הגיגים

a10a

New member
ההפקה עושה הכל כדי שישנאו את עינב ויוסי..

וכדי שיעמידו אותם להדחה! הראו להם עכשיו רק את הפסילות של עינב ויוסי במשימת ונסה, למרות שכולם נפסלו בברור!! צבר-נפל מהשור, איתי-נפל מהשור וגם לא תמיד דיבר ונסה, שפרה-לא ידעה את המילים לשיר, רנין-לא דיברה תמיד ונסה,לאון-נפל מהשור, אז למה הראו רק את הפסילות של עינב ויוסי????? ואז שפרה הכל... פותחת את הפה ומחממת את כולם שרק בגלל עינב ויוסי הם נפסלו במשימה- בושה !!! וגם אז שפרה ממשיכה לחמם את כולם שכאילו רק בגלל עינב ויוסי הם אלו שעשו את הקנסות! היא שוכח שהאירו לה בספסל של המקלחת ואמרו לה להשים מיקרופון, וגם ונסה שוכחת בלי סוף לשים מיקרופון, וליאון החמוד הודה בעצמו שהוא קיבל קנס, וצבר גם השבוע לא ם מיקרופון! שפרה פשוט רעה ומגעילההההההההההה נמאס ממנה היא חייבת לעוףףףףףףףףףףף

אז מחר........יתווספו חברים חדשים לבית,ו...?

מה אתם חושבים,שהבהמה בובליל תסיק שזאת קונספירציה נגד המזרחיים? אבא בובליל ימלמל משהו לא מובן ויתמוך בפרה הינוקא?

מה פשר מחיר המוגזם למוצרים?

אני יושבת וצופה בתקציב ואני לא מבינה למה הם רושמים להם מחירים מופרזים לכול המוצרים זה לא פייר אלו מוצרי יסוד כול המחירים כפול . מה קורה להם אצל האח הגדול?

a10a

New member
וגם הם בכוונה הראו את זה עכשיו דקה לפני הגריל

כדי לחמם את האווירה דקה לפני ההדחות, מה קרה כל שבוע זה היה ממש מוקדם ומה קרה השבוע????????????

quarantine

New member
ומה עם הקונספירציה של שיפרה לגבי הפרידמנים?

כשהיא אמרה שהצופה בבית מחפש בדיוק אנשים כמו בובליל ועינב. במילים אחרות - האנשים הנחותים.

EMC1

New member
..וזו אחת הסיבות לתמיכה ביוסי

כדי שאותם "נאורים" כביכול יבינו שלא הכל זה רק השכלה ומי שמשכיל ולמד יותר - יש לו יתרון בכל תחום וחייב לנצח בכל משימה. יש תחום שקוראים לו אינטלגציה רגשית וזו בהחלט תכונה טבעית ואישית של כל אחד וזהו התחום העיקרי שבו עוסקת התכנית הזו זה כולל חכמת חיים שאותה לומדים מהשטח ולא בדיוק באוניברסיטאות. יוסי שלמעשה הופיע כאנדרדוג מובהק, הוכיח שבתחום הזה הוא בכמה דרגות מעל האחרים ולכן הוא מוביל ביתרון עצום על האחרים. יתכן שהדיירים האחרים שיכנסו, יהיו להם בתחום הזה תכונות יותר טובות שיגרמו לצמצום הפער. מכל מקום, להסתכל על יוסי כ"אדם נחות", פרימיטיבי, חסר אינטלגנציה וכדומה היא שטות מוחלטת באופן כללי ובוודאי בתכנית הזאת.

switzland

New member
אינטליגנציה רגשית מהי?

אינטליגנציה רגשית הנה מונח מתחום הפסיכולוגיה המתייחס ליכולת או מיומנות האדם לזהות, להעריך ולנהל את רגשותיו ואת רגשות האחר .... בוא עכשיו ותסביר לי איך זה מתאים לעינב או יוסי ... אין להם יכולת לזהות אין להם יכולת להעריך אין להם יכולת לנהל ואם יש להם אז הם לא באים לידי ביטוי במשחק אותי הם מצחיקים ולכן אני בעד שישארו במשחק, זה קצת עצוב שצעיר כמוני צוחק על מבוגר ממני בעשרות שנים אבל הוא שם את עצמו שם בתכנית ואני נהנה מזה .... אתה מנסה לטעות את הציבור בהגדרה של אינטליגנציה רגשית כי מתחילת התכנית יוסי לא פיתח שום רגש כלפי שום דייר, לא היה ער לצרכים של הדייר השני (פרט לביתו) וכשכבר עלה על משהו שקשור לרגש הוא ניצל את זה לטובתו האישי. הוא במשחק בזכות ואי אפשר לקחת את זה ממנו (ועינב בזכותו) אבל לאו דווקא בגלל האינטליגנציה שלו כי אם בדמות המצחיקה (עצובה מה בעיניי) שהוא מראה לעם כולו.

beep beep

New member
יוסי הוא גם חכם וגם אינטליגנט רגשית

להזכירך - מטרת המשחק היא לשרוד אחרון את הצבעות הצופים ולזכות במיליון ש"ח. כל ההתנהגויות של המשתתפים בבבית הן אמצעי - לא מטרה. יוסי הוא היחיד בקבוצה שמזהה, מעריך ומנהל בדיוק של מנתח מוח את הצרכים של קהל הצופים המסמסמים ובזכות זאת הוא שורד שבוע אחר שבוע. חוץ מזה, הוא הביא באסטרטגיה מבריקה להדחתו של שי שהיה המתמודד החזק ביותר בקבוצה. יוסי בובליל הוא לא "מנהיג" טבעי והוא גם אינו מתיימר להיות. יוסי הוא "האזרח הקטן". אדם פשוט מן השורה שנושא בעול - לטוב ולרע ועושה את מירב יכולתו כדי לשרוד ולמצוא חן בעיני "אלוהיו" - קהל הצופים המסמסמים. חכמת הרחוב שלו, הנובעת מנסיון חיים, מאפשרת לו להפיל מנהיגים סוררים - כמו שהפיל את שי. מהיותו "אזרח קטן",חכם ומצחיק, שמצליח לדפוק את "המנהיגים הרשעים", הוא זוכה לאהדת מרבית הצופים שמוחלים לו על החולשות האנושיות שלו, שהרי מי מאיתנו לא חוטא לעתים באותן חולשות?

switzland

New member
מסכים איתך

בכל חוץ מהקטע של האינטליגנציה רגשית, זאת הגדרה "קצת גדולה" עליו .... אני שוב אומר, אם הייתי שולח sms הייתי שולח ליוסי, הוא מצחיק אותי והוא היחיד שמחזיק אותי בתכנית. אני גם אוהב את הקטע שאין לו הרבה כלים ובכל זאת נותן פייט לאחרים.

nuno12

New member
חשיבה כמו שלך מסוכנת

היא גם מסבירה למה אתה תומך באנשים כמו שפרה והיא גם מסבירה למה אנשים יוצאים מדעתם משנאתם לשפרה חשיבה כמו שלך של "אנשים נחותים" הביאה לאסונות גדולים בעבר צריך להוקיע אותך צריך למחוק הודעות כמו שלך

quarantine

New member
ואתה מכיר את כולם? אני אוהבת את יוסי

ודבר אחד שאני לא זה אדם נחות. ישנם אנשים שמעדיפים להסתכל על החיצוניות של האדם. כמו צורת דיבור, צורת לבוש, מאיפה הוא בא, מאיזה עדה הוא. וקשה להם לקלף את כל המסיכה הזאת ולראות את האדם עצמו. כשאני מקלפת את כל העטיפה הזאת מיוסי אני רואה אדם טוב לב, נדיב, אכפתי, חכם, חד מחשבה ועוד. וכשאני מקלפת מעל שיפרה אני רואה הרבה תכונות שליליות. אם אני אוהבת את שיפרה זה לא הופך אותי לחכמה. כמו שזה לא הופך אותי לבורה אם אני אוהבת את יוסי.

עינת י

New member
נכון, וגם אם היא תעוף ישאר להם הרבה אוכל

כי כל היום היא טוחנת

למעלה