טוב נו קטנוני ח´דדדדדדד לחסום משתמש (ת) ~~~~~~~~ ריח של משתמש טרי ~~~~~ חחחחחחחחח
ב בת ה י ם New member 3/12/02 #21 טוב נו קטנוני ח´דדדדדדד לחסום משתמש (ת) ~~~~~~~~ ריח של משתמש טרי ~~~~~ חחחחחחחחח
S sidi New member 3/12/02 #22 כנ"ל רק האופציה של גמילה עולה לי בראש חחחחחחחחחח מה זאת אומרת טרי? מה זאת נענע? חחחחח
@ @@ New member 3/12/02 #23 אוףףףףףף ../images/Emo4.gif איזה באסההההההההה, ניקולי הכל בסדר שאת לא יכולה לארח אותנו??? טוב...נחכה למפגש הבא
אוףףףףףף ../images/Emo4.gif איזה באסההההההההה, ניקולי הכל בסדר שאת לא יכולה לארח אותנו??? טוב...נחכה למפגש הבא
ב בת ה י ם New member 3/12/02 #24 ../images/Emo184.gif אני כאן חחחחחח ולא אלי התכוונתי (מיפגררררררר )
נ ניקולי New member 3/12/02 #28 חחחחחחחח בת בת הרגת אותי עכשיו.. למה דווקא לשם את שולחת את סידי??? יגנובה אחת.. אה.. והנה ריקי , נשמה מה שלומך? בוקר טוב.. !! רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי
חחחחחחחח בת בת הרגת אותי עכשיו.. למה דווקא לשם את שולחת את סידי??? יגנובה אחת.. אה.. והנה ריקי , נשמה מה שלומך? בוקר טוב.. !! רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי
@ @@ New member 3/12/02 #32 ניקולקול ../images/Emo24.gif בוקר טוב???? אני מרגישה שהערב כבר ירד .. אני עובדת קצת קשה, אבל חוץ מזה הכל נהדר
ניקולקול ../images/Emo24.gif בוקר טוב???? אני מרגישה שהערב כבר ירד .. אני עובדת קצת קשה, אבל חוץ מזה הכל נהדר
M mariana New member 3/12/02 #29 הנה בשבילך../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif הבאתי לך שתיים כדי שתשמיני קצת