartment?​
ותמונה למעלה. עכשיו חסר לכם שאתם לא יודעים

Uv Kruvi

New member
לא יודע שמות או מס פרקים אבל...

זה הפרק שלוק הלך לחפש דירה לו ולג´ס... ובסוף הוא קנה את כל הבניין ומשפץ...וגאד דמט! עדיין יש לו מלא וילונות מניילון בתוך המסעדה! כמה זמן לוקח לשפץ?!?!?

evil boy

New member
הוילונות בכונה

והם רק בכניסה למטבח שמים את זה כדי שלא יבואו חרקוים וזה

לאנה

New member
יש גם בכניסה לחק של הדירה.....

איזה ניסוח גרוע. התכוונתי שיש ווילון גם לפני המדרגות, כלומר לפני החלק בו הם גרים, כלומר, לא משנה.

אה-הא!!!

לא הלהקה....
סתם. סתם.. לא מצחיק. לא משנה...
התסריט: Lost and Found התמונה: Like Mother, Like Daughter

סופסוף מישהו גילההההההההה../images/Emo70.gif

כל הכבוד כרמל אני גאה בך
חשבתי שאני כבר אצטרך לתת עוד רמז..

למעלה