החוליה החזקה

../images/Emo41.gifהחוליה החזקה../images/Emo41.gif

עף לו So Now Goodbye ! ועכשיו הגענו לשלב המכריעה! אני לא יודע אם באמת כולכם בטוחים שזו החמיישה הטובה ביותר אבל.. זה מה שיצא! אז קידמה, כל אחד לדרג מ-1 ל-5 ככה ש-1 זה השיר הכי טוב
1. Spinning Around 2. On A Night Like This 6. Koocachoo 7. Your Disco Needs You 14. Light Years עפו: 3. So Now Goodbye 10. Butterfly 13. Kids 8. Please Stay 4. Disco Down 12. I'm So High 11. Under The Influence Of Love 5. Loveboat 0. Password (Hidden Track) 9. Bittersweet Goodbye

כולם טובים! זה ממש בעיה!!! שלי:

1. Spinning Around 2. Your Disco Needs You 3. On A Night Like This (שיר שהיה אצלי הרבה זמן מקום ראשון (אצל קיילי בכלל) ואז טיפה ירד... אבל זה שהשיר הוא שיר של מפיקים טיפה הוריד את החיבה שלי עליו, הוא עדיין מעולה אבל, לא יודע..) 4. Koocachoo (שיר מעולה!!!) 5. Light Years (עוד שיר מעולה, אבל לקח לו יותר זמן לכבוש את ליבי ולכן הוא מגיע 5, לא כי אני פחות אוהב אותו)

Koocachoo

New member
הדרוג שלי:

1. Light Years 2. Koocachoo 3. Spinning Around 4. Your Disco Needs You 5. On A Night Like This​

מדרג

1. On A Night Like This - תרשו לי לחזור על מה שאמרתי בפורום של "מצעדים" >>
כפול אינסוף. השיר הכי מדהים על האדמות בכל תולדות המוזיקה. הוא פשוט מיליון רמות מעל כל שאר השירים שקיימים. 2. Your Disco Needs You 3. Light Years 4. Spinning Around 5. Koocachoo

אגב...

מה האלבום הבא שנתפרע על חוליותיו ? אני בעד ROL...פשוט יהיה מעניין לשמוע את הדיעות עליו

REDbloodedMAN

New member
שלי. ../images/Emo13.gif

1. On A Night Like This 2. Your Disco Needs You 3. Light Years 4. Spinning Around 5. Koocachoo
פליז סטאי היה צריך להיות כאן מקום שני
.

Fever2002

New member
האלבום LY- הדירוג של החמישייה...

זה נעשה באילוצים של מה שנשאר בסופו של דבר,הטעם שלי בחלק מהמקרים קצת שונה אבל מה שנחמד זה לשמוע את הדעה של כולם ולא נשכח שהשירים תמיד נשארים באלבום וכל אחד יכול להאזין למה שהוא בוחר (רק לא לשכוח להדליק את הרמקולים כדי שיבקעו מהם צלילים
) ולדירוג עצמו: 1. Light Years (היה גם שיר מעולה לכמה חידות שלי למי שזוכר/ת
) 2. On A Night Like This 3. Spinning Around 4. Koocachoo 5. Your Disco Needs You

p i n g o

New member
../images/Emo127.gif שלי:

1) Light Years 2) Spinning Around 3) Koocachoo 4) On A Night Like This 5) Your Disco Needs You​

Noopy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

1. Spinning Around 2. On A Night Like This 3. Your Disco Needs You 4. Light Years 5. Koocachoo

למעלה