החולייה החלשה FNF - סיבוב 4!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo41.gifהחולייה החלשה FNF - סיבוב 4!../images/Emo41.gif

השיר שעף בסיבוב הקודם הוא Closer
[הערת המערכת:
] להלן רשימת השירים המעודכנת:
1. Erin Shore [Instrumental] 2. Forgiven Not Forgotten 3. Heaven Knows 4. Along With the Girls [Instrumental] 5. Someday 6. Runaway 7. Minstrel Boy [Instrumental] 8. Toss the Feathers [Instrumental] 9. Secret Life 10. Carraroe Jig [Instrumental] 11. Leave Me Alone 12. Erin Shore [Instrumental] ------------------------------------ 13. Closer 14. Love To Love You 15. The Right Time​
בהצלחה

AndreaCorr ©

New member
לחדשים שהצטרפו אליינו ../images/Emo26.gif

ההוראות בקצרה: אתם צריכים להגיב להודעה הראשית ובכותרת לכתוב את השיר שאתם הכי פחות אוהבים מהשירים שנותרו באלבום, ולסמן לידו
. אם תגללו קצת למטה, בהמשך העמוד תראו את הסיבוב הקודם. כוווולם להשתתף!

Noamush

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo128.gifErin Shore (Intro)

ואיך העפתם את קלוסר?

kyliefan18

New member
מה?!??!

זה השיר הכי יפה באלבום!!!!!! ואני מצביע ל Minstrel Boy [Instrumental]

d o g b e r t

New member
Carraroe Jig ../images/Emo128.gif

וגם אני מוסיף
משלי על ההעפה של Closer אז הנה:

p i n g o

New member
אני לא מבין...

אם כל כך רבים מאיתנו נגד ההעפה של Closer, איך הוא עף???

התשובה פשוטה...

אמנם רבים נגד ההעפה של closer אבל תודו שאתם גם נגד רבים אחרים.. אם יש פתאום 2 שהצביעו לשיר ההזה והוא אכן לא מיועד להיות במקום הראשון אצל אחרים.. הם גם יצביעו לו כדי לשפר את האפקטיביות של ההצבעה.. או בניסוח פשוט יותר.. כל אלה שמתישהו יבחרו להעיף את closer עושים את זה עכשיו כדי שהוא יעוף כבר.. למה? כי יש נגדו כבר הצבעות, מה שמגדיל את הסיכוי שלו לעוף אם הם יצביעו עכשיו. אחרי זה כבר "נדאג לטפל" בכל השאר..

NoKiA2003

New member
../images/Emo41.gif עשרת הדיסקים שאהבתם בתשעים

בפורום שנות התשעים אתם מוזמנים לבחור ולדרג את עשרת האלבומים שאהבתם במיוחד או שהשפיעו עליכם יותר במהלך העשור, להוסיף כמה מילים למה בחרתם דווקא אותם ותמונה של הדיסק. בהצלחה!!

למעלה