הודעה חשובה

PopPy

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

כידוע לכולם, הפורום שלנו נמצא בפרדס של "תפוז", ומלבד חוקי הפורום אנחנו כפופים לחוקי תפוז, וחוקי תפוז מחייבים על שמירת זכויות יוצרים. למה לעזאזאל זה מענין אותכם? כי כל קטע שמוצא מ"רק בישראל" ללא אישור מקשת, הוא בעצם הפרת זכויות יוצרים. אף אחד לא אומר לכם מה לעשות במחשב הפרטי שלכם- אתם יכולים להמשיך להוריד קטעים ולהנות מהם כמה שתרצו, אבל: על גבי הפורום אסור לקשר ישירות להורדת קטעי וידיאו או סאונד מהתוכנית, אסור לקשר לאתרים שמציעים להורדה קטעי וידיאו או סאונד מהתוכנית, ואסור להפנות אנשים על גבי הפורום לדרכים אחרות בהם ניתן למצוא קבצים כאלו. כמובן שאל האתר של "קשת" והאתר של "WOW וואלה" וניתן לקשר ישירות אל הקטעים לצפייה, אבל לצערי אסור לקשר לקטעים אחרים שמצויים ברשת (ולא חסרים כאלה). כמו כן אסור הסביר על כל דרך להשגת קטעים כאלה על גבי הפורום. אני אישית לא כ"כ מסכימה עם ההחלטה הזו, אבל אלה חוקי תפוז ולכן כל הודעה שתכיל בתוכה מידע או לינקים כאלו תמחק מהפורום. אתם מתבקשים להחליף מידע כזה בעזרת מסרים אישיים, אייסיקיו, אימייל וכו´, אך לא על-גבי הפורום.

LoLo16

New member
היי!

אני מנהלת את פורום "של מי השורה הזאת בכלל?" וגם עלינו לצערי חלים חוקי זכויות היוצרים, אבל... מותר לקשר לאתרים בהם מציעים הורדות, רק לא לקשר ישירות לקטע או לעמוד המסויים שמציע את ההורדה, אבל לאתר עצמו מותר. (נכון, אני דיי משוחדת כי אני פותחת אתר הורדות ל"רק בישראל", אבל בכל מקרה, זה מה שהבנתי מהמנהלת לצידי.)

אמממ...

ייתכן כי STAR WORLD לא שומרים על זכויות יוצרים, אבל לא נראה לי. אם מקשרים לאתרים לא רשמיים או פורמליים (כמו פורטל גדול, לדוגמא), אז זה לא חוקי כאן בתפוז, כמיטב ידעתי. בכל מקרה כדאי לברר עם ההנהלה

../images/Emo45.gif וזאת ההזדמנות לציין...

שע"פ חוקי תפוז, כל הודעות התכיל תכנים לא חוקיים (או קישור אליהם) תמחק ללא כל הודעה מוקדמת. סורי

למעלה