החידה שלי

כיסוף

New member
../images/Emo41.gif החידה שלי ../images/Emo41.gif

טוב בגלל שזכיתי ב 50 אלף ש"ח כפרס על פתרון החידה מתנת הפרדס ומיינהיילת
אולי היא תהיה קצת קשה נראה מי ה
שת/יביא פיתרונים, אז ככה: היא
מלכת יופי הוא
איש עסקים ומעצב אופנה. שניהם היו כוכבי מדורי הרכילות (לאישה, העולם הזה עיתון חדשות ז"ל ועוד) בליינים תל אביבים. האהבה שלהם היתה סוערת כמו שאר האהבות המסעירות בחייה. מי אני ומה שמי? ומה שמו של בעלה

שילה1

New member
חווה לי וגאי ..שם משפחתו לא זכור לי

לאלה התכוונת? נדמה לי היתה נשואה לרפי שאולי..נכון?

כיסוף

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא איך ידעת?

חשבתי רק אני זוכרת אותם וכן התשובה חיובית. כן ושמו היה גי פולופ היא זכתה מלכת היופי בתואר בשנת 1969 וגם בתואר סגנית שלישית למיס יוניברס גי פולופ היה מייסד אופנת "בגד עור" היתה להם חנות בטיזינגוף סנטר בקומה התחתונה, הייתי תמיד מציצה להם בחלון שנסעתי לתל אפיף כדי לדעת על מי אני קוראת בדיוק על חיי הלילה והיחסים שידעו עליות ומורדות. הייתי קוראת כל מילה ומילה על גי פולופ ואל תשאלו אותי למה כי הוא סיקרן אותי. כן ואחוריי זה היה לה רומן מסעיר עם רפי שאולי שהפך לבן זוגה לחיים ויש להם ילד משותף. לרפי שאולי היה מועדון גם בחיפו ליד גן האם . יופי חשבתי שאשתמש ברמזים

כיסוף

New member
לא לא שמה היה חוה

רק חוה היתה נשואה לגי פולופ ומנדי דוויס רייס היתה נשואה לרפי שאולי וכן חוה היתה חברתו לחיים של רפי שאולי.

שילה1

New member
וחווה לוי מהיכן היא?ואני מהיכן???

"בגדעור"היה מפעל במגדל העמק. משו משו היה... ויש לך עוד שאלה או אני אשאל?

כיסוף

New member
כן בא לי עוד חידה

היא
ציונית בנשמתה
נמנית על דור של עמודי התווך של החינוך וה..... העי_ _ __ _ ת . הפ _ _ _ _ זה כל מילה שלישית שיוצאת מהפה שלה . יש כמה כרוכיות של ספרים שחיברה וברברנית עם מיקרופון
מי אני ומי שמי?

דרדרית

New member
יששששששששששש../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צריכה לשאול משו? לגמרי במקרה הכינותי מראש
שיר ילדים השיר מדבר על ילד שאכל פרי בוסר....

למעלה