O: אני יודעת איך קוראים לך. סתם נתקעה שם ו' P: ואני לא יודעת..אבל ישמצב :]
N NoAmOoOsH New member 19/9/06 #28 O: אני יודעת איך קוראים לך. סתם נתקעה שם ו' P: ואני לא יודעת..אבל ישמצב :]
א איף New member 19/9/06 #22 תקשיב לי רגע יא קציץ אם נראה לך שאתה לא מגיע, אתה כל כך טועה! אתה מגיע ואריאלה ואני שומרות לך מקום! ברור?
תקשיב לי רגע יא קציץ אם נראה לך שאתה לא מגיע, אתה כל כך טועה! אתה מגיע ואריאלה ואני שומרות לך מקום! ברור?
א אני רואה כפול New member 19/9/06 #24 ../images/Emo6.gif לא יודע אעלק... מהאוזן אני אסחוב אותך!! it's been too long
י ים סיטון New member 19/9/06 #25 ../images/Emo41.gifאממ../images/Emo41.gif. זה האתר של הבראבי. יש שם טלפון להזמנות ועדו לא רשום שם על ההופעה של גלעד בלוח הופעות אבל בקשר למחיר אני אברר מחר בטלפון .
../images/Emo41.gifאממ../images/Emo41.gif. זה האתר של הבראבי. יש שם טלפון להזמנות ועדו לא רשום שם על ההופעה של גלעד בלוח הופעות אבל בקשר למחיר אני אברר מחר בטלפון .
H hodayoyo New member 19/9/06 #27 נפלא!../images/Emo60.gif עכשיו אני רק צריכה למצוא את מי מהדירה לסחוב איתי