הגיגים

גרי30

New member
את צודקת בקשר לדר היא הכי אמיתית

כמה את או אתה צודקים היא אמיתית זורמת ומדליקה

הלוואי ויהיה משהו בין רז לדררר :)

רזזז כזהה חתייייך !! דווקא סוזנה ממש חמודהה .. איך אני שונאאת את מירבב וואי חבל על הזמן

הלוואי שדר תיהיה עם רזזז ..

רז כזהה חתייך ! גם סוזנה חמודהה !! . , אבל אני ממש שונאת את מירבב אייכס!

למה שואלים אותנו אחרי מעשה?

שואלים אם רוצים שהמגודלים ירקדו הם לפני כמה דקות רקדו לצליליי ריקוד הציפורים

yyy68

New member
GG

אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את מגודלים זה כל כך שולט אה הוזה גם לפעמיים זה קצת משעמםןםפ זה כמו האח הגדול רקק ביותר קטן יותר מוזר

שחר102

New member
אין מצב בחיים שמאיה לסבית..!!

תראו מה רשום עליה איפה שרשמו את כל המתמודדים: "עד לפני כחצי שנה היא הייתה מאורסת אך ביטלה את החתונה בדקה התשעים." אז לא נראה לי שהיא לסבית....

היא בעצמה דיברה על זה במבחנה!!!!!!!!!!

היא אמרה שהיא לסבית ומנהלת מערכת יחסים עם אישה והיא קוראת לה במגודלים "שוקי" כי בת זוגה לא רצתה להחשף. היא נשאלה אם זו הסיבה שהיא ביטלה את החתונה היא ענתה שכן, היא הבינה שהיא נמשכת לנשים שאלו אותה למה היא לא סיפרה לשאר המגודלים היא ענתה שהיא לא מרגישה כרגע נוח, והיא תספר בהמשך.. היא נשאלה מי מהבנות מושכת אותה יותר היא ענתה שהיא נמשכת לבוצ'יות - נשים גבריות. עכשיו תלמד לשרשרררררררררררררררר קרצייה@@@@@ לא על כל פיפס פותחים הודעה חדשה!

פעם ראשונה שלך בפורום כזה או אחר של תפוז?

תמיד צריך לשרשר... סוריי אם נפגעת ולא ידעת... זה פשוט טוב יותר בשבילנו שמשרשרים כי אז ככה כולם יכולים להגיב ולראות וזה לא יוצר בפורום סלט.

כשהראו את המד חיים לא היה מדוייק

צריך להראות אותו שוב!!! ינון מקום רביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרי30

New member
הצביעו לדר היום

אל תתנו לה ללכת היא מוסיפה הרבה צבע חן יופי וחכמה לתוכנית ה צ ב י ע ו ל ה!!!!!!

יש לי רעיון

שיבחרו מישהוא שילבש כמו בלרינה או שיקשרו מישהוא או שיעשו יאפרו אותם מצחיק

2lola2

New member
איתן מזה צבוע!!!

הוא על ההתחלה בא עם אסטרטגיה הוא נחש ועוד הוא אומר שמירב צבועה הוא הכי צבוע עם כולם שם הוא נחמד והכל לפי דעתי מירב תעוף היום אבל שמעו איתן עוד יעשה בעיות בשביל להשאר במשחק ועוד הוא כרת ברית עם מאיה כי הוא יודע שהיא הכי חזקה וכך גם עם רז קיצר לא יודעת מה איתכם אבל לי הוא לא בא בטוב למרות שבהתחלה חשבתי שהוא חמוד

מיקה1980

New member
מירב לוריא

רואים שהיא נכנסה ממש גרוע למשחק. הייתה ממש חסרת ביטחון בהתחלה, ואז כל הסיפור ההזוי הזה עם איתן הקרוע... אני הצבעתי בהתחלה בעיקר נגדה, כי אמרתי כמו כולם שהיא סתם כוסית בלי אופי, אבל עכשיו אחרי שכל הסיפור הזה עם איתן התפוצץ פתאום היא נפתחת, ורואים שהיא אולי המתמודדת היחידה עם עומק ועם סיפור אמיתי ומעניין מאחוריה! אז אני מצטערת מאיה, את ממש חמודה, אבל מעכשיו אני תומכת רק במירב, כדי להשאיר אותה במשחק!! אני רוצה ללמוד עוד עליה, כי נראה לי שרובנו לא קלטנו אותה בכלל!!!

natali levi2008

New member
די כבר !!!!!!!!

מה אתם ילדים קטנים אתם מצביעים למישהו רק כי הוא יפה ??? מה נסגר ? "תצביעו לרז ודר כי הם יפים" זה לא קשור אני מתה עליהם אבל תכלס סתכלו על המשחק ...

למעלה