הודעה חשובה!

Nחמן

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה!

היחס לאחר במציאות הדתית המודרנית - קהילת יחד מארחת את הרב רונן ורבקה לוביץ' התחלה: יום שישי 18 יוני 2010‏ בשעה 19:30‏ סיום: יום שבת 19 יוני 2010‏ בשעה 20:00‏ מיקום: קהילת יחד - תל אביב רחוב: תיכון עירוני ב - ג, רחוב צייטלין 22, תל אביב, כניסה מרחוב דה ווינצי ערב שבת ו' תמוז 19:30 תפילת מנחה קבלת שבת דבר תורה לפרשת שבוע - הרב רונן לוביץ ערבית שבת בבוקר ז' תמוז 9:00 שחרית 11:00 קידוש 11:30 - סיפור אישי - להיות הומו דתי - בשיתוף שב"ל (שהכל ברא לכבודו) יחס היהדות והיהודים להומוסקסואליות- הרב רונן לוביץ פעילות לילדים בזמן הפעילות והשיעור. סיום משוער - 13:00 שבת אחה"צ 18:00 - מנחה 18:15 סעודה שלישית: גיור וביטולי גיור - טוענת רבנית רבקה לוביץ הודעה זאת נכתבה בפייסבוק

שלום עליכם - נכנסתי לשאול לשלומכם

מה שלומכם חברים יקרים ? בתקווה שהכול טוב בטוב אני מבקשת לשתף אותכם בחוויה אדירה שחוויתי אתמול אם אני אספר את החוויה לאנשים חילוניים הם יראו את המעשה בצורה שטחית וסתמית ואם אספר לאנשים מאמינים הם יראו את המעשה בברכה גדולה.. אתמול בפעם הראשונה עשיתי את טבילת האש הגדולה שלי בתוך קהל של מאמינים ומאמינות והשתתפתי בהכנסת ספר תורה בבית כנסת בשכונת פלורנטין ת"א בחגיגה הגדולה השתתפו מכול זרמי הדתיים והחילוניים מעמד מרגש כולם כאחד רוקדים שמחים ושרים בחוצות העיר תל אביב. ביום שבת הגעתי לבית הכנסת לתפילה ומצאתי את ההזמנה להכנסת ספר תורה והחלטתי שזאת הזדמנות שלי להשתתף באחת המצוות הגדולות הכנסת ספר תורה - למדתי שהכנסת ספר תורה זאת אחת המצוות האחרונה במצוות בתחילה הגעתי באיחור למקום המפגש והתהלוכה יצאה והתרחקה ממקום היציאה ע"י בית הכנסת,ואני הרגשתי פספוס וצער גדול והתפללתי לאלוהים שיוליך אותי לתהלוכה ככול שחפשתי כך התרחקתי מהמקום,ראיתי אברכים דוסים שמחפשים גם את התהלוכה ועכבתי אחריהם ובזכותם הגעתי למקום רח' הרצל - הודתי לברוך שמו ששלח אלי שליחים שיובילו אותי למקום בתחילה נעמדי מרחוק כול כך רציתי להתקרב ולהתתף בשמחה העצומה והקב"ה שהבחין שהכונה שלי טובה מגנט אותי אל הקהל ובלי להרגיש התערבבתי עם כולם בשמחה וככול שהצעדים התקרבו אל בית הכנסת כך הרגשתי אחת מכולם - הרגשתי טבעית עם עצמי.. היו לי חששות רבות פחד שמשהו ינעץ בי עניים ויקלוט וברוך ה' גיליתי שדווקא בזמן כזה כול הכוונות של החוגגים נמצאים בשמחת הכנסת ספר התורה - כול העניים מופנים בצומת לב אל ספר התורה ככול שהתקרבנו אל בית הכנסת הרגשתי יותר ויותר מחוזקת וחזקה וכשהגענו לבית הכנסת נעמדתי מול ספר התורה והתחלתי בתפילות ובקשות וכמעט התחלתי לבכות מהתרגשות מהמעמד וכול הרגשות בשמחה.. שכול החוגגים המשיכו בשמחה נכנסתי לבית הכנסת לעזרת נשים וקראתי את התהילים ליום ראשון כשסימתי את הקריאה בספר התהילים יצאתי החוצה להמשיך בשמחה ואז הגיעו אדמורים ורבנים גדולים מירושלים והוציאו את כול ספרי התורה מהיכל בית הכנסת - האדמור כיבד את כולם בברכת "שמע ישראל" וברכת שהחיינו.. נכנסנו לבית הכנסת ושמענו דרשה מהאדמור ומרב והשתתפנו בכיבוד קל ותפילת מנחה - בעזרת נשים לא היו סיפורים והנשים לא ידעו מה לעשות החלטתי שאני יורדת למטה ומבקשת סידורים וכשהבאתי את הסידורים הנשים כול כך שמחו הודו לי וברכו אותי במצווה אחרי התפילה נשארתי עדיין בבית הכנסת לעשות נקיון משאריות הכיבוד בעזרת נשים ולהשתתף בחוויות .. חזרתי לבית עם עוצמה של התרגשות שהכול נעשה לי טוב ונחת ירדה עלי שזכיתי במצווה - עדיין היום אני נמצאת בעוצמת ההתרגשות ועדיין אני לא מאמינה איפה עמדתי אתמול בין צדיקים וצדיקות יש ששולחים אלי הודעות במסרים ושואלים אם נרדמתי אם נחלשתי אם עזבתי את הכול התשובה - אני עדיין בדרך שלי בדרך התשובה ובהתחזקות האמונה,אני כול יום לומדת ולומדת ומתקנת את עצמי וככול שאני מתקרבת ברוך ה' מראה לי את הדרך הנכונה והמחזקת והיום אני חזקה יותר מתמיד ומקבלת תשובות - כשיש רצון וכוונות נכונות הקדוש ברוך הוא לא משאיר אותנו לבד והיום אני אומרת לעצמי כמה יפה האמונה ושונה בהרגשה - בשנים קודמות השתתפתי במצעדי גאווה - להבדיל - השנה סמוך למצעד הגאווה זכיתי במצעד גאווה באמונה ל ה-שם מצעד הכנסת ספר תורה - אין גדול וקדוש מיזה בע"ה שבכול יום ויום בכול חוצות הערים יהודים ישתתפו בהכנסת ספר תורה ויזכו ללמוד מתוכו - ובע"ה שכול עם ישראל יזכה להתקרבות ולביאת המשיח וכול תחלואות העם יתרפאו ונעבוד את ה-שם ביראה ובאהבה יום טוב ומבורך ושנפגש בשמחות

למעלה