הגיגים

מיקה1980

New member
מירבוששששששששששששש

אין תוכנית בלעדייך את מדהימממממממממממממממממממממממממממממממההההההההההה אמיתית והיחידה שלא צבועה ועם תוכן!!!

סוזנה יא מעלפתתתתתתתתת

פשוט מהממת יפיפיה מעלפת פשוט ילדה יפה אין אין מה להגיד פשוט מעלפתתתתתת יש לה חן מיוחד הייתי מזמין אותה לחצי מנה פלאפל בכיף

עדן192

New member
תתחילו להצביע לאיתן לפחות שהיה מקום 3

מגיע לו הרבה יותר מאשר לסוזנה המעצבנת הזאת שעל כל מילה שהוא אומר היא תוקפת אותו או אומרת לו לשתוק. אבל אם מישהו אחר יגיד את אותו דבר היא תתנהג עליו יפה. בקיצור הוא מצחיק ועושה הרבה יותר דברים מעניינים ומגיע לו להיות בגמר!!! [=

vika12345

New member
אין אין !

רזוש ! תצביעו לרז ומאיה ! אין ! הם מהממים מקסימים חמודים נשמווות משמיים . פשוט מדהימים . תצביעו להם מגיעה להם .

mario1993101

New member
מאיה ואך ורק מאיה

לרז מצביעים בגלל מראה חיצוני וזה משהו פתאטי, תעשו לי טובה, תצביעו למאיה, היא נשמה טובה ומדהימה, אישה, תנו פעם ראשונה בחיים שלכם לאישה לנצח, זה כבר 6 עונות בכוכב נולד שבן מנצח וזה מממש נהיה גרוע מאיה!!

loveumaya

New member
צודקים יאללה תתחילו לעלות את מאיה

רז חמוד, נחמד הכל טוב ויפה אבל אם הוא ינצח זה יהייה שקוף, משעמם ולא הוגן! הוא לא עשה הרבה בשביל להיות שם חוץ מלהיות נחמד ויפה הוא לא ממש משהו הוא חביב והכל אבל לניצחון הוא לא מתאים רק מאיה

להצביע לרז

תצביעו לרז עד לשנייה האחרונה הכי מגיע לו לזכות !
מוווושלמם !! :)
גלווש

vika12345

New member
מוזר ..

ישלי את דר קמינסקי בלי איקס אפילו שהיא אולי הודחה Oס

אאלה כולם , עכשיו להצביע למאיה עלפ הנאום שלה

כל מישאוהב את מאיה להצביע לה על הנאום ולסוזנה וגם לרזלהצביע הכי פחות , [ : ייייאלה מאיה כולם למאיה ועכשיו ,[ :

vika12345

New member
ואאון !

איתן רז מאיה סוזנה בראאבו על הנאומים ! כולם 150 נקודות ;]

loveumaya

New member
שמתם לב שתמיד שאומרים להצביע לרז

כותבים "תצביעו לרז הוא מושלם" כאילו מה חוץ מיופי אין בו כלום שמושך אותכם ? ואל תגידו לי אופי טוב הוא נשמה והכל. סבבה הוא נשמה והכל אבל מעניין הוא ל א חבל שמצביעים לבן אדם בלי סוף רק כי הוא יפה

...

גם נכון בגלל היופי אבל הוא ממש חמוד הוא לא רב עם אפחד ויש לו אחלה אופי.. והמושלמם זה בכל התבחינות אופי יופי הכל.. נכון אבל גם מאיה מעלפת והיא אלופה והיא גם ממש חמודה ..
אני אוהבת את שנייהם אבל אז רז קצת יותר .. :]

למעלה