הגיע הזמן!

• פותח הנושא PYRE
  • פורסם בתאריך

PYRE

New member
../images/Emo41.gifהגיע הזמן!../images/Emo41.gif

טוב נמאס לי וזה רשמי! אם אף אחד לא יעשה את זה אני יעשה את זה! אני מארגן כרגע משחק תפקידים בפורום, וזה יילך ככה. כל מי שרוצה להתקבל צריך להכין דף דמות, כרגע לא להכין אחד כי עדיין אין שה"מ. כל מי שרוצה להיות שה"מ שישרשר לפה הודעה ושישלח לי מסר. בברגע שייבחר שה"מ נתחיל לפרסם דמויות על פי בקשותיו. אז אנא שתפו פעולה.

KeNd3r

New member
אם זה ע"פ רומח, אז לא.

אבל אם זה רק בעולם של רומח (קרין) או חופשי אני בכיף מוכן לשה"מ. אין לי נסיון גדול בשיהו"מ אבל אני כותב סיפורים.

PYRE

New member
מה פתאום! כמה דברים.

העולם קריין זה כן. אבל לא לפי רומח הדרקון!! חס ושלום. דברים אחרים רק מבחינת מיקום וזה זה קריין, אבל לא תניס וכל זה. סבבה יש מועמד אחד. נחכה עוד יוציים בדיוק ואז נראה מי נבחר. סבבה. בינתים, תודה.

PYRE

New member
ראבאק תענו!

גם מקפיץ וגם התעצבנתי ובחרתי בקנדר לשה"מ שלנו. קנדר דבר איתי במסרים על פרטי המשחק, מס' של שחקנים. אני יפסרם בהתאם לדיברנו החבר'ה ישלחו לה במסר ת'דמות ואתה תצטרך לאשר.

אחי....

אמרת שיש עוד יומיים... אולי יש עוד מישו שרוצה להיות שה"מ ולא הספיק לענות..? חשבת על זה..? כמו שאני מכיר אותך-לא. אוקצור, תירגע, ותן לאנשים ת'זמן שלהם...אל תמרח את זה יותר מידי, אבל תן להם ת'זמן שאמרת להם שאתה נותן להם...

KeNd3r

New member
אני לא רוצה להבחר בגלל מצב הרוח שלך

אם אתה סגור על זה, אז אני אדבר איתך מחר בבוקר.

למעלה