הופעות!!!

bזוהר

New member
../images/Emo41.gif הופעות!!! ../images/Emo41.gif

לתומי נכנסתי לבמה והכי לא ציפיתי ופתאום ראיתי כזה מלא על הופעות של רונה ובחיים לא ראיתי כ"כ הרבה ביחד! טוב האמת אני די בשוק, אז:
10.6 מוצא"ש בזאפה, מפורסם ל21:00
22.6 יום חמישי בקפה הבר של חמדת ימים ב22:00
24.6 מוצא"ש תיאטרון חיפה-מועדון התיאטרון ב20:30
25.6 יום ראשון תיאטרון חיפה-מועדון התיאטרון 20:30 ברור פה לכולנו שמשו פה לא הגיוני השאלה-מה?? וואט דה פאק...... מי שמוצא פיתרון מקבל מתנה לילה טוב:)

bזוהר

New member
טוב, הממממ

ליד המופע בזאפה כתוב "לנשום בספירה לאחור" ליד חמדת ימים כתוב "בעקבות הדיסק החדש" (אמאלה
) ליד תיאטרון חיפה מועדון התיאטרון מוצא"ש כתוב לנשום בספירה לאחור ולמחרת, יום ראשון, זה מופע אקוסטי. אבל עדיין ...

שישיץ

New member
אז יש מועדון התיאטרון גם בחיפה_../images/Emo79.gif

הממ השאלה יא, למה היא תופיע שם יומיים ברצף? רונה, הדרימי!! (לייק בואי לדרום) ועדיף כמה שיותר בבאר שבע (עם כל הכבוד לבארי...)

שישיץ

New member
אני תכף באילת.._../images/Emo79.gif

כאילו ממש עוד כמה שבועות אז אם תהיה הופעה של רונה, מה טוב, אם לא, עדיף באר שבע!! (את מוזמנת אליי
)

היא מגיעה לחמדת ימים?????

רק ביום חמישי הייתי שם בהופעה של אביתר וזה יוצא גם יום אחרי היומולדת שלי! אבל אני מתכננת ללכת לזאפה...

שוודה

New member
אוף בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

היום היחיד שבו רונה לא מופיע צפונית מת"א הוא יום לפני המתכונת בספרות. בא-לי-למות-כמו-זונה-פוריטנית. ביי.

bזוהר

New member
שרמוטה פוריטנית

פסעי שוב ושוב בחדרך והרגיעי את עצמך עם תה צמחים! את באה לזאפה לא?

0mroosh

New member
מלעונה, ../images/Emo7.gif

אתמול על ההגה, כשהיית מלאה בחדוות נעורים, סקס אפיל ותום יחד, אמרת בריש גלית, "נסע יקירי, נסע" (תדמיינו שיש שם יותר מריש אחת, D: ). בכל אופן, אני מצטרף לאנשים עם בית ספר ב8 בבוקר יום למחרת- מתכונת באקולוגיה (האושר?)+בגרות בע"פ על האקוטופ (כל כך כיף לבדוק את השפעת האקטינובט על המצאות נגעים בקליפות תפוחי אדמה ב2 מצעיגידול שונים). שיהיה שלום, כן.
(תמיד רציתי להיות מלכת יופי,
).

bזוהר

New member
איזה מוזר..

במקום אחר כתוב שההופעה בחמדת ימים בכלל ב15.6

bזוהר

New member
טוב, קצת סדר../images/Emo26.gif

10.6 זאפה 14.6 מעבדה ירושלים , בערב לדליה רביקוביץ' 22.6 חמדת ימים, הופעה אקוסטית 24.6 מועדון התיאטרון בחיפה 25.6 מועדון התיאטרון בחיפה, אקוסטי (חוצמזה 3.6 עם גידי גוב בזאפה)

noa08128

New member
יש לך עוד פרטים

על הערב לדליה רביקוביץ'? נראה את כולכם בזאפה ,כן?|מאוהב

למעלה