הגיע הזמן

שיר29

New member
../images/Emo41.gifהגיע הזמן../images/Emo41.gif

אחרי נופש קסום כהמשך למסיבה כייפית הגיע הזמן להודות... קודם כל לך בעלי היקר דיאבולו שכבר חשבתי ששכחת, שדלגת שוויתרת, קטרתי כבר לחצי עולם...אבל מסתבר שאתה מלא בהפתעות, עשית לי קרנבל לא יום הולדת...שיחקת אותה בגדול.
אוהבת אותך ה-מ-ו-ן. לך לירי ששמעתי שעבדת בלי סוף...ואפילו בלי לקבל משכורת...אין מילים בפי לומר לך תודה...
לכל החברים, ששמרו על הסוד, ששמעו אותי מקטרת בלי סוף, ששמעתם את כל העצבים ונתתם לי להוציא את כל הקיטור בשקט שלא ידעו אם " יבואו או לא" שהיו עייפים, שלא התחשק להם...ובמיוחד לך..ת29.חבר יקר ששיחקת אותה בענק...עד הרגע האחרון עבדת עלי...חכה חכה......
גם לך תפוחית שלי מגיע אלף אלפי תודות...כמה הרגעת אותי...עודדת אותי...תגידי כמה צחקת עלי בתוך הלב... חכי חכי גם את..
לכולכם שהגעתם מקרוב ומרחוק...ראיתי שם פרצופים שלא האמנתי.. אני נזכרת ברגע שברכתי את מדליקה במזל טוב...והיא אמרה לי מה פתאום לך מזל טוב...חחחחחחחח. אין מילים בעולם שייתארו כמה התרגשתי...ויותר מזה כמה נהנתי... איבדתי את הראש....ובאותה ההזדמנות גם את הפלאפון...
כן כן שכחתי אותו שם...אז לכל מי שניסה להשיג אותי בימים האחרונים והשתגע..הפלאפון שוב בידי!!! יאללה צריך עוד סיבה למסיבה לחזור לשם.... היה ענק........
תודה תודה תודה...... ל-כ-ו-ל-ם!!! שיר29.....

שיר 29999999../images/Emo23.gif

בהמשך לברכות שלך, שוב ברצוני לברך את ג´רי המקורי, ואת דיאבולו - שיחקתם אותה בגדול -
- המשיכו כך !!! מחכה לשנה הבאה
ולך שיר יקרה - המון מזל טוב, בריאות ואושר! ביי ביי מדליקה

וזה מה שנקרא.....

חייך אכלת אותה.... הכי חשוב שנהנית ואנחנו נהנינו לראות אותך נהנית... אוהבת אותך תמיד,, ואל תפקפקי בזה לרגע,, כך לא תחשבי ששכחנו תפוחית
רגע לפני הנסיעה

שחר 33

New member
מתנצל בשנית שלא יכולנו להגיע

אני יודע שפספנו, אבל לא נותרה בידינו ברירה , ערב הובלה, כשנשאו עוד כל כך הרבה מטלות ואחנו עייפים כל כך. זאת ההזדמנות להגיד לך מזל מזל טוב מכל הלב. ו..גם למדליקה. שלך, שחר 33

שיר29

New member
שחר ומאי.........../images/Emo23.gif

קודם כל לכם אני תמיד סולחת.. ושנית אין על מה להתנצל... רק בשבילכם סולו... אני עושה שידור חוזר.. רק שהפעם אצלינו בבית.. ולכם שיהיה רק טוב.. ובהצלחה בבית החדש.... אוהבת אתכם המוןןןןןןןןןןןןןן
שיר29

למעלה