מתרגשת בשביל כולכם.. תהנו
ג גיא לידר New member 15/6/06 #16 תודה רבה ../images/Emo9.gif תודה על כל הפרטים כמו שתמרע שאלה, למישו יש מושג אם אפשר להיכנס לראות את החזרות?
תודה רבה ../images/Emo9.gif תודה על כל הפרטים כמו שתמרע שאלה, למישו יש מושג אם אפשר להיכנס לראות את החזרות?
N Naych New member 15/6/06 #17 אני ממש אבל ממש בספק... יש הרבה תנאי "רק אם..." בשביל להיכנס לראות באלאנסינג... צר לי לאכזב וזה
ג גיא לידר New member 15/6/06 #18 אה אוקי. לא נורא ../images/Emo8.gif אבל שמעתי שלאורעד ולאנשים נוספים פה [ ] יש פרוטקציות סתם
ג גיא לידר New member 15/6/06 #35 ../images/Emo6.gif המ.. סתם רשמתי את ה- כדי לא להרוס את הפטרן. אבל... לא הבנתי את הבדיחה
ת ת מ ר מ ו ר New member 15/6/06 #45 ../images/Emo6.gif אנחנו תמיד נכים. [בעיקר גיא, מה אתה לא רואה? "אני לא מבין" "אה, עכשיו הבנתי". סתם אני אוהבת אותך המונים!!! ]
../images/Emo6.gif אנחנו תמיד נכים. [בעיקר גיא, מה אתה לא רואה? "אני לא מבין" "אה, עכשיו הבנתי". סתם אני אוהבת אותך המונים!!! ]
מ משו אמיתי New member 15/6/06 #25 רק לי יש פרוטקציות ../images/Emo6.gif, אני אגיד תודה אם לא יצעקו עליי היום, אז לעזור לך להיכנס בפרוטקציות? סורי, לא יכולה לעזור.. מה גם, שאני מגיעה להדרן בערך.. .
רק לי יש פרוטקציות ../images/Emo6.gif, אני אגיד תודה אם לא יצעקו עליי היום, אז לעזור לך להיכנס בפרוטקציות? סורי, לא יכולה לעזור.. מה גם, שאני מגיעה להדרן בערך.. .
ה הקור יגמור אותי New member 15/6/06 #27 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
ה הקור יגמור אותי New member 15/6/06 #28 ../images/Emo41.gif למישהו במקרה יש כרטיס מיותר להופעה הערב? אני אעשה הכל בשבילו, פליז...