ההתלבטות

STIVENZ 426

New member
../images/Emo41.gifההתלבטות../images/Emo41.gif

מממ זה קרה.. זה המצב, עכשיו מתלבטים...: כבר זמן די רב אני מתכנן למכור את ה TS שלי כי אני מרגיש שהוא קטן עלי.. ובמקומו לקנות אופנוע אחר... התלבטות שקיימת עכשיו היא בין כמה אפשרויות בחירה: 1. KTM 200 2. DR 350 3. כל אופציה אחרת שתמליצו לי עליה תתקבל בברכה. קצת רקע הכל התחיל מהמירוץ האחרון, נדבקתי לי בחיידק הכתמתם... ואחרי ההתהפכות ההיא של אז שהיתה לי, ואחרי נסיעות כאלה ואחרות בשטח הגעתי להחלטה שה TS שלי פשוט "קטן עלי" כלומר- רמת הרכיבה שלי (אני לא אומר שהיא כזאת גבוהה אבל) פשוט לא מתאימה לרמת המכלולים של האופנוע.. כלומר- כח מנוע לצאת מסיבובים וממצבים שבהם צריך אותו- אין. ברקסים סבירים שיאפשרו לבלום מאוחר יחסית, או לבלימות חירום במהירויות שעולות על 50 קמ"ש- אין. מתלים שיעמדו בלחץ לאו דווקא של קפיצות אימתניות אלא פשוט שיעמדו בלחץ של נסיעה רגילה ושיכוך מינימלי במהירויות של מעל 40 קמ"ש- אין. עכשיו, התיעצתי עם MEXMEX, והוא המליץ לי על ה KTM. ה-רדר הצטרף גם הוא להמלצה... חשוב לציין שהכלי מיועד אך ורק לשטח! זה מול זה אז ככה: 1. הKTM 200- דו פעימתי (אני אישית מעדיף דו פעימתי..) , לפיכך טיפולים שוטפים זולים יחסית וקלים (רינגים למשל) וגם אם הולך מנוע (עליון) אוברול הוא לא ממש בעיה... מכלול של מתלים, שלדה, ברקסים וכו´ יותר מתאים לשטח מהDR. תג מחיר של כמעט 50000 שקל לחדש, הבנתי שאין אפשרות למצוא משומש במצב טוב. 2. DR 350- מרובע פעימות, לפיכך טיפולים שוטפים יותר יקרים (שסתומים, טיימינג, אנערף..) אם הולך מנוע אז יותר מסובך ויקר לסדר אותו. מכלול האופנוע, בשל היותו אופנוע דו שימושי, נחות יחסית כשזה מגיע לשטח, הווה אומר- מתלים יותר רכים וכו´. כח מתפרץ פחות חזק אבל מומנט ארוך יחסית לאוסטרי.. תג מחיר של 12000 לאחד כזה מודל 91... ולמה אני מתיחס רק למודל הזה? שניה.. סבלנות.. שוב- האפשרות למצוא משומש שיהיה במצב טוב- סיכוי קלוש.. רובם שחוטים. לעומת זאת יש לו אינספור שיפורים אפשריים... התקציב התקציב שלי- 400 שקל כרגע.. שילכו לקניית קסדה ועוד ציוד (לפני האופנוע..) אין מצב שב3 שנים הקרובות אני מגייס 50000 שקל לקטמ חדש וכרגע מדובר רק על משומש! דוד שלי מוכן להכנס איתי להרפתקה, הוא בעד ה DR כי ה KTM יקר מאד. הוא שם על החשבון 10 אלף ש"ח עם אופציה להתגמשות קלה.. אז יש לי כרגע 10400 ש"ח..
כמובן שיתווספו עוד מרשרשים בקרוב..(עקב זכיה לא צפויה בלוטו, או שפשוט נעבוד יותר קשה..) והתקציב העתידי יעמוד על משהו כמו 20,000 שקל. השאלות שלי: 1. מה לדעתכם עדיף מבין האופציות שהזכרתי? 2. האם יש אופציה אחרת שלא שקלתי? 3. האם יש סיכוי למצוא קטמ משומש במצב טוב (יחסית.. ) מרופא(עלק.)??? 4. האם הDR יהווה תמורה טובה בשטח יחסית לכלים אחרים? 5. אם יש עוד נושאים שתאירו את עיניי לגביהם אני אודה לכם מאד!! אנא מכם, ענו ברצינות, אני ממש מיואש מהסטיב שלי (TS sTiVe) וחושב ברצינות על אופציה אחרת ועצותיכם יהוו משקל רב בהחלטתי.. נ.ב תמיד אני יכול לאיים שאם לא תענו אני לא מפרסם יותר מבחני דרכים...
תודה מראש

YZ125

New member
בלי לחשוב הייתי לוקח KTM, אבל...

כנראה שתצטרך להתפשר על משהו יותר זול, מפאת כספך... בהצלחה בקניית האופנוע!

adam_a

New member
ליבי זועק אליך סטיב

ועיניי האדם בוכיות... אך ידידי... קבל נא את עצתו של אדם ואולי תשורה תצא בידך. דבר ראשון לפני הכל, אם נכון לעכשיו אין לך עדיין תקציב לאופנוע בנפח גדול יותר אז אני מציע לך לא לחשוב בצורה שלילית... אז מה אם האופנוע "קטן עליך" זה מה שיש... וצריך להפיק את המירב... תנסה לחשוב למה הוא כן טוב... וככה לפחות זה לא יהרוס את כל הכיף... זה אכן מבאס... וזה מאוד לא הוגן... אך אלו הם החיים וגם אדם לא מרוצה מזה (רוצה אולי לקנות טופס לוטו ביחד? חצי-חצי). ואם אתה מחפש עוד אופציות אז אתה יכול לנסות למצוא איזה XR משומש במצב טוב יחסית... שזוף פניך אציל יקר... מכיוון שאתה הוא הנבחר!
נ.ב אני רציני בעניין הטופס... GO TEAM SUZUKI

STIVENZ 426

New member
הרגע יא עיוני..(מה יש לי מעיוני??)

בכל מקרה- שאני אתייאש? מה פתאום.. יש לי סילית.. מסירה אבנית ללא מאמץ.. ובכלל אני בעד חיש גד ולא לוטו...
אח שלי - מה המצב איתך? שנים לא דיברנו... מה עם לולאת הנלה? אדיוס..

אח שלי תקשיב לדובון ובתקציב שכזה

וכחגב ראשון רק ורק DR350 אחד כזה שליקקו אותו ויש כאלו שמורים יתן לך אחלה שירות ופאן קולרגול ( רכב בגשם והרוס מעייפות )

fazer_1000

New member
אחי... עצה שלי אליך...כנס פה ובשושו

בשושו אחי.. בלי שאף מתחסד ישמע.. למה אתה רוצה לקנות בארץ? זה גם ככה לא בדיוק "כחול-לבן"... תביא מוטוקרוס.. הרי הקטם 200 לא בדיוק יסיע אותך בכביש כמו די אר... אבל המחיר בחו"ל חביבי.. כמו התקציב שלך... אז נכון- תצטרך להתפשר על טיפה יותר ישן כדי להתחשב במחיר טיסה וכו´, אבל זה יותר ממה שתשיג פה בארץ... תנסה- שאל אנשים בעמותה שהתנסו

STIVENZ 426

New member
צ´מע אחי.. לא חוקי זו בעיה..

יש לי סעיף "אבא אחראי ושומר חוק" וזו הבעיה העיקרית.. אם אני מביא אופנוע בלי רשיונות, אני מתחיל לחפש מקום אחר לישון בו.. אפשר אצלך???
אדיוס..

STIVENZ 426

New member
והועלתה עוד אופציה: XR 250

מה אומריםן המומחים על הנ"ל????????????? ס.

האסקי

New member
../images/Emo45.gif

ואם יתאפשר האסקי 250 WR 2002 + סאטרטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

האסקי

New member
4 פע´ אם לא ירדת לסוף דעתי, ולא

תאלץ לשים קומפרסים וקרח ותחבושות לאחר כל רכיבה כמו הקולרגולסופ"ש רוכב, שבועיים מושבת%%%%%%%%%%%%%%

הסקוורנה חוקית

אם אעלה זכרונות מנעוריי היתה לי הסקוורנה 250 חוקית לכביש מודל 91 עם וויאט פאואר מכל הכיוונים שאותם סחטתי וטחנתי עד דק עד אשר ביליתי זמן רב יותר בדחיפת הבר מינן המקפץ מאשר ברכיבה עליו ואחליפמו בדר 600 ובא לציון גואל

STIVENZ 426

New member
ה400 זה אומר שהוא עולה 400?

נו מר ברמן.. תצחק.. ס. עם תקציב של 380 ש"ח (קנינו סנדויץ בסאבווי בדרך הביתה..
) אדיוס

hananlv

New member
יש המון אופציות זולות באמת

צריך רק לצאת מהקיבעון המטומטם ש DR 350 זה התשובה לכל דבר נתחיל מהיותר יקרות: KLX250R – אופנוע משובח ביותר שאפשר להשיג מודל 96 באזור ה 15 K ואם הוא שחוט אז בהרבה פחות (ומבחינתי עדיף שכן מה רע באיזה שיפוצון קטן על מנת לשפר את יחסי הרוכב אופנוע?) XR250 – קצת פחות טוב- עדיין אופנוע שיכול לספק הנאה בשפע אפשר למצוא מודל 94 באיזור ה 12 K ואפילו פחות ואם אתה רוצה משהוא מקצועי אמיתי ובאמת בזול- חפש הסקוורנה 250 מודל 89 יש עדיין כלים במצב נוסע שניתן לרכוש ב 3 עד 5 K – יתכן והאופנוע יהיה שחוט אבל ניתן להשיג חלקים – והתמורה- אופנוע שטח מקצועי דו פעימתי תנסה אצל נועם תצור ממוסך כח אופנועים בפ"ת

STIVENZ 426

New member
תודה חנן.. ת´אמת? לא רציתי את ה DR

ויותר חיפשתי לו חלופות... את ה KLX אני לא מכיר.. אופציית ה XR נלקחה בחשבון אבל לא נמצאו כלים.. ההוסקוורנה נשמע טוב.. יש סיכוי למצוא כלים כאלה? חשוב: אני מעוניין באופציה "חוקית" כלומר- עם רשיונות.. כי אחרת אבא שלי יעשה לי את המוות.. יש אפשרויות כאלה? תודה..

hananlv

New member
תנסה

אצל נועם חצור במוסך: 03-9226753 יש סיכוי שהוא ימצא לך הסקי במצב נושם

למעלה