הגיגים

megudalim

New member
עזרה בבקשה,פיספסתי משהו חשוב,עזרה,כנסו!!!!!!!

פיספסתי,מה קרה במשימת הרולרבליידס?ולמה וגם איך מאיה שברה את הרולר של רז? תספרו לי בבקשה

eden762

New member
איך אומרים להם מה לעשות?!

איך לעזאזל אומרים להם מה לעשות?! (למגודלים)

דיאנה161

New member
תאכלס

רק בגלל רז אני רואה תתוכניתת!!הוא הכיי מענייןן שלא נדבררר עלל היופיי שלוו

איך מצביעים למגודל שאוהבים????

אני מנסה כבר מלא זמן להבין איך מצביעים.. מי יודע?

loveumaya

New member
למה דווקא את מאיה? הייתם בוחרים את מורן או אי

איתן היה מצחיק לראות את איתן מצעבן עליו , הרי הוא מלקק לו כל היום.

lilo1100

New member
איך מאיה ירדה??

איך מאיה ירדה ממקום ראשון לרביעי??? _______________________________________________ שיהיה לרז בהצלחה@!!!

ReUt14

New member
רז הוא סבבה והכל אבל יש לי בעיה איתו

אין לו שמחת חיים הוא יותר מידי מרוסן כאילו הוא מנסה לשמור על הפאסון שלו הוא יותר מידי מודע לעצמו, לא רוצה להתלכלך לא משוחרר מנסה תמיד לייצג את דמות המושלם הכוסון וזה לא זורם זה מפריע ונראה לי שזאת הסיבה שיש כאלה שממש לא אוהבים אותו. ואם זה נראה לכם תלוש מהמציאות אז אני רק יתן דוגמא למשל, תמיד שהוא קורא משימא אז דבר ראשון הטון שלו עייף מצד אחד מצד שני מאוד מודע ובסוף הוא משחרר כזה גיחוך מעצבן מודע לעצמו שמביא תסעיף (לי לפחות) דבר שני הוא לא מסוגל להיות מלוכלך בין אם זה שהוא מיד הוריד את האיפור שעשו להם ועוד דוגמא זה הפעם שהוא לא רצה להתלכלך במשימת קורנפלקס(כאילו כולם התאבדו על המשימה ורק הוא קורנפלקס אחד אפילו לא היה לו) ויש עוד מלא קטעים שהוא מודע לעצמו מידי, מעצבן מידי שטחי מאוד וזה מה שגורם לי לסלוד ממנו וחבל

אלכס97

New member
למנהלים או למי שיראה את ההודעה של המנהלים

אמרתם שאפשר לשלוח בעיה והמגודלים יענו עליה אבל מה אני צריך לעשות איזה פרטים צריך להשאיר באיימל שאני שולח?

tequilax3

New member
רז לא מעצבן את מאיה וזה מעצבן אותי!

שיזום קצת הוא לא עושה כלום..שיזרוק עליה את הכדור שיצרח לה בפרצוף יאללה!!!

aviadzo

New member
***בבקשה** תקפיצו אותם שוב כמו צפרדעים!!!

במיוחד שהם בבגדים הגדולים האלה זה יהיה כזה אדיר בבקשה זה יעשה לי את התוכנית כולה

pili2007

New member
את צוחקת או מה?

א. הוא הכי משעמם. ב. הוא בכלל לא יפה, הוא רגיל. רק העיניים שלו אולי יפות. ג. הוא בקושי מגיב למה שקורה.. לא פעיל , רק מתי שיש משימות וזה. * ~קיצר- איתן הוא הכי חמוד שם! עושה את העניינים~* תצביעו רק לוווווווווווווו (:) וגם לסוזנהההה

ReUt14

New member
כן תשתחרר בנאדם בא לי לתת לו כאפה לנער אותו

והכי גרוע הוא מתרץ עכשיו תירוצים כואב לי פה כואב לי שם

ReUt14

New member
יופי ועכשיו אין את המשימה המענינת בגללו הוא פ

פיקשש את הכל

loveumaya

New member
צודקת הוא יותר מידי אדיש ורגוע זה לא

מעניין לראות בן אדם ככה. הוא כאילו משתדל לשמור על פאסון יותר מידי אבל יוצא שהוא משעמם קצת. אני איתך בזה .

למעלה