החוליה החלשה-חצי גמר שוב

Sinner Girl

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה-חצי גמר שוב../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

אני יכולה להעיף טכנית את שון, כיוון שתשובות "הזאתי נו" לא מתקבלות,כי לא עושים מחצי גמר בדיחה.וגם אני לא רוצה לראות יותר "תעיפו את לילי" "תעיפו את שון" לא יודעת מה.אתם לא תתחילו להגיד לאנשים את מי להוציא.וכיוון שאני לא יודעת אם ברייקאווי גירל אכן רואה את הסדרה. באמת שעשיתםם מהחצי גמר בדיחה.אני מבקשת ממי שלא רציני שלא יגיב. מי שלא רואה קבוע שלא יגיב. רק ממי שרציני שיגיב. אז לפני שאני אפתח שוב את ההצבעה, רק תגידו אם אתם מעדיפים שאני כבר אוציא את שון[כי טכנית הוא יצא] ונעבור לשלב הבא, או שאתם מעדיפים הצבעה מחודשת. יום טוב
.

רוני1002

New member
אני מעדיפה הצבעה מחודשת.

נפתח דף חדש וכולנו נהיה הפעם רציניים.

RoRiL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo134.gif

מי שלא רואה תסדרה שלא יצביע- באמת זה כבר חצי גמר

Sinner Girl

New member
וכך אמרו אלו שלא הצביעו..

אורטל,רוני,אתן בכלל לא הצבעתן בחצי גמר,ולא תבינו אותי לא נכון,אני גם לא רוצה ששון ייצא,וחוץ מזה אני נייטלרית.

רוני1002

New member
בגלל זה אני רוצה הצבעה חוזרת.

כדי שהפעם תהיה לי הזדמנות להצביע, וכמובן ל-ה-ש-פ-י-ע-!

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני בעד הצבעה רצינית חוזרת../images/Emo121.gif

ודר (ברייקאוואי) רואה את הסידרה בוודאות היא גם הגיבה לפרקי החג וניחשה כמה ניחושים ב21 שאלות... ואכן שרית (רוני) ואורטל חייבות להצביע
ואל תעיפי טכנית את שון

Sinner Girl

New member
גם אם אני מחשיבה את ההצבעה שלה

אז יש קול אחד יותר לשון,אז הוא כן אמור לצאת טכנית. את יודעת שגם אני לא רוצה שהוא ייצא,אז אל תעשי לי אייקונים כועסים. וחוץ מזה אני אמורה להיות נייטרלית. עוד היום או מחר אני אפתח את ההצבעה מחדש. אני מקווה שלא יעשו ממנה בדיחה שוב.

darklighter

New member
לא כעסתי עלייך../images/Emo121.gif

ואת מוזמנת לעשות הצבעה חוזרת, גם אני מקווה שיקחו אותה ברצינות....

למעלה