הגיגים

ת'כלס ..

אני תמיד אהבתי את רז .. אבל כאילו פתאום הם ממש מגעילים מהתחלה כבר שנאתי את מאיה יש משהו בהתנהגות שלה כ"כ מתוכנן מראש כאילו כל הצחוק והדברים האלה כ"כ שקרי כל זה .. קיצר צבועה .. אני רוצה להצביע מלא לאיתן - כדי שיגיע למקום ה-1 ושיראו שעדיין אוהבים אותו ואפילו בגלל כל הרע שהם עושים לו .. וסוזנה תעוף - אפילו שבלי מאיה היא הייתה יכולה להיות בנאדם טוב .. כי מאיה נורא הורסת את ההתנהגות שלה . !

סוזנה תעשה הכל כדי להיות "מקובלת"

היא מושפעת ממאיה, או איך שאומרים "מלקקת" אבל היא לא מבינה שהיא כבר בלתי נסבלת וסוף סוף גילינו את הפרצוף האמיתי שלה: זבל! היום שהיא תלך הביתה כולם יראו את הפרצוף האמיתי של מאיה ורז ברגע שהם יוציאו את ההעצבים שלהם על איתן (כמו שפעם קודמת מאיה הוציאה על איתן בגלל שמירב יצאה). בקיצור מה שהם עושים לו עכשיו זה כלום לעומת מה שיעשו לו בערב אז בואו נעצור את זה ונעלה את איתן למקום ראשון כי מגיע לו

וגם עם מאיה הייתה עפה ?

אז בכלללללללללל כולם לא היו מבינים מאיפה זהה .. , חבל שזה לא קררה חחח !!

omer719

New member
כי יש הסבר בראש הפורום ../images/Emo13.gif

בהודעות המנהלתיות בראש הפורום יש מייל לשלוח אליו הצעות.

loveumaya

New member
הלוואי שהייתי יכולה לשנות את המצב אבל

כבר לא נראה לי שאפשר. חוץ מזה שהפפקה ממש רוצה בגמר את מאיה איתן ורז רואים את זה. חבל =\

אוליס3

New member
לאאאאאאא !

הכי מצחיק יהיה אם רז ואיתן ישנו יחד ומאיה וסוזנה ישנו יחד . חחח .. XD

לללא . סוזנה הבייתה !!!

או שמאיה תעוף , שתי זקנות רכלניות וצבועות !!! ממש צבועות ! רגע אחד מתחבקות איתו ואוהבות אותו , ויופי פ-ת-א-ו-ם ... חררם ומרכלות עליו .. גועל נפפפש !

tofifi9

New member
לאיתן אין עם מי לרכל בחבורה, אבל הוא כן

עושה זאת כל פעם איתנו, מול המצלמה בחדר או בכל הזדמנות שהוא לבד ואפילו בשירים שלו הוא מכניס כל פעם משפטים על המגודלים וכל זאת במיוחד שאין לו את דר - רק איתה הוא ריכל על כולם. בכל מקרה מבחינתי השלישיה שהייתי רוצה לראות בגמר היא: סוזנה, רז ומאיה. ואם כבר דיברנו על דר, מעניין מה יגידו אז המגודלים כאשר יגלו שדר הייתה מודחת בכל מקרה גם אם לא היו מחליפים אותה עם מורן.

APER88

New member
נכון זה העניין

כולם מרכלים כי זה הטבעיות של האדם. גם אנחנו כל היום מרכלים עליהם,... אבל איתן עשה את זה עם המצלמה (לא הרבה אבל בכל זאת) כי אין לו עם מי. כולם נגדו והוא יודע את זה.. הבעיה הכי גדולה זה שהוא רוצה לפתח שיחה עם אנשים אבל לא מתייחסים אליו בכלל אפילו עכשיו ב"חצר" הוא מנסה להשתלב בדיון ופשוט מתייחסים אליו כאוויר. זה מגעיל. בשלב מסויים גם אני חשבתי ששלישיית הגמר תהיה רז מאיה וסוזנה (למרות שרציתי את דר במקום סוזנה) אבל ברגע שהתחילו להתנהג לאיתן כמו "ילד כאפות" ולדכא את שמחת החיים שלו הבנתי שהוא יהיה בגמר ביחד עם רז ומאיה...

zyyhgy

New member
ל- APPR88 אתה לא מסכים איתי? מי שעוד מסכים..

אני ממש לא מת על איתן. שלא תבינו לא נכון. אבל ההתנהגות כפיו גובלת בחוצפה. לא משנה מה בן אדם עושה, לא מגיע לו חרם. ממש לא. ההתנהגות של שלושת אנשי הבית המתחסדים ובינהם הפיבוריט שלי, רז, גובלת בחורניות שמתאימה לאנשים בשוק הפשפשים. החוצפה הקטלנית הזאת גורמת לי לתעב את מי שגרם לה, ולא משנה מה חשבתי עליו. אני לא מחבב את איתן, אבל חרם לא אעשה עליו. לא אכפה על אנשים אחרים לא לדבר איתו, לא מגיע לו את זה, ולא לאף בן אדם אחר. בגלל שנאת החינם הזאת גם שני הומאים נרצחו במועדון, בגלל שנאת החינם הזאת אין לנו שלום במדינה, בגלל שנאת החינם הזאת נזרקים גאן אבנים ושטחים מפונים. בגלל שנאת החינם, הכה הרסנית הזאת. יש דרכים לא לאהוב בן אדם. והדרך בה נהגו שלשות האשנים האלה היא לא באמת דרך. היא בזיון. תתבישו לכם, ככה לא מתנהגים לבן אדם. גם לא לכלב. אם תשאלו אותי? המשחק הזה נגמר. ועם הטעם הכי מר שהיינו אנו, הצופים, יכולים לקבל. הוא נגמר. ותעשו טובה, תסיימו עם זה. כי זאת חוצפה.

איתן פשוט סחורה טובה יותר

מאיה הערסית עם תסביכי המשקל שלה (מעליבה ופוגענית בזמן שמשחקת אותה נפגעת באיזור המשקל - אווו מסכנה!), רז חסר האישיות או האכפתיות חביב הפרחות שבא להראות קצת שרירים וללעוס מסטיק. בחור חסר תועלת או כריזמה שנתן לסוזנה לזין אותו (בז'קוזי) בזמן שידע שהיה לסוזנה חבר! ומה הקטע עם סוזנה? עם כל הכבוד לבחורות שקטות היא לא ממש עשתה יותר מידי והקטע שהיא נמרחה על רז בזמן שהיה לה חבר ואפילו עשתה את זה איתו - זו היתה בגידה LIVE

למעלה