הודעת מפגש

../images/Emo41.gif הודעת מפגש ../images/Emo41.gif

(באיחור, אבל ניחא
) מתי, מי וכיצד? המפגש יתקיים בשוהם, מחר. באיזו שעה שבא לכם, אני אהיה שם מהבוקר. זה מפגש של יומיים (אפשר לישון אצל שניש). רוב הזמן נהיה בסוכה שנבנה. ^_^ ניפגש ליד הבית של שניש או בפארק, צרו איתה קשר. שוהם זה חור בערך כמו מזכרת בתיה או קדימה, לא צריך לפחד מפיגועים או אנערף. מה נעשה? נחגוג את סוכות בסוכה
יהיה מבדר.
קסם, הילה ושניש, מי צריך יותר? (וגם אני אבל הממ.. זה לא נחשב) מה צריך להביא? שמיכה עשרה שקלים (לאוכל שנקנה בבוקר) חומרים לקישוטים (Who said ועדת קישוט?
) קצת קרשים שק"ש דברים שצריך לנחמדים שביניכם כי זה דברים שצריך ואין לי או להילה: מסמרים פנס בגודל של הארי פוטר החמישי (כמו שלי) גיטרה פוסטרים מגניבים זהו.
עכשיו, כל מי שבא - לסמן
.

מיה אחת

New member
ומישהו שיודע לנגן בגיטרה יש?

(אני שוקלת להביא גיטרה ומסמרים, השאלה היא: מי יביא אותי). בקיצור, יש מישהו שנוסע ברכב פרטי ועובר איכשהו ליד נהריה? החיים שלי משעממים. אני עוד עלולה להחליט לבוא. *מזכירה לעצמי להזיז את התחת ולעשות רישיון. אוף*

וונקי

New member
../images/Emo45.gif

אני באה אני בטוח באה ואני יביא את פנס שלי ואולי אני יצלח להביא כמה מסמרים

בוטל המפגש. ../images/Emo128.gif

הילה בבית חולים כרגע, ואני לא מתכוונת לעשות את המפגש בלעדיה ובטח שלא בנסיבות האלה. מקווה שאתם מבינים את זה.

Thestral

New member
מה קרה להילה ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

ומה נסגר בסופו של דבר
...

לא יודעת, לא הכי הבנתי.

אבל אין מפגש.
אין לכם מושג כמה אני מצטערת בשביל אלו שתכננו והכל, וגם בשביל עצמי שתכננתי והכל..
(מישהו יכול ליצור קשר עם קסם ולהודיע לה אישית? חסמו לי שיחות יוצאות)

Thestral

New member
לא קרה לה כלום!!!!!!!../images/Emo108.gif

אני רוצה להרגיע את כולם הילה בית-חולים כי היא עוברת ניתוחון להסרת משו קטן
אז אני חוזר הילה בסדר גמור ולא קרה לה כלום

Gizmo14

New member
קסם יודעה אישית..../images/Emo28.gif

מישהו מוכן לעזאזל לברר מה קורה עם הילה
כוס אעמאעמאעמקקקק
מה בית חולים
ארג. ארמ, מובן שהמפגש זה הפסד קטן, אבל מה עם הילה
וחבל, רציתי לראות את כולם...
.

Kryptonite

New member
מה קרה להילה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

Thestral

New member
אני אישית לוחושב שצריך לבטלאת../images/Emo108.gif

המפגש תקראו לי אנוכי או לא מתחשב אבל בכל זאת כה-מו שאמרתי לשניץ, אמנם הילה בביתחולים אבל זה לא כאילו משו קרה לה היא עושה משהו שיגרתי ולפי דעתי היא לא היתה רוצה שהמפגש שהיא ארגנה יתבטל בגלל זה ואנחנו גם לא מנייאקים כי שניש שם ותמיד במפגשים יש את הילדים שלא יכולים לבוא וזה כנראה המפגש היחידי שאוכל לבוא אליו בסוכות כי יכול להיות שלא אוכל להגיע למפגש ביבנה ואני חושב שלבטל את המפגש מחר זה פשוט לא... לא נחוץ כי גם חלק מהילדים פה הזיזו דברים ואירגנו במיוחד כדי שהם יוכלו להגיע ולפי געתי זה ממש לא יפגע הילה כי אחרי הכל היא בסדר גמור. זה מה שאני חושב בכולופן.

Kryptonite

New member
אבל... הילה לא תהיה בבית *_*../images/Emo168.gif

מה הבעיה פשוט לדחות אותו בכמה ימים?

Thestral

New member
צחי צודק זה חופש../images/Emo127.gif../images/Emo108.gif

פשוט תדחו את המפגש הזה

וונקי

New member
../images/Emo127.gifאני עם צחי

צריך לדחות את המפגש הזה ליום אחר זה חושב רק אל דחו אותו ליום ראשון

Toujours Pur

New member
אני גם בעד..

במיוחד כי אז אולי גם אני אוכל לבוא
אר, נכון שהתאריך הזה נקבע בשביל שקסם תוכל לבוא, אבל זה עדיף על לבטל.. לא?

למעלה