הגיגים

אין קשר בין מיקום גיאוגרפי לבין מנטליות

בלי להכנס לויכוח על דתות, ואני יודעת שאני עושה הכללה (אני רק משערת כאן), אבל בית ערבי שונה מהבית שאני מכירה, מקום האישה הוא לא ליד הגבר, אלא מתחתיו, ועם כל הכבוד לנווה שלום, יש לי הרגשה (לפי מה שאני רואה), שזה מה שהיא רגילה, שהגבר (האבא ואז החבר/בעל) נותנים את הטון. וזה יכול להסביר את ההתנהגות שלה. עצמאות זה לא אופי, לכן 3 חודשים בהחלט יכולים לעזור ואולי בקצת לגרום לה לראות דברים קצת אחרת, ולקחת אחריות על עצמה מבלי להסתמך ולהזדקק לגבר שיגיד לה מה לעשות או לאיזה כיוון ללכת. חבל באמת שהיא שהיא התחברה דווקא לבריון המגודל.

droriko

New member
כשאמרתי שאין לה אופי

לא התכוונתי רק לעצמאות ואומץ לעמוד על שלך , אלא גם על ייחוד משלך , וזה לא משהו שנאי מוצא אצלה . היא צוחקת מכל בדיחה בינונית ששי מספר, היא מאמצת את הסלנג שלו ,היא מסכימה עם כל מה שהוא אומר , זה כאילו היא ילדה מבולבלת בלי הגדרה שצריכה את האבא הרוחני הזה שידריך אותו למקום יותר טוב עם עצמה , וזה שלעצמו מגוחך, ועוד שהערס הדביל שי הוא אותו אבא זה מגוחך כפליים. והיא לא גדל ה בבית ערבי מסורתי , ההורים שלה משכילים , והמשפחה עצמה היא נוצרית ,ועוד חילונית.

אני חושבת שהיא פשוט מאוהבת בו,

אני חושבת שזו הסיבה שהיא מתנהגת ככה לידו.

droriko

New member
זה אפילו יותר מטורף מזה לדעתי

זה סוג של תסמונת שטוקהולם , מצד אחד היא סולדת ממנו ומההתנשאות שלו ומהשתלטנות שלו עליה ועל כולם (ליכלכה עליו לא מעט מאחורי אגב על זה) אבל מצד שני לא מצליחה לעמוד בפני הכריזמה שלו(שיהיה) פרויד בטח היה אומר לא מעט על היחסים בינה לבין אביה , אבל את החפירות אני משאיר למבקר מוסיקה

michaly2003

New member
מה מכניס לך מילים, אני כותבת את דעתי האישית

עם ובלי קשר למה שכתבת - היא מסורסרת מנטלית זאת עובדה.

michaly2003

New member
ואם תקרא טוב, תראה שאני העלתי את הנושא לפניך,

כך שאיך זה יכול להיות שאני מכניסה לך מילים לפה ? יש לי דע נחרצת עליה גם בלעדיך !!

../images/Emo122.gif

ציטוט שלך: "עד כמה שקשה לך להודות בזה", ואני עניתי לך שלא טענתי אחרת, מי אמר שאני לא מודה בזה? את מוצאת בזה סיבה להסתייג ממנה ואני מוצאת בזה סיבה לחבב אותה ולקוות שאולי החוויה תגרום לה לראות דברים אחרת. זהו. ומה זה קשור מי כתב קודם? מה אנחנו בגן, אני כתבתי לפני חודש שהמנטליות שונה, אז? ואגב, סליחה שפיניתי אליך בלשון זכר, ראיתי עכשיו שאת בת, ואגב, גם אני.

droriko

New member
את ממש כמו רנין

מנסה לגרור בכח את הויכוח לסיכסוך דתי-לאומי ופרובוקציות

קמבילי

New member
קודם מיקי היתה הקדושה שלה

"מיקי, כל מה שאת אומרת קדוש בעיניי, רק עליך אני סומכת בבית הזה, כולם צבועים, רק לך אני מאמינה, אני נשבעת לך בחיי אחותי". אחרי שמיקי השקרנית הודחה, רנין מצאה לה קדוש תורן חדש בדמות שי. היא חייבת להיתלות במישהו, ותמיד באדם הכי לא ישר בחבורה. והיא גם אמרה את זה אתמול במפורש מבעד לאדי השכרות: "מי ימשוך לי בחוטים?"

BeN ShaDe

New member
האם שמתם לב ש...

הבנות בבית עושות את כל האקשן? הן משתכרות ומקיאות (שפרה וונסה) , צועקות ונובחות (עינב) , רוקמות מזימות (נעמה וקרן) , בוכות כל הזמן (רנין) ובכלל עושות הרבה רעש וצלצולים לעומת אנשים כמו צבר , יוסי ואשר.

ליאורי13

New member
אפשר לומר שכן, להשתכר זה סבבה וצחוקים

יותר טוב מהשיעמום וחוסר מעש שרץ שם הן מספקות לבנים תעסוקה,לדאוג להביא דלי להקאה,שתיה,אוכל,גם זה משהו שמתפעל חלק הבנים, כמובן גם רכילות

אריאל5

New member
לכן לא אוהבים אותם בבית ובצדק...

לציבור בבית זה נחמד אבל אתה ואני לא היינו רוצים לחיות בבית שבו כל הזמן משתכרים וצועקים.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

כן גם אני לא הבנתי את כוונת הכותב
"האם עינב מסכימה שמישהוא אחר יוציא לאביה שחורים?"

מיקאלה1

New member
לא נראה לי שהיה מתנגד שצבר או שי יתחילו עם

הבת שלו, רק לא יד שנייה.

יNOT

New member
או שיהיו לך מניות בערוץ

בנוסף רצוי איזשהוא ניסיון טלוויזיוני כזה או אחר.

למעלה