הגיגים

lioooooooooor

New member
בקשר למי שהגיב היום שכל המתבגרות מצביעות לרז

נכון , הוא חתיך אש ונכון שכולן מצביעות לו אבבבל - מישהו אמר שזאת תכנית עמוקה שעוסקת בעקרונות החיים ובלה בלה בללללללה ?! ללללא . תכנית בידור שטחית שנועדה להעסיק את כל המשועממים שביננו :) ומורן מ-ש-ע-מ-מ-ת ! לא אמרת שום טיעון חוץ מזה שהיא יפה וחטובה ומצליחה , מצליחה במה ?! בלהיות יפה וחטובה ? כי בתכנית היא לא מצליחה . אני אישית בעד איתן , מצחיק חמוד קליל אמריקאי מוזיקאי ועוד , מותק אמיתי :)

vindiesel

New member
בגמר אתם מצביעים לאיתן.. תעזרו לו!

לא יפה להוריד את איתן! צריך להוריד את רז מה שהוא חושב מלך - משעמם!! אכן הוא משעמם - שיעוף!! תצביעו לאיתן! לא יפה

Redleeps

New member
כולם לשנס מותניים-מצביעים לאיתן!

קדימה ומהר להצביע כול הזמן רק לאיתן שינצח ובגדול ולהדיח את מאיה החסרת מוח הזאת,הגיע הזמן שתצטרף לחברה שלה הבהמה מירב.

Redleeps

New member
קדימה להצביע היום לאיתן!

שימו איתן - א` בקלפי...חחח

U764

New member
יאללה איתן!!!!11

חבל בטח עכשיו כולם ידיחו אותו

כולם כולם להצביע למאיה , [ :

מאיה חייייייים שלי היא , [ : אמייייייתית , יפה , מסובבת את כולם על האצבע הקטנה אז יאלה מגיעה לה לזכות בסוברו , DDD: אז יאלה כולם להצביע למאה,[: ^^ מאיה אשכנזייי אהבת חיייי 33333 ' >

b1231

New member
יאללה להצביע לסוזנה היא עוד תפתיע אותנו בגדול

אני יודעת

להצביע לאיתן שישאר , מגיע לו שיהיה בגמ ר!

ואלה שלא מסכימים שלא יכנסו להגיב תעשו טובה , לכול מעריצי איתן תצביעו לו קדימהה ! שסוזנה תלךך

מאיה שמקרקרת סביב רז כל הזמן

עכשיו הולכת לנקות לו את החדר מהספריי שלג..... ואומרת למורן שאין לה מה לדאוג?

adi5632

New member
שאלה לכולם

בתאוריה, מה נראה לכם שהיה קורה במעבדה אם לא הייתה החלפה בכלל ודר הייתה נשארת? יכול להיות שהמעבדה הייתה משהו אחר ממה שהייתה אחרי שדר הלכה? יכול להיות משהו אחר לגמרי.. מה אתם חושבים?

Redleeps

New member
כולם /tapuzforum/images/emo206.gif

תנו נקודות רק לאיתן שיהיה במקום הראשון! יש להעיף את מאיה בכול הכוח כדי שאיתן ינצח,אז קדימה נאמניי איתן להצביע בשבילו ולהעיף את מאיה,מאמינה בכם שאתם יודעים שרק איתן אמיתי שם ורק הוא ינצח!

למעלה