הוחלף הסקר

../images/Emo41.gif הוחלף הסקר../images/Emo41.gif

קודם ניראה את התוצאות של הסקר הקודם: השאלה הייתה: איזה מבן הדמויות של קובי אתם הכי אוהבים: נג`י ג`קסון 16.67% פרדי נייס טו מיט 19.44% מרסל פוארו 2.78% סבבה סאלי 11.11% אדי גוד טו סי יו 11.11% עדיף את קובי בלי הדמויות 0.00% עדיף את כל הדמויות אבל לא את קובי 0.00% עדיף את כל הדמויות ואת קובי 30.56% עדיף לא קובי ולא הדמויות 8.33%
מה שאומר שאתם מעדיפים את כל הדמויות של קובי
והסקר עכשיו: איזה עונה מבן 4 העונות הכי הצחיקה אתכם? אני מוזמנים לענות ולכתוב פה
חוץ מזה הפורום קצת סודר... כי בפורום באותו עמוד 4 שרשורים של אוף... תנסו לשמור על הסדר
גם אתם תהנו מזה וגם אנחנו המנהלות... יום טוב

:)

הצבעתי עונה 4-אני חושב שהיו שם הפרקים הכי מצחיקים. אמנם גם פרקים גרועים,אבל אני מת על העונה הזאת

Pijamist

New member
עונה ראשונה לדעתי../images/Emo47.gif

יש בה פרקים מאוד טובים ומצחיקים.

YugiBoy

New member
../images/Emo41.gif עונה ראשונה, אבל לא..

ראיתי את העונה הרביעית.. לא יודע... היא עושה לי אסוציאציה של דיכאון... לא טרחתי לראות אותה ביכלל.. ההמבורגרי שהשתנה והשחקנים החדשים :(( כי העונות הראשונות מבחינתי אותו הדבר.. הן שודרו אחת אחרי השניה לא? וזה מזכיר לי דברים שקרו בתקופות האלה.... זה יצא לראשונה ב2003 נכון?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונה ראשונה בנפרד

עונה שניה ושלישית שודרו ברצף
[אתה
נעלמת מ1640
]

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונה ראשונה

גם כי היא מצחיקה, וגם כי זו העונה היחידה שהשקיעו והכינו לה יותר משיר אחד. [בלי להחשיב את הרינגטונים..]

../images/Emo207.gif משו שתמיד רציתי לשאול...../images/Emo3.gif

תמיד רציתי לדעת אם גם אתם מרגישים קצת מטומטמים אחרי שאתם רואים יותר מפרק אחד של הפיג'מות.... או שזו רק אני.... תגיבו בבקשה זה חשוב לי :-\ רוני

למעלה