הודעות ועדכונים

הסיבה לכך היא פשוטה

ההודעות היומיות של תפוז נמחקות אוטומטית כעבור 24 שעות. אולם, אם מנצל"שים אותן, הן נשארות. מסיבה זו, אין לנצל"ש הודעות אדמיניסטרטיביות של תפוז. ולטעמי, אין צורך בכלל לנצל"ש הודעות.

Hieros Gamos

New member
בלאט. זה התחיל שבוע שעבר לפי

מה שהבנתי (חבר שלי כתב לי הודעה בפורום אחר אבל רק עכשיו ראיתי את זה כי לא כל כך נכנסתי לשם מאז שחזרתי)...יכול להיות שזה כל כך קצר?

Hieros Gamos

New member
ABOF&L זה ממש קצר יחסית. אני

חושבת שבכל עונה יש איזה 10-11 פרקים או משהו כזה (אני יכולה לבדוק...אבל אין לי כוח). מה שמוזר אצלם זה שלעונה הם קוראים series

יו מופיע בקביעות

בעונה השלישית והרביעית. בעונה השנייה הוא מתארח בשני הפרקים האחרונים (ובפרק האחרון הוא כ"כ מצחיק
). וחוץ מזה, זאת סדרה מעולה גם כשהוא לא שם. מומלץ מאוד.

Hieros Gamos

New member
thank you../images/Emo9.gif

וכן היא מצויינת גם בלי קשר. רואן אטקינסון מצחיק אותי כל פעם מחדש

היום ../images/Emo41.gif

יש את הפרק האחרון של העונה השנייה ב-23:30. יו לורי מופיע בתור הנסיך לודוויג הזדוני והחמוד. אחד הפרקים הכי מצחיקים (ולא, אני לא אראה אותו שוב, אני כבר יודעת בע"פ את הדבר הזה).

Hieros Gamos

New member
היום יש פרק? אוקיי מגניב.

מזל שאת אומרת בחיים לא הייתי מסתכלת היום

../images/Emo51.gif

בעניין הוויכוח הקטן שהיה כאן- הודעות של תפוז אנשים אכן נמחקות מעצמן אחרי זמן מסויים והן סתם מעצבנות באמצע שרשור, ולכן אני מעדיפה שתפתחו הודעה חדשה ואם צריך אני אשרשר. אבל אם זה לא נוח אז לא נורא

Hieros Gamos

New member
היום יו היה זה היה הפרק הלפני אחרון

בseries 2
יש 6 או 7 פרקים כל עונה (בריטים מוזרים שכמוהם) וביום ראשון לא יהיה פרק, אני מקווה שזה בגלל שזה יום ראשון והכל ואת הפרק האחרון יהיה יום שני ואז אולי ימשיכו ישר ל3. לוידעת. בכל אופן זה מה שאני יכולה להגיד לכם כרגע...

למעלה