הודעה חשובה

../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif

תודה רבה לכל היועצים עברתי לילה נטול שינה .. עברתי יום מלא שינה .. (חזרתי ללמוד סמסטר קיץ - אלגוריתמים ומדיניות עיסקית). חשבתי וחשבתי , הירהרתי והירהרתי התיעצתי עם זה והתיעצתי עם ההוא . שמעתי (יותר נכון קראתי) את דעת חברי מועצת זקני הפורום .. וואלה (סליחה על השימוש במילה הגסה) אלפרד לא נתן חוות דעת.. והגעתי לידי החלטה ... נכון אופנוע לא קונים לפי ההגיון אלא לפי הרגש ואני כידוע לכולם התאהבתי ממבט ראשון בנינג´ה הקטן והחמוד .. (GPX) ויהיו החכמולוגים שיגידו הוא לא נינג´ה והוא לא חמוד .. אבל זה הכינוי שאני הדבקתי לו מאז שקראתי את המאמר של תמיר עוד כשהיינו בIOL.. נוסטלגיה. וחברי הפורום שמעו אלף ואחד סיפורי אלף לילה ולילה על האופנועים שהלכנו לראות (שיגעתי את EASY-RIDER טוטאלית)וכמה אנשים מסטולים רוצים למכור אבל משגעים את הקונה לא היום מחר , לא במחיר הזה במחיר אחר וזה מצחיק כי יש להם אופנוע לא מי יודע מה סחיר. טוב חדל זיוני שכל .. החלטתי לשנות פאזה .. ולקנות GS .. אני יודעת שינוי דרמטי לכל הדעות ושתשמעו את ההמשך לא תאמינו בכלל... והחלטתי שלא יהיה פיירינג (למרות שאז האופנוע די מכוער עם הפנס העגול- ותיכף כרובי מרביץ לי .. לטעמי זה מכוער ) , אני הולכת ללמוד לרכב על GS נטול פיירינג ויהיה לי אופנוע נדוש ושכיח אבל אני רוצה ללמוד לרכב וזו הולך להיות בסה"כ קרש קפיצה לאופנוע הבא .. טוב חברה אני שיניתי למרות שקשה לי להפרד מהרעיון שיהיה לי GPX קטן וחמוד אני מחפשת GS 95 נטול פיירינג . אוהבת את כולכם ותודה על התמיכה וסליחה אם הייתי נודניקית .. בילבי

TheFinalCut

New member
מז"ט ליבליבושה יקרה!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

כל מה שהיה לי לומר... כבר אמרתי במקומות נוחים יותר ע"ג הרשת..

GPZiv

New member
גם אני מצטרף!

מזל טוב ובהצלחה בחיפושים. את הרייס הראשון אני מזמין. אל תשכחי שאני די קרוב אלייך ולמען ההגינות אתן לך פור של איזה רבע שעה... :) נ.ב. הייתי שם איזה סמיילי או שניים אם חלון הסמיילים היה מועיל בטובו לעלות.

dmx_must_fly

New member
אני מאוכזב נפשית אופנועית

וטוטאלית. גם מהעובדה שהחלטת לוותר על משאלת הלב. ומה ההיגיון באופנוע? מישהו יכול להגיד לי??? אם בהיגיון עסקינן אז לכו על טוסטוס. אנחנו בחרנו במשאלת הלב. בחרנו אופנוע. עזבו רגע את כל אותם אנשים שקונים אופנוע רק כדי להגיע לעבודה והביתה בלי פקקים. אני מדבר על החבורה של האופנוענים בנשמה שמחזיקים אופנועים לא הגיוניים בשום צורה. החבורה של האופנוענים שלרובה האופנוע זה כלי התחבורה היחיד. יש היגיון להחזיק ZX12 בארץ?? יש הגיון להחזיק כלי איטלקי עם כל בעיות האחזקה שלו בארץ?? יש בכלל הגיון להחזיק אופנוע בארץ היום כשיש טוסטוסים 400 ו500 סמ"ק??? אז מה כל המשמעות של להיות אופנוען עמוק בפנים אם לא ללכת אחרי משאלת הלב? את האופנוע הראשון שלי קניתי כשעוד לא ידעתי מה זה אומר להיות אופנוען. לא ידעתי בכלל שיש משמעות ופירוש ריגשי למילה הזאת. היום אני עם אופנוע לא הגיוני בשום צורה אבל שגורם לי לחייך כל בוקר מחדש כשאני מוריד ממנו את הכיסוי. ולא רק בבוקר. כל פעם שאני מסתכל עליו משתלטת עוית מוזרה על השפתיים שלי. עם כל הבעיות של כלי איטלקי שעבר הזנחה פושעת בשנים האחרונות כל פעם שאני עולה עליו הכל נשכח ונסלח. הלה זה מה שחשוב. בלב זה מה שעומד מאחורי כל המשמעות של האופנוען.

ThunderCat

New member
את מה שיש לי להוסיף על זה

כתבתי לך באייסיקיו. חוץ מזה, לא סתם אמר שמופ שכל הבנות בעד הGPX, יש לזה סיבסה ולא צריך להתבייש ממנה.

Miss Mor

New member
אני חייבת לחלוק על זה

4!!! בנות בעד ה GS ואני לא יודעת מתוך כמה.... ובילבי המון מזל טוב על הבחירה ואת עדיין יכולה לשנות את דעתך בנושא... והעיקר - סעי בזהירות!!! (זאת פקודה)
Miss Mor

ThunderCat

New member
את מה שיש לי להוסיף על זה

כתבתי לך באייסיקיו. חוץ מזה, לא סתם אמר שמופ שכל הבנות בעד הGPX, יש לזה סיבה ולא צריך להתבייש ממנה. אותי מפחיד לעלות ישר על אופנוע מרובה סמ"קים, ונראה לי יותר מתאים להתחיל עם קטן, למרות בעיות הסחירות שיש בארץ, אם יש פחד, לא צריך להתכחש לו. הגברים, לעומת זאת, נוטים להתכחש לפחד ולעלות ישר על אופנוע 500 סמ"ק, למה? מה רע להתחיל בקטן ואז לגדול? כל החיים לפנינו (במידה ולא נעשה איזו תאונה רצינית, חס וחלילה) בהצלחה.

mitke

New member
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב

ושיהיה בהצלחה ובזהירות

Gessi

New member
בהצלחה

את המעלות של ה- GS (וגם החסרונות) את כבר בטח מכירה - שיהיה בהצלחה - וסעי בזהירות (כמה שהוא נראה אנמי ו- "אופנוע למתחילים").

MikeE

New member
מז"ט ! ../images/Emo45.gif

אני לא רוצה להיות נוסטלגי אבל |yea|

שמופ

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב בילבי !!! ../images/Emo41.gif

שמח בשמחתך !, אני יודע שתהני ממנו, ואני יודע שתאהבי את הבן החורג בדיוק כשם שהיית אוהבת את בן דודו הקטן והרחוק. מה שלא יהיה, האופנוע הבא באמת חשוב יותר מהאופנוע הראשון. אגב, אני התחלתי עם GSX550 שהיה דיי חזק (דגש על דיי), כבד מאוד (מדיי), וישן מאוד... ובכל זאת הגעתי הלום... :) ואהבתי את הסוזוקי כחול לבן ההוא כמו ש... אפשר לאהוב רק אותו.

אלדד א

New member
....ותזכרי שאת הראשון לא שוכחים ../images/Emo23.gif

אף פעם! וחוץ מזה, אני לא מבין על מה המהומה ומדוע בכלל הייתה לך התלבטות? בחרת באופנוע ה - כ - י טוב בארץ!!!!! האופנוע הכי טוב למתחילים (אידאלי!), האופנוע הכי טוב מבחינת השוק (הכי סחיר)
, האופנוע הכי מתאים לכבישי ארצנו הצפופה,
ולא פחות חשוב - הוא יפה!
הוא סקסי
(במיוחד ב-ל-י פיירינג!) ואל נא תהפכו אותו לאחר כי הוא לא! אני לא רואה בזה פשרה אני רואה בזה בחירה מצויינת. מתערב איתך גם שלא תחליפי אותו כ"כ מהר. בהצלחה לך. סעי בזהירות.

עכשיו תקרא את ההודעה שלך שוב

ותשחוב שהיא מתייחסת לER של קאווסקי ו...הופ ! גנבת לי את המילים מהפה !

BoldJos , אתה מקנא...

לי יהיה חמים ונעים ולך יהיה קררררררררר ... בכל מקרה נראה אותך שורד חורף ירושלמי עם חצילי ..

אלון DRZ

New member
החלטה נכונה, אחרי הכל לא לשווא

שאלת את דעתם של אנשי הפורום. גם אני חלמתי שנים על DR 600 DAKAR כחול לבן ופראי ובסוף קניתי XR 650 אדום לבן מפלצתי. אופנוע קונים עם השכל ולא עם הרגש. בהצלחה.

Miss Mor

New member
תלוי מה המטרה שלך

אם האופנוע הוא כלי רכב ותו לא אז ברור שצריך לקנות עם השכל ולהתחשב באמינות, נוחות, סחירות, מחיר טיפולים ועוד מיליון דברים אבל אם זה "המחלה" שלך איך אפשר ללכת לפי השכל??? לי היה אופנוע שקניתי משיקולים כאלה ולא אהבתי אותו וממש לא נהנתי לרכב עליו והצטערתי על הרגע הזה והוא היה אמין מאוד, שכיר, וכל הבולשיט הזה מסביב... אני חושבת שאופנוע קונים עם הרגש!!! איך אפשר לרכב על משהו שלא מדבר אלייך? שלא מרגש אותך? שלא גורם לך לבכות מרוב אושר? שלא גורם לך להתמכר אליו? ושלא...??? Miss Mor שלא מסוגלת שלא להתרגש

למעלה