הדמות השבועית

=]

1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? איטאצ'י :] 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? אני לא מעריץ אותו, הוא סתם מעגניב
3) מה אתה הכי שונא בדמות? פדופיל O:! 4) מה דעתך על הקול של הדמות? מתאים לו ממש :] 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? שהוא העלה את השני והראשון T_T 6) משפט יפה שהוא אמר? לא זוכר... 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? את הנקודת חן שם בזה... 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? ג'יראיה XD

kikome

New member
התשובות שלי: ../images/Emo58.gif לאנימה

1) במצבו העכשוי של אורו- אוטאצ'י. במצבו לפני ההוקאגה- אורו. 2) שהוא מיסתורי כזה... וחזק... וגותי נחמד 3) שהוא חתיכת מניאק לקימימארו, ושאין לו טיפת נאמנות. 4) קול מושלם. גם מתאים למישהו זקן, וגם מתאים למישהו רשע וסאדיסט. 5) הקרב של אורו- סאסקה היה מגניב. גם הקרב הלא מתמשך של אורו- סארוטובי היה מגניב. 6) נאמ... לא זוכרת. אין לו משפטים מגניבים, הוא לא דמות עמוקה... סתם רשע 7) את המשקל- הוא חתיכת שחיף ששוקל 64 לגובה 180! 8) קאבוטוווווווווו

אני עונה ^_^

1) אורוצ'י.. הלוו.. הוא כזה שקסי!~ P: 2) אני מעריצה אותו? O.O טוב לדעת, חח.. אמ.. עכשיו רצינות,חופית,רצינות! אז ככה.. אני מעריצה בו את השיער השחור הארוך שלו *.* ואת זה שהוא נלחם מגניב!~ 3) את הלשון שלו ;__; ואמ.. את זה שהוא פדופיל! 4) הקול תואם אותו ממש!! ^___^ כאילו איזו לשון חלקלקה וארוכה תקועה לו בגרון D: 5) אר.. לא זוכרת משו מיוחד ^^' 6) "come to my place" או המשפט המועדף עלי "i want you, i want your body" 7) אר.. הייתי הופכת אותו ליותר חמודי, מקצרת לו את הלשון, וגאד! הייתי מוצאת לו חברה -__-' 8) קאבוטו D:

Kawaii Me

New member
*מוחאת כפיים* =] ../images/Emo29.gif

*קבלי פטור מכל השל"חים שלך ^____^* רק דבר אחד, בלי ה"דמות או דמות"...כי זה שייך לפינה השבועית, קיי?
אבל אהבתי
ואני רואה שהוספת שאלות פאנגרליות בשאלון XD אורוצ'ימארו דמות ארסית במיוחד >.> וגם נאה (מידי פעם, שהוא לא צוחק KU KU KU הוא נשמע כמו כלב מיוחם><) נודניק, הרשע המסורתי עם שיפורים =] וכמובן, פדופיל לא נורמאלי, בן 50. הקרב הכי מדליק שלו היה עם סרוטובי
והזימון נחש שלו שולט. התשובות שלי>=] 1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? איטצ'י, DUH יותר יפה
יותר חזק
יותר..הכל יותר>.> 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? פדופיל שלא חושש להסתיר את הנטיות שלו¬.¬ 3) מה אתה הכי שונא בדמות? את הKU KU KU 4) מה דעתך על הקול של הדמות? *_______* מתאים לו בול 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? כל הקרב ההוא עם סרוטובי היה מגניב. 6) משפט יפה שהוא אמר? "סאסקה-קון". XD 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? משיכה לאנשים בגילו. שיקח את ג'יראיה לדוגמא. 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? קימימארו >=]

ליסאן

New member
יפה ../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

1. אורוצימרו או איטצי ? קשה קשה אבל אני חושבת שאני מעדיפה את איטאצי כי הוא יותר קול 2. מעריצה? אולי את זה שהוא אף פעם לא מוכן לוותר (עקשן הבחור ) 3. את הצחוק המטופש שלו ואת המונולוגים שלו בזמן קרבות 4. הקול מתאים לו בול. 5. הכי מגניב זה איך שהוא הצליח לסדר את כולם בזמן המבחן (את הסנד ואת העלה) 6. משפט יפה? לא זוכרת כרגע
7. יש יותר מידי לשנות... אבל את המונולוגים המעצבנים שלו !!! 8. קבוטו

lgmtk

New member
ORO SAMAAAAAAAA *_*

נאמ
1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? קשה, אבל אורו :] 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? שהוא כזה מגניב כשהוא נלחם :O 3) מה אתה הכי שונא בדמות? שהוא מניאק >_>" 4) מה דעתך על הקול של הדמות? זה הכי שולט D: 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? עם הלשון וכשהוא מאריך את עצמו XD 6) משפט יפה שהוא אמר? לא זוכר משפטים שלו XD 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? שלא יהיה כזה זבל >_< 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? טסונאדה XDD והנה סתם תמונה מהפרק האחרון שהיה :X

Hikaru

New member
לא יודע אם העירו על זה

יש כאן
למי שלא יודע מה קרה עם אורוצ'ימארו... אורוצ'ימארו עזב את כפר העלה, הוא עכשיו המנהיג של כפר הקול..

Adi Chan

New member
בעעעעעע

שאלון על אורוצ'ימארו: 1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? איטאצ'י 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? כלום. 3) מה אתה הכי שונא בדמות? הכל. 4) מה דעתך על הקול של הדמות? בעעע.... 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? ברח. 6) משפט יפה שהוא אמר? מי זוכר אותו בכלל? 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? הכלXDDD 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? קאבוטו

Kakashi Sensei

New member
הא האאאאאא!!

שאלון על אורוצ'ימארו: 1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? אורצ'י 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? את הלשון החושנית שלו XDDDD 3) מה אתה הכי שונא בדמות? אמממממ... אין ממש משהו שאני שונא אצלו, אולי זה שהוא פדופיל 4) מה דעתך על הקול של הדמות? מתאים ביותר, מדובב גאון 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? כשהוא הוציא את החרב מהגרון שלו 6) משפט יפה שהוא אמר? לא זוכר ^^" 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? שלא יהיה פדופיל, אורצ'י שולט!!! 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? קימימארו!

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo2.gif לא לא לא ../images/Emo58.gif

הוא רצה לדעת להשתמש בכל הג'וטסויים שקיימים בעולם ובשביל זה הוא היה צריך זמן, הוא פיתח את טכניקת האל מוות שד"א הוא עבד אליה עוד כשהוא היה בקונאה, נתפס ע"י סארטובי ועוד כמה אנבו, ברח, והפך למנהיג כפר הקול. הוא רצה להיות ההאוקגא הרביעי וסארטובי לא הסכים אבל הוא לא עזב בגלל זה.. אלה פנה לפיתוח טכניקת האל-מוות שלו (ולא בשביל נקמה) הוא לא פנה רק לבאקי לעזרה אלה לכל כפר החול והוא גרם להם לעזור לו בזה שהוא התחזה ל"הוקאגה" שלהם (אני לא זוכר איך הם קוראים לזה) סורי על התיקונים המעצבנים אבל עם כבר עושים P= 1)אורוצימארו 2)נחישות 3)הפיטפותים המיותרים שלו שמושכים את הפרק >< 4)ממש מתאים לו 5)זימן את ההוקגאים הקודמים 6)sorry but i get acsaided when i see blood 7)את המראה החדש שלו 8)וולדמורט!

אורוצ'ימארו רולזזזזז!

1) אורוצ'ימארו 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? את השיער שאין לו כבר ואת האפלוליות, רשעות שיש לו *__* והלשון XD 3) מה אתה הכי שונא בדמות? את זה שתמיד בפלאשבאקים הוא לובש קימונו של בנות בצבע צהוב 4) מה דעתך על הקול של הדמות? יש לו קול מיוחד צרוד כזה מרושע ולא אכפתי D: בדיוק מתאים לו! 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? נלחם בטסונדה\ג'ראיה בלי ידיים XD 6) משפט יפה שהוא אמר? ממ וול, מה שעדן אמרה "ססקה-קון" XD הוא רוצה לאכול אותו אבל עדין קורא לו ככה :> וגם לנרוטו 0.0 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? מחזירה לו את השיער הארוך ;; 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? קימימארו? קאבוטו?

crouching tiger

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo58.gif

1) אורוצ'מארו או איטאצ'י? איטאצ'י 2) מה אתה הכי מעריץ בדמות? את היכולות שלו כמובן 3) מה אתה הכי שונא בדמות? את העובדה שהוא גיי ורצח את המשפחה שלו 4) מה דעתך על הקול של הדמות? מתאים לו מאוד. קול של "נו למה אתה סתם מבזבז את זמני היקר? הרי אתה יודע שאני יכול להרוג אותך בשלוש שניות ;<" 5) הדבר הכי מגניב שהוא עשה? עינה את קאקאשי והקטע ההוא עם הקונאי ב 127-128 6) משפט יפה שהוא אמר? קיסאמה שוב גמרת לי את כל הלק?!?! סתם נו לא זוכר :X 7) מה היית משנה אצלו אילו יכולת? את הדברים שהזכרתי ב 3' 8) מי הוא השידוך הכי מתאים לו? קורנאי אובקורס

למעלה