הגיגים

yoyo900

New member
לגבי מה שקורה...

אני שומע חילוקי דעות בקרב הצופים ואני יסכם ממבט אובייקטיבי מהצד! א. איתן- איתן אין ספק שהוא גרם לרוב המעבדה לשנוא אותו. ותפסיקו להתחסד כי בן אדם נשמה שמרכלים עליו סתם כי ככה כי הוא לא עשה שום דבר רע לאיש - זה ממש לא נכון! הוא עשה הרבה- עם מירב, עם מאיה, עם סוזנה, עם מורן. האדם ניזון מהשפלות. ב. מאיה- מאיה בחורה שבאמת תחרותית והיא בעצמה אומרת. אין ספק שכשהיא ראתה שמי שהיא לא אוהבת במעבדה מקום ראשון לפניה היא תפסה ת'כריז והתחיל לשלוף אגרופים ולהתחיל בתהליכים של ילדה בכיתה ד'. ג. רז- רז הנחש מתחת לקש- נותן לכולם ללכלך את הידיים אבל הוא לא תמים בכלל. כולם יודעים שגם הוא לא אוהב את איתן וגם הוא רוצה שהוא יעוף... הוא מתחסד ומחפש להיות נשמה. ד. סוזנה- סוזנה כל הזמן מקום אחרון בכל המשחק ובכל זאת כל פעם ניצלת. היא יודעת שהיום כבר כמעט ואין לה סיכוי. סוזנה באמת יוצאת צבועה לגבי איתן אבל יש להבין שמדובר פה במשחק... וגם מאיה וגם סוזנה ורז חייבים לשחק אותה בצביעות. מה היה עדיף שהם היו עושים עליו חרם והכל? הם חברים והכל אבל לא מתים עליו- שיגמר המשחק הם לא יצאו איתו לברים ומסיבות... וזה זכותםםם!!! אף אחד מהרביעייה לא מושלם ובאמת שתפסיקו לריב... כולה ריאלטי. הטוב ביותר ינצח וכל אחד והמתמודד שלו ולכל אחד הזכות לבחור מתמודד משלו! די לקלל אחד את השני בגלל מתמודד שאחד אוהב מישהו אחר משלך! -יותם בן אדם-

זוגות זוגות

אני רוצה שהיום ביום האחרון מאיה ורז ישנו יחדד וסוזנה ואיתן ביחדד זה יהיה קטלני

frogman1

New member
../images/Emo70.gifלמאיה תנצחי

מאיה הכי נורמלית תנצחי קדימה
תנצחי

ליאור9995

New member
תעשו מאמץ קטן!!!

איתן כבר במקום ה-3 וסוזנה תעקוף אותו ולא תודח כל שאלה ששואלים תנסו שסוזנה תזכה ושיעלו לה נקודות ולאיתן שום דבר איך אפשר להדיח את המאמי הזאת איך איתן הוא סתם גורילה וטינופת והוא מגעיל לכולם ורב עם כולם תעיפו אותו כבר זה מעצבן הוא היה צריך להיות מודח ראשון במגודלים ולהחליף אותו ולא את דר!!! בבקשה כל מי שאוהב את סוזנה שישאיר אותה ויעשה מאמץ להציל אותה ולא את איתן תודה!!!

DarkDevil1

New member
יאללה אנשים להצביע לאיתןןן

איתןןןןןןןןןןן אנחנו חייבים את הבחור בגמר~~!!

zyyhgy

New member
שלא תבינו לא נכון.. אני לא אוהב את איתן אבל..

ההתנהגות כפיו גובלת בחוצפה. לא משנה מה בן אדם עושה, לא מגיע לו חרם. ממש לא. ההתנהגות של שלושת אנשי הבית המתחסדים ובינהם הפיבוריט שלי, רז, גובלת בחורניות שמתאימה לאנשים בשוק הפשפשים. החוצפה הקטלנית הזאת גורמת לי לתעב את מי שגרם לה, ולא משנה מה חשבתי עליו. אני לא מחבב את איתן, אבל חרם לא אעשה עליו. לא אכפה על אנשים אחרים לא לדבר איתו, לא מגיע לו את זה, ולא לאף בן אדם אחר. בגלל שנאת החינם הזאת גם שני הומאים נרצחו במועדון, בגלל שנאת החינם הזאת אין לנו שלום במדינה, בגלל שנאת החינם הזאת נזרקים גאן אבנים ושטחים מפונים. בגלל שנאת החינם, הכה הרסנית הזאת. יש דרכים לא לאהוב בן אדם. והדרך בה נהגו שלשות האשנים האלה היא לא באמת דרך. היא בזיון. תתבישו לכם, ככה לא מתנהגים לבן אדם. גם לא לכלב. אם תשאלו אותי? המשחק הזה נגמר. ועם הטעם הכי מר שהיינו אנו, הצופים, יכולים לקבל. הוא נגמר. ותעשו טובה, תסיימו עם זה. כי זאת חוצפה.

1המגדלת1

New member
למרות שכולם רוצים שאיתן יעוף . .

לפי הפער בנקודות החיים , זה נראה כיאלו סוזנה תילך היום :(

APER88

New member
ממש אובייקטיבי

כשמאיה וסוזנה מתנהגות כמו שהם מתנהגות אתה כותב שזה משחק, אבל איתן לא.. כי הוא בנאדם מגעיל.. ממש אובייקטיבי... רואים שאתה שונא את איתן אז איך לעזאזל אתה יכול להגיד שאתה אובייקטיבי? סבבה זאת הדיעה שלך אבל אל תמכור לנו אותה כעובדה.. אתה לא אובייקטיבי ולא נעלים..

צודקת במאה אחוז

הבנות מתנהגות בצורה גועלית, תת רמה, וגם רז כמה שהוא "שקט" הוא נחש כי אם היה איכפת לו מאיתן ומהחרם שהן עושות עליו הוא היה מגן עליו אבל הוא מעדיף לתת להם להרוג אחד את השני וזה מראה כמה נמושה הוא וגועלי.. פעם לא אהבתי את איתן ולא רציתי שהוא יזכה אבל היום הייתי מאוד רוצה שהוא יזכה כדי שיציל את הכבוד שלו ושהם ידעו שעם ההתנהגות המסריחה שלהם לא מנצחים.

צודקת ! הם ממש יוצאים מגעילים ..

אני תמיד אהבתי את רז . , תכלס יש מצב עכשיו אני הולכת להצביע לאיתן .. ! תראו מה יהיה עם דווקא איתן יזכה במכונית .. וכולם יראו וכל זה .. !

צודקת. אני תמיד אהבתי את מאיה

אבל מעכשיו אני אצביע רק לאיתן כי זה בלתי אפשרי לראות איך הם רומסים כבוד של בן אדם. כמו שלא הייתי רוצה שירמסו לי את הכובד אני לא אתן שירמסו לאחרים.. וזה לא בגלל שאני אוהבת את איתן, ממש לא, אני פשוט בעד האמת!

למעלה