הדוד מאמריקה

Yaniv-DC

New member
../images/Emo41.gifהדוד מאמריקה../images/Emo41.gif

הנה השבוע השני שאני מביא לכם את מה שקורה באמריקה, מבחינת הרייטינג, וגם דיון קצר על הדרמה המובילה. תחילה - הרייטינג. ביום ראשון השבוע במסגרת "Sunday Movie" של CBS שודר סרט על ה-11 בספטמבר. הוא שודר במשבצת שידור שעומדת בדרך כלל באיזור המקום ה-30 בדרוג הרייטינג, אך כמובן בגלל הנושא, הוא סחף כ-39 מיליון צופים, והתברג במקום הראשון עם 22.3%. בשל כך, לראשונה העונה, ירדה הסדרה חברים (NBC) אל המקום השני, 16.3%. CSI שוב של CBS קצת מאחור, 16.2%. ER מדורגת רביעית עם 15.7%. גם השרדות ממשיכה עם הרייטינג הנמוך ביותר בתולדותיה, מקום שביעי ו-13.1% כדי לדעת כמה צופים לכל סדרה, כל אחוז מייצג 1,055,000 צופים. עוד ב-20 הגדולים: 8. הבית הלבן 10. ויל וגרייס 13. חוק וסדר SVU 14. ג´אג 17. שיוויון בין פרייז´ר ו"תהרוג אותי וזהו. 20 הגדולים מתחלקים בין CBS ו-NBC באופן שווה (10 תוכניות כ"א). למעשה, כל 24 הראשונות שייכות לשתי רשתות אלו. ABC נכנסת עם התוכנית הטובה ביותר שלה רק למקום ה-25, עם הפרקליטים. אין זכר לדרו קארי, ED, אלי מקביל, ג´ורדן, אנטרפרייז, סמולוויל בתוכניות המובילות. הסדרה watching ellie עם שרה ל. דרייפוס שעוררה עניין בפרק הראשון, נעלמת מהרשימה בפרק השני. Leap of faith נשארת הסדרה החדשה הנצפית ביותר, פרק שני במקום התשיעי. ותיכף נדבר על הדרמה הנצפית ביותר.

Yaniv-DC

New member
ER - כך חולפת תהילת עולם?

במשך שבע שנים נשאה ER את התואר "הדרמה האהובה ביותר בארה"ב". כעת, בעונה השביעית, לראשונה, התואר עלול ללכת למחוזות אחרים... זהו השבוע השני ברציפות שהסדרה CSI של CBS (עונה שנייה) מביסה את ER. בשבוע שעבר צפו ב-CSI י26.7 מיליון צופים, לעומת 23.8 מיליון שצפו ב-ER. שתי הסדרות מתחרות ראש בראש ביום חמישי. עד כה, כאשר מחשבים את כמות הצופים מתחילת העונה, מגלים כי ל-ER י22.4 מיליון צופים בממוצע, לעומת 23.2 הצופים ב-CSI, כלומר, CSI היא סדרת הדרמה הנצפית ביותר, ובממוצע העונתי הסדרה השנייה הנצפית ביותר (אחרי חברים). העונה השמינית של ER הייתה רוויית עזיבות, שינויים, חזרות ופיטורים, משהו שמזכיר את רכבת השחקנים של אלי מקביל. השבוע בקרב בין CBS ו-NBC דווקא CBS מנצחת, כאשר ממוצע הצופים הכללי בה עומד על 14.5 מיליון צופים, 9.4% רייטינג, 15% שרינג. NBC השנייה עומדת על 12.3 מיליון, 8.2% רייטינג, 13% שרינג. תודה רבה לחברים הטובים מ-AP על העזרה. יניב

~*~gaL

New member
"עלול" - ואני מדגישה - עלול!

וגם אם זה יקרה, לא אכפת לי.. ממש ממש לא.. שבע שנים להיות הדרמה הכי נצפית?.. זה הישג.. וזה אפילו מספיק... מספיק כדי להוכיח שהיא הכי הכי. ויש גם את העניין שCSI משודרת בתשע, לעומת אי. אר. שמשודרת ב 22:00. והיא לא מביסה! 23.8 מיליון אנשים זה המון.. *המון* CSI סדרה מעולה, אבל היא לא אי. אר.... סורי.

A.L (boy)

New member
שרה? איזו שרה?!

בפעם האחרונה שבדקתי קראו לה ג´וליה לואיס-דרייפוס... רואים שאתה לא "סינפלדס פריק". בכל מקרה, מישהו מוכן להסביר לי מה היה הטקס הזה של "גילדת השחקנים"? שגנב את תפקידו של גלובוס הזהב בניבוי זוכי האוסקר, עפ"י מקורותיי, ממתי, איך, למה וכמה טקסים מקדימים הם עוד יעשו? נ.ב מישהו יודע אולי אם טקס המוסיקה "הבריטס" עם הדואט של ג´מיריקוואי יחד עם אנסטסיה (המ-ה-י-מ-ה!) שודר איפושהו בארץ?

Yaniv-DC

New member
זה מה שקורה כשכותבים דבר כזה

רגע אחרי שיחה שלא קשורה לכאן על שרה ג´ פארקר. התנצלותי הכנה. בקיצור - כמו שאמרתי, בדרך לכישלון שלישי של יוצאי סיינפלד.

למעלה