החוליה החלשה PLDD

../images/Emo41.gifהחוליה החלשה PLDD

השירים שנשארו: Not That Kind Love Is Alive I Ask of You I'm Outta Love Made for Lovin' You Sick and Tired Yo' Trippin' One More Chance Freak of Nature Overdue Goodbye You'll Never Be Alone One Day in Your Life Why'd You Lie to Me Don'tcha Wanna Paid My Dues Secrets Don't Stop (Doin' It) Dreamed You Seasons Change Left Outside Alone How Come the World Won't Stop Time Heavy on My Heart I Do Welcome to My Truth Who's Gonna Stop the Rain Sexy Single Rearview Where Do I Belong Maybe Today Pieces Of A Dream I Belong To You In Your Eyes השיר הבא שאני מעיף זה Sexy Single (ואל תרשמו ראשי תיבות בבקשה לשיר הזה)

adii1201

New member
איך הגעת ל-PLDD

כשיש שני קולות ל-DW וקול אחד ל-OMC ויגאל ואח שלו עוד לא הצביעו?

adii1201

New member
נו אמרתי שהם לא הצביעו

בגלל זה צריך לחכות
ולא הקול שלך לא שווה 2

בגלל זה הקול שלהם לא יחשב

כי הם לא עומדים בזמנים ובגללם הפורום מתייבש
. נכון, הקול שלי צריך להיות שווה 3
. (ולא צביקה, יהודה לוי ונינט לא נכנסים כאן, אם הם רוצים יש להם קולות משלהם, לא על חשבוני
).

למה PLDD ../images/Emo7.gif

אני ממש אוהבת אותווווווווווווווווווווו אלאלאלאללא טוב נו, אני אתנחם כשתעיפו את Don'tcha Wanna אז אני אומרת-
Don'tcha Wanna Don'tcha Wanna לזבל

QueIronia

New member
אההה. אופס... לא פה.

אבל תחשיבו את זה כאילו הצבעתי במקום המתאים...
PLDD לא ייצא!

adii1201

New member
אבל הצבעת במקום המתאים../images/Emo3.gif

ובטח שהוא ייצא!!!! אני מחליטה

adii1201

New member
../images/Emo6.gif

ולמה?!?!?! זה שיר מדהים!!!!
אני אוהבת אותו!!!!!!
וארז תגיד לאח שלך שחסר לו
ובעצם רגע, גם לך חסר!

רובע

New member
למה PLDD?

אני אוהתב את הברידג' שם...[טוב אני אוהבת את הברידג' בהרבה מהשירים שלה...]

adii1201

New member
חחח כה שמתי לב../images/Emo6.gif

ואני לא סובלת את השיר הזה!!!! יש לו מילים יותר מטוטמות מהשיר דוד אוהב אותך רק שדוד אוהב אותך זה שיר קליט ומגניב שכמה שהוא דפוק כיף להקשיב לו... PLDD פשוט מטומטם משעמם ועלוב! אני לא סובלת את השיר הזה...

היי לא להגזים../images/Emo70.gif

אולי את לא אוהבת את PLDD אבל את לא יכולה לומר שהוא עלוב! אולי הוא מטומטם ומשעמם לדעתך וזאת זכותך... אבל השיר ממש לא עלוב. מבחינת שירה הוא מעולה. מבחינת המקצב הוא אחלה. מבחינת הסאונד הוא מעולה... לגבי המילים אני יכולה להבין... אבל הוא ממש לא עלוב. זה אחלה שיר.

זאת לא דעה...

זאת עובדה. כי לא אומרים על שיר שהוא עלוב בלי שבאמת יהיו לו כל הנתונים להיות עלוב. וPLDD ממש ממש לא עלוב. הוא יכול להיות- זבל, חרא, מטומטם, חזר תוכן, צרחני, חסר קצב וצורה (כמו DW ) אבל עלוב זה לא עניין של טעם. בכל אופן

במידה מסויימת גם על DW

אי אפשר לומר שהוא עלוב. כי הוא עדיין שיר ואנסטסיה כתבה אותו ואנחנו נכבד אותו
נהיה ילדים טובים

למעלה