הודעה חשובה.

סלוניק

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה.

כידוע לחברי הפורום מוטי כרגע נמצא בחו"ל, ויש קושי אדיר לאכוף את מתקפת הטרולים שהחלה בשבוע האחרון. העניין לא נעלם מעיני הנהלת הפורומים של תפוז ששוחחתי עמה במשרדי החברה לפני כיומיים שם סוכם (גם עם מוטי הצפוי לשוב בשבועות הקרובים) על הוספה זמנית לניהול. על כך נאמר - אבי ייסר אתכם בשוטים, ואנוכי אייסר אתכם בעקרבים. המשך של הודעות הסתה, גזענות וגועל יימחקו במהרה ויד קשה תנקט כלפי הגולשים שיעשו זאת. במיוחד אלו שאך לא מזמן שוחררו מחסימה בשל עבירות דומות.

כמה סמלי הציטוט של רחבעם

אם אתה כל כך בקיא בסיפורו של רחבעם אתה גם יודע איזו תגובה הוא קיבל לאמירה הזאת . הסמליות שמקבילה לפורום דו קיום היא כמובן פילוג הממלכה שבאה לאחר מכן .

סלוניק

New member
אמת.

וכולי תקווה שהפורום יתפלג לפורום דו קיום ולפורום טרולים מקביל.

סלוניק../images/Emo47.gif

העם מאחוריך! "אבי ייסר אתכם בשוטים, ואנוכי אייסר אתכם בעקרבים" זה ציטוט? מאיפה?

חיזבאללה זקוק לאנשים כמוך

שיעשו את מלאכת נאמנה. פורום כזה מגשים את חלומותיהם המתוקים ביותר. הפורום הזה הפך להיות פורום ערבים מס' 2, ולא תהיה לך כל ברירה, אלא לעמוד כל היום מול כפתור המחיקה. אנו היהודים שבפורום לא נניח לך לעשות משהו אחר חוץ מלהוציא את ימיך במחיקות וחסימות...

sela v

New member
סלוניק הוא היהודי האמיתי

ואתם סתם אנשים אוהבי ריב ומדון. סלוניק כל הכבוד לך. אנשים כמו מנשה רק מזיקים ליהודים ולאנושות כולה.

sela v

New member
לכל אחד יש זכות להביע את דעתו

מי קבע שאתה תגיד מיהו היהודי האמיתי?

סולרי

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif|ליצן

את האמת יש להגיד גם בפורום דו קיום

sela v

New member
בשביל זה הקמתם את ערוץ 7

אתם מוזמנים להפיץ את דבריכם שם מהבוקר עד הערב.

סולרי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NorthernStar

New member
אני מריעה לך

אין דבר שדוחה אותי יותר מגזענות. אבל יש כאן כמה משתמשים שמספיק לקרוא את החתימות ה"מתוחכמות" שלהם כדי לדעת שפיהם לא בדיוק מפיק מרגליות. כל הודעה שלהם מלאה בדברי הבל, גזענות ושנאה. אנשים כאלה צריכים להיחסם מהפורום הזה באופן גורף, כיוון שאין להם עניין בדו קיום. הם מחפשים פרובוקציות.

אוויי צדיק....

איך היה בהפגנה שצעקתם "נסראללה יחביב תפציץ את תל אביב"..? דו קיום ? אם מי ? אם אחד שצועק לצה"ל נאצי????????????? תגידו לי על מה אתם מדברים אתם הורסים את הדו קיום לא אנחנו , אתם יוצאים להפגנות תמיכה בנסראללה לא אנחנו על תספרו לנו סיפורים שזה נגד המלחמה כי זה ממש לא נגד המלחמה זה הפגנות נגד ישראל!! יפי נפש כבר אמרנו? איך זה שכל המדינה פתאום יוצאים נגד השמאלנים? מה כולם טועים ואתם צודקים? משהו פה לא ניראה לי... קוראים לילדים שלהם שהידים ואומרים שהם הגיבורים של נסראללה...ואתם עוד אומרים לי דו קיום? אם היה דבר כזה דו קיום ואהבת הארץ ולא אהבת נסראללה היה מופיע משהו אחר בחתימה שלי , אבל אתם הורדתם את האמון שלכם דבר אחד טוב עשיתם לנו ... "פתחתם לנו את העניים"!!!!!

למעלה