הגיגים

JasPoint

New member
להפקה יש אינטרס שיוסי ועינב יהיו על הגריל

הם עושים עליהם מלא כסף ב-SMS. לא סתם החליפו את שפרה וצבר באשר ועינב לפני כמה זמן (הרי הם לא היחידים שעברו על החוקים) פשוט הם רוצים לעשות כמה שיותר כסף. אני פשוט הפסקתי לשלוח SMS ואני מציע גם לכם לא לשלוח, חבל על הכסף.

EMC1

New member
בלי שום קשר להפקה - עינב ויוסי מועמדים קבועים

להדחה. זה שבהפקה לא יושבים אנשים הכי חכמים בעולם (בלשון המעטה), זה סיפור אחר.

blur2

New member
יש במה שאמרת הרבה היגיון

אבל ההפקה ממש אבל ממש לא רוצה שיעיפו אותם. אחרת היא הייתה מתנהלת כמו שאר העולם בעניין ההדחות.

עניין כלכלי פשוט של מאות אלפי שקלים בשבוע.

יוסי + עינב בהדחה = מאות אסמסים. שי\שפרה\צבר וכדומה = כמה עשרות אלפים. לראיה - אף אחד מהמתמודדים לא עובד 3,000 מעריצים בפייסבוק. יוסי לבד מגיע ל 16,000 מעריצים !!!! תארו לכם רק . . .

switzland

New member
אולי תפסיקו להתבכיין ותבינו כבר?../images/Emo46.gif

ההפקה לא צריכה לעשות כלום כדי שישנאו את הבולבולים, הם (יוסי ועינב) עשוים את זה טוב מכולם. שני עולמות (המודרני של המאה הנוכחי והישן של המאה הקודם) אינם יכולים להסתדר בוילה אחת למשך יום שלם בלי להסתכל אחד על השני כעוף מוזר. מה שלאנשים נראה כהתנשאות של שפרה או צבר כלפי הבולבולים זה פשוט ההבדל בין הרמות הסוציו-כלכליות-תרבותיות שיש בין שני העולמות. כשאני מבקר באפריקה ופוגש אנשים שחיים כמו לפני מיליון שנה, בחברה פרימיטיבית, באופן טבעי יוצא שאני המייצג את העולם העכשוי נוטה לדעת יותר על נימוסים, כללי התנהגות, השכלה .... ועוד מיליון דברים. ידע = כוח ולכן יוצא שאני נראה יותר חזק או יותר אינטליגנטי. בחברה שלהם, הם אינטליגנטים אבל בהשוואה לחברה אחרת הם יוצאים עם פיגור סביבתי, וזה מה שקורה ליוסי ועינב שם בוילה עף אחד לא שונא אותם, הם מצחיקים (למרות שאינם מתכוונים), נחמדים ונורא משתדלים להשתלב אבל מה לעשות שיש פערים? שיפרה אומרת שהיא מצביעה נגדם "נטו" אסטרטגית כי הם לא בוחרים אחד את השני, לגיטימי לאון מצביע ליוסי גם כדי לחזק את עינב וגם כי אין כימיה בינם צבר אומר שלפי שיטת האלימינאציה תמיד נשאר לו להצביע לאחד מהם ... מה הסיפור שלכם? די להתבכיין! תחילו גם אתם להנות ולקבל את העולם או את המציאות כפי שהיא.

nuno12

New member
חשבתי שאני קורא את מיין קאמפף

לרגע לא האמנתי שאני קורא תגובה של בחור/ה יהודי מה שלאנשים נראה כהתנשאות של שפרה או צבר כלפי הבולבולים זה פשוט ההבדל בין הרמות הסוציו-כלכליות-תרבותיות שיש בין שני העולמות קודם כל: בובלילים יותר חכמים עשירים מבינים עניין מבינים מהלכים מבינים מה אוהבים מבינים איפה על מה ומתי לא מדברים יודעים מתי צריך לקטוע הרגלים קשים יודעים לעמוד בלחצים וזה עוד כלום מאיפה הבאת את הרמה הסוציו טיזי? היית בבית של יוסי? ה 6000 (לפי דבריה) של הדיילת (לשעבר?) מציבים אותה בפסגת הציויליזציה? הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק! מאיפה בדיוק אתם שואבים את תחושת העליונות - אתם מסבים לשפרע יותר נזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם פשוט מזיקים לה! - בסוף היא לא תסלח לכם בין אם אתם אחים שלה/ דודים שלה או ויקטור- הכלב שלה זה מראה כמה אתם טפשים, להגיב כדי לעזור ולעשות נזק - עדת אפסים חומצות אמינו עאלק....

switzland

New member
כל זה נכון

אני קורא לזה ערס, זכותך לחשוב על הבולבולים מה שאתה רוצה, בעיניי הם הערסים הטיפוסים. מצחיקים אותי אבל לא יותר מזה. אתה מה זה עוזר לי להבין את אשר רציתי? תודה חמוד

nuno12

New member
הוי כמה אתה חכם - קטונתי

בטח גם אתה אסטרופיסיקאי ערס יכול להיות יותר חכם, עשיר, ומבין בהכול יותר טוב ממך - ב ה כ ו ל - חוץ מלהיות קליט ליצורים כמוך אם הערס המצוי לא היה קליט - אקדמאים מבוססים כמוני לא היו מוצאים זמן מקלדת כדי להוקיע שיטות וגישות כמו שלך כתבתי כבר שהגישות האלו הביאו לחורבן בעבר ועלולות להביא בעתיד אגב איש "חכם ונאור" אם אתה לא מבין את מי ש " חי באפריקה לפני מליוני שנים" אבל הקהל מאוד אוהב אותו - אולי זה אתה תקוע מאחור שם בפולין של המאה ה 13? תמחק את תחושת העליונות שלך חמודילה - או שהחיים יראו לך כמה אתה קטן

a10a

New member
שלצ שוכחים שאיתי גם השתתף איתם בתקציב האישי..

הם שוכחים שאיתי השתתף איתם בתקציב האישי וקנה איתם את האלכוהול והבמבה!! הם לא מפסיקים לאכול הכל לבד!!! ולא נותנים כלום לאיתי ואז מלכלכים על אחרים!! בושההההההההההה אנשים דוחים מיום ליום

למעלה