אני??
Y yaarangel New member 28/3/04 #34 אהה...נג'ס..!! אם תשים לב למדתי לשרשר!! כפיים לי..וזהו.. *התקף צומי*
O Orbital Shadow New member 28/3/04 #36 אם לא הייתי צ'יפס מסולסל הייתי מוחאת כפיים...אבל... אני... אמממ... צ'יפס...
M midnight dragon New member 28/3/04 #37 *צחוק זדוני* נחשו מי בישל אותה בסיר עם שמן רותח וחתך אותה לצ'יפסים מסולסלים? מואהאהאהאהאהאהההההההההההה
*צחוק זדוני* נחשו מי בישל אותה בסיר עם שמן רותח וחתך אותה לצ'יפסים מסולסלים? מואהאהאהאהאהאהההההההההההה
M Miss Pigmelion New member 25/3/04 #5 פרסים, הפתעות וקואלות לנכנסים../images/Emo122.gif חייבים לשחד אותם כדי שיבואו
F FIZBAN האחד והיחיד New member 25/3/04 #8 אממ... בסוף אולי הצלחתי להחיות את התוכניות שלי, אז אני לא אבוא... אני חוזר בסביבות 11:30-12:00, אני אכנס ואם יהיה עוד מישו אז אני אדבר איתו...
אממ... בסוף אולי הצלחתי להחיות את התוכניות שלי, אז אני לא אבוא... אני חוזר בסביבות 11:30-12:00, אני אכנס ואם יהיה עוד מישו אז אני אדבר איתו...
P python 4 New member 26/3/04 #13 יו, איזה צ'אט כיפי אנחנו צריכים לעשות את זה לעיתים יותר קרובות. נאג' איפה היית!
M midnight dragon New member 26/3/04 #14 בסוף כולם הלכו והשאירו אותי לבד.. צריך לעשות את זה שוב מתי-שהוא..
M Mistress of Blood New member 26/3/04 #15 בע.. סליחה. התכוונתי לבוא.. באמת.. קראו לי בתשע לבייביסיטר וחזרתי רק עכשיו.. חיחי.