תודה על העשרת היידע הידעת כי: האוכל ביום ניצל מ שבת שלום !
K Kטלנית New member 21/10/05 #32 ../images/Emo19.gif תודה על העשרת היידע הידעת כי: האוכל ביום ניצל מ שבת שלום !
צ צחוק בלב New member 21/10/05 #20 רינתיתיתי אשתדל מאוד, את יודעת נגמרו ימי הרווקות הילדים שבו הביתה. אההה ומקפיצה לך
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 21/10/05 #21 ../images/Emo4.gif מצטער אבל לא.... התכוונתי לא יכול לסרב לך... ורק כדי שיהיה ברור....
ח ח ב ר מ ן New member 21/10/05 #28 לשבת הגוב תמניות זה מסוכן../images/Emo3.gif אני עדין חושב.פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחח בפרנציף לא חותם.
G GOLF46 New member 21/10/05 #29 חברמן תביא החברה מגבעתיים יהייה נחמד לראות את התיימנים והתיימניות של גבעתיים
K Kטלנית New member 21/10/05 #30 חברמן בוא ונראה את מבחן הסיבולת שלך זה יהיה נחמד לראות כמה זמן תצליח להחזיק מעמד זה לא יהיה כזה נורא רק תביא את ספריי החבר'מניות שלך על כל "צרה"
חברמן בוא ונראה את מבחן הסיבולת שלך זה יהיה נחמד לראות כמה זמן תצליח להחזיק מעמד זה לא יהיה כזה נורא רק תביא את ספריי החבר'מניות שלך על כל "צרה"
ה הקוסם המקסים New member 22/10/05 #36 כשאני רואה ../images/Emo41.gifהזמנה../images/Emo41.gif חושב..חתונה בפתח.. אבל אף אחד עוד לא הזמין את חברי הפורום לחתונתו מעל דפי האתר.. ככל שאני יודע..
כשאני רואה ../images/Emo41.gifהזמנה../images/Emo41.gif חושב..חתונה בפתח.. אבל אף אחד עוד לא הזמין את חברי הפורום לחתונתו מעל דפי האתר.. ככל שאני יודע..
K Kטלנית New member 22/10/05 #38 קודם צריך שיהיה ממון ../images/Emo4.gif סתם ככה מקפיצה סופי... עד לפה הריח מהמטבח מה את מבשלת שם??? מה???? שבת שלום
קודם צריך שיהיה ממון ../images/Emo4.gif סתם ככה מקפיצה סופי... עד לפה הריח מהמטבח מה את מבשלת שם??? מה???? שבת שלום
K Kטלנית New member 22/10/05 #40 איזה נחמת רבים ../images/Emo6.gif כמו שאמרו חכמינו ז"ל "מרבה נכסים מרבה דאגה" ולעיקר פשוט לרינתתתתתתת אתה בא????
איזה נחמת רבים ../images/Emo6.gif כמו שאמרו חכמינו ז"ל "מרבה נכסים מרבה דאגה" ולעיקר פשוט לרינתתתתתתת אתה בא????