הודעת פרידה.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הודעת פרידה.

בכל השנים שהייתי בפורום בין אם סמויה לבין לא סמויה וכביכול מוצהרת הכרתי המון אנשים שחלקם הפכו לחברי הטובים הכרתי אנשים שאני שמחה שהכרתי ואנשים שפחות חוויתי המון ייעצתי התייעצתי תמכתי ונתמכתי חיזקתי וקיבלתי חיזוקים ועל כך אני רוצה להודות לכם אני חושבת שהגיע זמני לעזוב את הסו כול "קן" ולהמשיך הלאה.. אני רוצה לאחל לכם המון המון אושר וכל דבר אחר שאפשר לאחל ומכל הלב תודה על הכל ~
~

orrr18

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

מה?????????? מה את חשה???????? מה גורם לך לרצות לעזוב את ה"קן"?
לירי, חזרי ומיד!!!! בית לא עוזבים ומשפחה לא בוחרים!

Fregelistic

New member
אף פעם לא הבנתי

את העניין הזה של לעזוב פורום, ולכתוב הודעת פרידה מרגשת. זה נותן הרגשה כאילו עכשיו את עוברת הלאה- סיימת שלב כלשהו בחיים שלך ואת מתקדמת. מה העניין? זה לא ספציפי אלייך, אלא באופן כללי. זה סה"כ פורום. אם יש לך משהו להגיד- תכתבי. אין לך? תקראי ותהני. למה זה צריך להיות כ"כ דרמטי ואבסולוטי?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואו.

אז זהו שזה לא רק פורום ואף פעם לא היה [לא בעיני לפחות.. ואני יודעת שלא בעיני עוד כמה אחרים..] ההודעה שלי לא נכתבה כחלק מכוונה כלשהי כביכול להיות דרמתית ואני בכלל לא חושבת שהיא מרגשת או וואטאבר. כתבתי כדי שאלו שאכפת לי מהם ידעו, כי אני חושבת שאם זה היה המצב אצלהם הייתי מצפה שיאמרו. אף פעם לא הבנתי את העניין של להגיב את מה שאתה מגיב.. כאילו אם לא מוצא חן בעיניך או לא נראה לך אל תגיב כן תגיב. יום טוב.

Fregelistic

New member
אני רק מנסה להבין משהו

מה גורם לבנאדם להגיע להחלטה, "טוב, זהו. אני עם הפורום הזה סיימתי". נכון שאני לא פעיל במיוחד, אבל לפי מה שראיתי- לא היה לך פה רע, להיפך. אם זה אישי, אני לא מצפה שתשתפי אותי. פשוט נראה לי קצת מוזר שלוקחים את הפורום כמרכז החיים החברתיים. וזה גם כתגובה ללאונרדו (קוראים לך מיכאל? מצטער, לא בקיא פה בשמות). כמובן שאני מגזים, אבל זה רק כדי לנסות להעביר נקודה מסויימת. אולי בגלל שאני לא חלק מהפורום הזה קשה לי לראות את העניין ככה. (למרות שגם אם זה היה בפורומים אחרים שאני כן פעיל בהם, זה היה נראה לי תמוה). אבל זה אני.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אתה יודע מה?

עזוב, אין לי כוח או רצון לחפור בנושא.. אמרת סתם פורום? וואטאבר. וכל השאר.. גם. אבל זו אני.

Fregelistic

New member
חבל, זה היה יכול להיות דיון מעניין

ולא אמרתי "סתם פורום", אלא "סה"כ פורום", כי עד כמה שיש פה אנשים שהם חברים של ממש צריך לזכור שבסופו של דבר מדובר במקום וירטואלי. אני לא מחפש לבקר או לשפוט, ואני מצטער אם זה יצא ככה. אני פשוט לא מבין למה העניין של להכנס או לא להכנס לפורום צריך להיות החלטה כ"כ רצינית והרת גורל. אז זהו? מעכשיו את לא תכנסי לפה יותר אפילו רק כדי לקרוא הודעות? גם אם ממש ממש ממש יתחשק לך? ותרצי לדעת מה קורה עם שאר חברי הפורום שהם לא החברים הקרובים שלך, אבל בכל זאת מעניינים אותך? לילה טוב

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אם הייתי מעוניינת לפתוח דיון

הגיוני שהייתי עושה זאת בעצמי לא? וכאן זה מסתיים. לילה.

white star

New member
../images/Emo54.gif בבקשה, די.

אם אתה מעוניין להמשיך את הדיון הזה עם כוכב, אז בבקשה במסרים תודה.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif כוכב הבהירה שלא מעוניינת בזאת.

על גבי הפורום או מעבר לו. שיהיה ברור.

Drowned World

New member
מאמי אני מת עלייך

אל תשימי לב הבנות פה ממורמרות משום מה לא קיבלו בפורים
חחח סתם סתם לא לנבוח WOFF תחזרי לבקר אבל מדיי פעם

הממ

עבור חלק גדול מהמשתמשים זה אכן רק פורום/מקום להתכתב בו. אבל יש אנשים שכותבים כאן באופן קבוע ובנוסף - גם מכירים אחד את השני מחוץ לפורום/נפגשים ביום-יום וכו', אז זה טיפה שונה מהצורה שבה מתנהלים רוב הפורומים.לכן יש שאנשים שעבורם הפורום הוא משמעותי הרבה יותר כי הוא גם מקום מפגש של חברים, ולעזוב אותו הוא אכן אירוע דרמטי בשבילם. לגבי הסיבה לעזוב או הצורה.. עניין של דיעה אני מניח, כל אחד והדרך שבה הוא בוחר.

כי מעבר להתכתבות ולניקים יש

אנשים שיצרו פה חברויות,והמחנה המשותף שלהם זה שהם הכירו דרך הפורום,ואפילו חברויות על בסיס יומי.וזה הרבה מעבר לסתם עוד התכתבות בפורום כלשהוא .

אממ...

אני לא רוצה להיכנס לשיקולים שלך מדוע בחרת לעזוב,אבל זה ממש חבל שאת עוזבת,אני פה שלושה חודשים ועוד סמוי ליפני,ובאמת את אחת האנשים הכי חמודים ומקסימים שבפורום,וממש חבל שאת עוזבת את הפורום.

TheRainMaker

New member
|ממשמופתע|../images/Emo12.gif

אני מניח שיש לך סיבות טובות... בכל אופן, תחסרי מאוד!

למעלה