מירבי*

New member
../images/Emo41.gifהודעות../images/Emo41.gif

ביום רביעי הקרוב יתארח בפורום שלנוהפסיכולוג הקליני יניב כץ יניב מומחה לאבחונים פסיכולוגים לפונדקאיות והורים מיועדים, אתן יכולות להתחיל להכין את השאלות. אני מצרפת קישור לכתבה על ניתוח חדשני ללוקות בתסמונת רוקיטנסקי.

מירבי תודה על הכתבה המעניינת,

מעניין לבדוק את זה, אני עושה את הטיפול האחר, לא בדיוק כמו שמתואר בכתבה, אבל באופן ידני.

אני לא יהיה מחר

אני יכולה לשאול עכשיו כבר בשביל מחר את הפסיכולוג ? יש לי שאלה חשובה

מירבי*

New member
שאלות לפסיכולוג

את בהחלט יכולה לשאול עכשיו, אני אפתח תיכף שרשור חדש של שאלות לפסיכולוג ותצרפי לשם את ההודעה שלך עם השאלה.

מירבי*

New member
ציצינה אהובה שלי

לא סיפרתי לשי-לי את כל השתלשלות העניינים אפע"פ שהיא בטח היתה מבינה, היא הרי חוותה איתנו את כל הנסיונות הבאים , את אלה שלא הצליחו וגם את האחד היחיד והמיוחד הזה שהביא לנו את ליבי. אבל, סיפרתי לה שהטיפול שלכם לא הצליח ושאת החלטת שלא תתייאשי כי את יודעת שגם היא נולדה אחרי הרבה פעמים שזה לא הצליח. היא אמרה לי שכשהיא תראה אותך היא תצייר לך ציור שלא תהיי עצובה. אוהבת אותך

מרבי נשמה זאת היתה הכוונה../images/Emo6.gif

לחלק שבו היא שותפה החלק החשוב שנותן את הכח להמשיך
אשמח לקבל ציור שלה מסרי לה את אהבתי
אוהבת אותך

שלום ציצינה../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך מאוד
אל תהיי עצובה, זה לא כל כך נורא בפעם הבאה את תצליחי. אני אצייר לך ציור וכשתבואי אלינו אני אתן לך. אוהבת מאוד שי-לי

milanat

New member
מירבי תודה! שמחה לקרוא שבארץ גם

התחילו לעשות ניתוח הזה. לפני כ 4-5 שנים רק בגרמניה עשו ניתוחים האלו.

מירבי*

New member
כן מילנה יקירתי

מדובר בבית החולים איכילוב, אגף הנשים נקרא ליס. אני שמחה שזה מעניין אותך, מקווה שעזרתי.

mondani5

New member
מירב יקירה!!!

תותחית!!!חבל שלא הייתי בפורום ,קראתי את התכתובת בין הבנות ויניב כץ וממש נהנתי. אירית

למעלה