הדיון היומי

jako1234

New member
האם מישהו שולט בי שאני ישן?

טוב זה כבר חוזר על עצמו מספר פעמים. שאני בלילה הולך לישון וחולם לי חלומות אני לפעמים מרגיש שאני בחלום אבל רוצה לקום ממנו. שאני יודע בודאות שאני רוצה לקום ממנו ואני בהכרה מלאה אני מרגיש כאילו כלוא בתוך גופי. שאין לי אפשרות לזוז ובכלל לפקוח עניים. זה כבר קורה לי מספר פעמים והעניין מפחיד אותי. אני יודע שבאותם רגעים אני בהכרה מלאה אבל לא מצליח להוזיז כל שריר בגוף. מישהו יודע על זה משהו או שמע על זה. זה כבר ממש מפחיד אותי ואין לי מושג למי לפנות. תודה על העזרה.

רשף כשף

New member
../images/Emo41.gif הדיון היומי ../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לפתוח נושא לדיון

פנינה101

New member
שיתוק שינה

זה מזכיר לי חלום... פעם התוודעתי למוסרת מסרים שחולמת. ביקשתי לדעת אם יצליח לי להיכנס להריון עם המיועד... היא הייתה אמורה לישון בצהרי שישי ולתת לי תשובה אני באותו צהרי שישי, גם הלכתי לישון כהרגלי ואז אני חולמת שמשהי באה לביתי, ניגשת לארון הבגדים הנמצא בחדר השינה שלי מול המיטה, ומתחילה לחטט ולחטט. הרגשתי משותקת, לא יכולתי לומר לה דבר. לא יכולתי לקום, ולסלק אותה. והרגיז אותי כמובן שהיא מחטטת לי בארון. אחרי שהתעוררתי, הבנתי.... זו שהייתה אמורה לחלום עלי..הרגשתי אותה. הרגשתי אותה באה ובודקת בנשמתי = פנים הארון כדי לראות מה קורה זה היה לפני יותר מ 18 שנים כי הבת שלי היום בת 17 וחצי אבל הזיכרון חזק כאילו זה היה היום. שיתוק שינה... מה שאני מבינה שהשיתוק נובע מ"רפיסת שרירים" בשעת השינה המוח אולי נותן פקודות אבל מערכת השרירים "משותקת" חוץ מזה למה באמת אנחנו לא יכולים לצעוק בחלום? לרוץ לברוח לפעמים?

רשף כשף

New member
צרפתי מאמר על שיתוק שינה

בהמשך השרשור הזה, מתוך מאמרי הפורום אתיכוהל לקרוא ולשאול אם משהו לא ברור. דרך אגב, החלום שלך- מדהים!

פנינה101

New member
../images/Emo9.gif באמת התפלאתי גם אני

על העיתוי הכל כך מדויק ונ.ב. על שיתוקים השבוע היה לי חלום שנבלע בין החלומות... וזה הזמן "להוציא אותו לאור" בחלום הזה אני רצה..ומתפלאה בתוך החלום איך זה אני מצליחה לרוץ הריצה היא לא מהירה....אבל עדיין ריצה. זה גם לא מתקרב לריחוף, שגם בזה אני "מומחית". זו הייתה ריצה "כבדה" לא מהירה... ומכאן אני עוברת לריחוף שבו אני "שוחה" באוויר ומגיעה בכוח הרצון לאן..לא יודעת. היו מקרים שרציתי לעוף..אבל משהו כאילו הנחית אותי. ולא הצלחתי או שהיו דילוגים ענקיים במקום ריחוף מה שמביא אותי למחשבה שתלוי בתודעה שלנו בזמן החלום כשיש תודעה מסויימת אי אפשר לרחף...כי התודעה איכשהו קרובה למציאות ולפעמים התודעה היא גבוהה יותר, ואז הגוף כאילו לא קיים והריחוף נעשה אני מנסה לתרגם את התחושות שלי כשאני מצליחה לרחף וכשלא וזה ההיפך משיתוק...שבו התודעה "מקורקעת"..והגוף לא מסוגל לזוז האם אני מובנת?
איך

פנינה101

New member
קראתי את המאמר. הוא מאד

בהיר וקריא. במאמר מדובר על שיתוקים שבעירות... ויש שתוקים בחלומות...שעליהם אני כתבתי עכשיו..את התובנה הקטנה שלי

פנינה101

New member
רשף כשף..לכבוד יחשב לי הדבר

אני מבינה אם כך, שהייתי מובנת... כי עד לרגע הכתיבה, לא ידעתי בעצמי איך להסביר את התחושה חופשי את יכולה להוסיף

חלומות מובנים מאליהם

חלומות שהמסר בהם הוא משהו שהאדם יודע על עצמו. או חלומות שהפרוש שלהם הוא פשוטו כמשמעו. בקיצור, חלומות שנראה כי התת מודע פשוט "לא טורח" לגביהם. מישהו נתקל פעם? יש טעם לנסות להסתכל עליהם מזוית שונה?

בררר

הייתי נוטה לחוות שיתוקי שינה זה נראה כל כך מציאותי.... והקטע הוא גם שמדמיינים דברים אמיתיים כפי שנאמר במאמר צעדים וכל מיני כאלה אז תמיד הייתי משתוללת (בחלום) ומנסה להזיז בכוח את כל גופי... ואז מתעוררת וחוזרת לישון....

למעלה