החוליה החלשה- עונה 5: סיבוב 11

../images/Emo41.gif החוליה החלשה- עונה 5: סיבוב 11 ../images/Emo41.gif

אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק, בכל אופן למי שלא: מה שנעשה כאן זה ניתן רשימה של כל הפרקים מהעונה החמישית, ולאט לאט אתם תבחרו את מי להדיח עד שנגיע אל הפרק הזוכה. כבר עשיתי את זה לפני שנתיים עם העונה הרביעית והפרק הזוכה היה- חנוכת בית, שגבר על תחתונים במקום השני. רציתי לפתוח כבר אז על העונה החמישית, אבל החלטתי לתת לה ולפרקים שלה עוד קצת זמן להתעכל לכם בבטן לפני שתדעו סופית מה אתם אוהבים ומה פחות בגלל שאנחנו מתחילים עם הרבה פרקים, אני אפתח עוד סיבובים לעיתים קרובות בשביל שלא נמשיך עם זה עד שהפורום כבר יתחיל להיות פחות פעיל. בהמשך אני אתן יותר זמן להצביע. יאללה בהצלחה טוב, וויתרתי לכם, 5 מצביעים זה לפחות שיפור מהפעמיים הקודמות, אז אני בכל זאת אפתח עוד שירשור. מקווה שהפורום יישאר חי בשביל מנדלבאום בלש פרטי 2. בפעם הקודמת הייתה הסכמה יחסית כוללת, כשכולם הצביעו להעיף את- מתנות בחינם
ולמרות שפיתוח קול ודפקט הפרפר ספגו גם הם קולות, הפרק השני שמודח הוא משפחה חורגת אותך
הבה נמשיך. הפרקים שנשארו + תזכורת קצרה לכל פרק: 5. דפקט הפרפר- אילן ומרסל פוארו מנסים לברר מה גרם לביטול ההופעה שלהם בבר מצווה, ומסתבכים עם דבר שהוביל לדבר שהוביל לדבר. 7. דיסאוריינטציה- עודד חושב שהוא בהיריון. 8. הגשר- קובי ועודד רבים את מריבת ה"נכון לא נכון" ובזמן שימית מנסה לגשר ביניהם גרי מנסה לגשר בין אילן לבלהה חיה. 14. פיתוח קול- בעקבות ביקורת, גרי לוקח קורס לבישול מולקולרי, והפיג'מות הולכים לשיעורי פיתוח קול. 15. המבול- עודד מתעלף ונכנס להזייה שבה המנגל מדבר אליו ומבקש ממנו לאסוף חיות כמו בסיפור תיבת נח, אילן מנסה לכתוב שירים פואטיים ויש מבול גדול בחוץ. 18. אבאלה- אבא של גרי מגיע לבקר ודור הזהב משתלט על התוכנית. 20. תעלומת הטמגוצ'י- פרק מאחורי הקלעים שבו גרי מנסה להפוך לבלש פרטי ולמצוא את הטמגוצ'י האבוד של דנה. 24. סוף העולם- סוף העולם מגיע וכל אחד מתכונן לזה בצורתו שלוץ 25. גיבורי העל-אק- הסדרה הופכת לסרט על גיבורי על, גרי הארכי נבל מנסה להשתלט על העולם והפיג'מות מנסים למנוע בעדו לעשות את זה. 29. אפס אפס אפס- עודד מקבל קוד מהרוסים וכמעט גורם לפרוץ מלחמת העולם השלישית. השב"כ חוטף ת'חבורה ומנסה למנוע מלחמה. 32. מזל סרטן- גרי מנסה להתחמק ממילואים, עודד מטעה את החבר'ה שיש לו סרטן. הדירוג עד עכשיו: 36. לא מצחיק 35. שרה טבעות 34. כה אמר זרתוסתרא 33. פיק פיק פוק 32. עסק מסריח 31. הפרק שלכם 30. חצילו! 29. כל האמת 28. סלברקה 27. אח שלו 26. הצרפתים הולכים 25. ארצה 24. פרק עם פוטנציאל 23. הצרפתים באים 22. צמחוני נגד מנדלבאום ד' 21. בלתי מושגת 20. הפיג'מות חוזרים 19. חתונת הכסף 18. פרק כשר 17. מסודרים 16. פרק 100מם 15. פרק 3 עונה 5 קלאסי 14. במדבר 13. מתנות בחינם 12. משפחה חורגת אותך כרגע אנחנו עדיין מדיחים בצמדים, מהסיבוב הבא זה עומד להשתנות, אז הכינו את עצמכם

דפקט הפרפר, מזל סרטן ../images/Emo128.gif

ואם שניהם יודחו, אנחנו נגיע לדעתי לטופ 9 המושלם! משם אפילו לי (שידוע בתור חולה דירוגים) כבר יהיה קשה לבחור. אז, מעבר לזה ששניהם פרקים מעולים: דפקט הפרפר- פרק מאוד עלילתי, ואני לא אומר שזה רע, אבל לפעמים העלילה קצת תופסת את המקום של הבדיחות. והיה צפוי שבסוף אילן גרם לחד גדיא הזה
גם לא כל כך הבנתי את הסצנות עם עודד. מזל סרטן- פשוט מאוד: פרק גדול של גרי, פרק די חלש של כל השאר. ההתחלה דווקא הייתה מצחיקה, כשעודד בכה ממרקו וכו', אבל אני לא מבין מה כל כך מצחיק בזה שהם חשבו שיש לו מחלת סרטן ולא חיית מחמד סרטן. לעומת זאת גרי פשוט הרג אותי, סצנת העכביש ("אההההההה!!! הוא בא להרוג אותי!!!") היא אחת החזקות שלו מכל העונות.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo128.gifדפקט הפרפר, ../images/Emo128.gifהגשר

פרקים יותר חלשים משאר הפרקים שנותרו

casaya

New member
דפקט הפרפר ומזל סרטן

דפקט הפרפר - אף פעם לא התלהבתי ממנו. מזל סרטן- כמו שכבר נאמר פה, פרק גרי גדול פרק השלישייה סביר מינוס.

למעלה