הודעה חשובה

../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

ובכן, אני (לורדנור) עוזב את ניהול הפורום ב-5 לספטמבר כידוע לכם. ובמשך הזמן הזה חיפשתי מישהו שיחליף אותי ורק שלושה אנשים נענו לאתגר הזה. האנשים הם: רועי ב , ליאור השריף ו-newtone (נתנאל). דיברתי עם כל אחד מהאנשים האלה והפכתי אותם למועמדים. רועי ב, חניך בנ"ע לשעבר וכיום בתנועת עזרא המקבילה לבנ"ע. רועי אומנם התחייב להיות פעיל בפורום לכל התקופה ולהיות נוכח יום יום. לרועי אין המלצה משום מנהל\ת פורום אחר. ליאור השריף, חניך בנ"ע לכל התקופה ואף היה מדריך. עם ידע בסיסי בבנ"ע, פעיל בפורום באופן מתמיד. ליאור קיבל את המלצתי!, ויש בעיה קטנה, ליאור עומד ללכת לישיבה בקרוב וייעדר מהבית. ככה שלא יהיה פעיל באופן מתמיד כמו היום. נתנאל, חניך בנ"ע וכיום מדריך שבט נבטים, פעיל בעיקר בפורום אחר בתפוז וקיבלתי עליו מילים טובות ממנהלת פורום אחר. והתחייב להיות פעיל בפורום. נתתי לכם קצת מידע על המועמדים. ועכשיו אני רוצה את דעתכם על כל אחד מהמועמדים ובמי הייתם בוחרים. המועמד שייזכה ליותר קולות ייזכה להחליף אותי! אז חברים, יאללה שתפו פעולה!

וואו..

האמת היא, שאין לי מושג.. אבל יש לי שאלה לליאור...כמה הוא ייעדר מהבית?ז"א, כמה הוא יוכל להיות פה?

יהיו פעמים שאני יתחבר פעמיים בשבוע

בס"ד ופעמים שאתחבר פעמיים בשבועיים אני תלוי בלימודים וככל שידוע לי כרגע אין לנו אינטרנט בישיבה שאוכל להתחבר משם אם יהיה אעדכן אתכם...

LordNor

New member
יאללה, תצביעו!!!

אין לכם מה לחשוש... הזמן מתקתק..אני רוצה לפנות את מקומי למועמד שיזכה ביתר הקולות שלכם!!! אז לכו להשפיע!

רועי ב

New member
יש לציין דבר אחד

יש לי גישה לאינרנט 24 שעות ביממה 6 ימים בשבוע (חוץ משבת)

The Mad Hatter

New member
טוב...

אני לא מכירה ממש את המועמדים כי, למרות שאני לא ממש כותבת, אני נכנסת לפה כל יום. פשוט אין לי מה לכתוב כי יש יותר הודעות פוליטיות של אנשים שחושבים שזה קשור לפורום, משום מה. אבל זה לא קשור. מה היה העניין? אה, כן-אני לא מכירה ממש את המועמדים והכל אז זה לא משהו אישי...! אני גם חושבת שnewtone הכי מתאים כי גם יש לו המלצה ממנהל פורום אחר וגם יוכל להיות בפורום הרבה זמן. אני מקווה שלא אחרתי את התאריך! אם כן, אז...אמ..אהמ. ומזל"ט למנהל החדש, מי שלא יהיה :)

רגע..

מי זה נתנאל בכלל? בלי להעליב-אני לא יודעת מי זה, ואף פעם לא ראיתי אותו כותב כאן... מצטערת..

למעלה