לא,היא אפילו כמעט התחתנה איך היא תיהיה לסבית?
T The Small LoLiTa New member 1/8/09 #39 זה לא כיסוי.. היא הבינה שהיא נמשכת לנשים ולכן ביטלה את חתונתה.
T The Small LoLiTa New member 1/8/09 #38 היא סיפרה שהיא הבינה שהיא נמשכת לנשים... ולכן היא ביטלה את החתונה... ואני מצטטת אותה : "הבנתי שעדיף להבין את זה עכשיו מאשר להיות בת 40 נשואה + ילדים, אז ביטלתי ונכנסתי למערכת יחסים עם בת"
היא סיפרה שהיא הבינה שהיא נמשכת לנשים... ולכן היא ביטלה את החתונה... ואני מצטטת אותה : "הבנתי שעדיף להבין את זה עכשיו מאשר להיות בת 40 נשואה + ילדים, אז ביטלתי ונכנסתי למערכת יחסים עם בת"
מ מיקה1980 New member 31/7/09 #23 ברור שהיא צומי למה מה, ינון לא צומי? כל מי שמגיע לפאקין תכנית ריאליטי הוא צומי. זה הרעיון אולי? מצד שני, מי שהוא קצת צומי, זה גם אומר שהוא מעניין
ברור שהיא צומי למה מה, ינון לא צומי? כל מי שמגיע לפאקין תכנית ריאליטי הוא צומי. זה הרעיון אולי? מצד שני, מי שהוא קצת צומי, זה גם אומר שהוא מעניין
א איילולי1 New member 31/7/09 #29 צודקקת !!! להעיף את מירב ! אני לא רוצה שסוזנה , דר ואיתן יעופו !!! אני רוצה שמיררב תעוףףף !
ו וולי הכוסון New member 1/8/09 #41 כןן שמיר בתעוף , איכס אני שונאת אותה שסוזנה תישאר היא כזאת חמודה , ושינון יעוף בימקומה כי למירש יש מד חיים גובה .. רז 33333>
כןן שמיר בתעוף , איכס אני שונאת אותה שסוזנה תישאר היא כזאת חמודה , ושינון יעוף בימקומה כי למירש יש מד חיים גובה .. רז 33333>
V V I K A היחידה New member 31/7/09 #25 כולם חולים ומשעממים.. תעשו משימה משהו,טאקי גם אני יכולה לשחק. חוץ מזה תמיד יש שאלות וכשנסגר הסקר אין כלום. מתחיל לעצבן..
כולם חולים ומשעממים.. תעשו משימה משהו,טאקי גם אני יכולה לשחק. חוץ מזה תמיד יש שאלות וכשנסגר הסקר אין כלום. מתחיל לעצבן..
ש שחר102 New member 1/8/09 #31 המשחק נראה מכורר!!!!!שירשמו פירוט נקודות!! אי אפשר לדעת באמת כמה נקודות כל אחד מקבל וסורי המשחק נראה מכור! אז או שהם יראו לנו את פירוט הנקודות של כל אחד או שימשיכו עם המשחק המכור שלהם!!!!!...
המשחק נראה מכורר!!!!!שירשמו פירוט נקודות!! אי אפשר לדעת באמת כמה נקודות כל אחד מקבל וסורי המשחק נראה מכור! אז או שהם יראו לנו את פירוט הנקודות של כל אחד או שימשיכו עם המשחק המכור שלהם!!!!!...
א אורישקי New member 1/8/09 #32 להציל את סוזנה!!! מישהו יכול להסביר לי למה שונאים את מירב כולם ומה קרה בין ובין איתן?
א אורישקי New member 1/8/09 #33 סוזנה../images/Emo23.gif סוזנה.. סוזנה... זונה... איים קרייזי לאב אין יו!!! אם הבחורה תודח היום זה מראה מה המדינה מעדיפה
סוזנה../images/Emo23.gif סוזנה.. סוזנה... זונה... איים קרייזי לאב אין יו!!! אם הבחורה תודח היום זה מראה מה המדינה מעדיפה
O odel123345 New member 1/8/09 #40 שתלך כבר המטומטמת !!!!!../images/Emo80.gif הכוונה למתקשרת הזו >< ותצביעו שירד לינון 50 נק' חיים כדי שסוזנה תשאר !!D:
שתלך כבר המטומטמת !!!!!../images/Emo80.gif הכוונה למתקשרת הזו >< ותצביעו שירד לינון 50 נק' חיים כדי שסוזנה תשאר !!D: