הגיגים, שאלות ו-

w i n n e r r r

New member
אלה לא הבולטות

ארז:מיוחד לטוב ולרע. איילה:צבועה. סער:ילדותי נרקיסיסט. אלין:רגישה ואיכפתית. אלירז:מענטש חח פותנה:שתלטנית ורגישה. גואל:תחמן וחכם.
 

1טליה

New member
תודה על השיחה המדהימה!!!!

רואים כמה גדול אלירז כמה שהוא צודק........ מגיע לו ורק לו המיליון !!!
 
כמה זמן לוקח לבשל שקשוקה? 3 שעות??????

היום פותנה בישלה שקשוקה לארוחת בוקר במשך 3 שעות!!! אלירז כמעט התעלף מרוב רעב - ולא היה שום ממרח ללחם היבש!! השתגעה הפותנה הזאת !!! כל מה שהיא רוצה שיקרקרו מסביבה ויתחננו לאוכל !!
 

s7m42

New member
היא לא נורמלית...

כאילו מנסה לקשור אותם אליה חזק חזק ומצד שני כל פעם שהנושא עולה היא מתרעמת וצועקת שהמטבח לא מאפיין אותה ויש בה עוד הרבה דברים וכו' וכו'... עדנה יצאה מלכה כשהיא אמרה לה על המקלובה
 

zinioz

New member
מהרגע ששקשוקה על האש - רבע שעה גג!!!

אני עושה שקשוקה קטלנית בחצי שעה ברוטו, כולל חיתוך עגבניות והזהבת הבצל, ותמיד כשאני רוצה משהו זריז! פותנה עשתה תרגיל מגעיל עם השקשוקה, סתם בשביל לתפוס את כל הדיירים הרעבים מהביצים, ולהראות להם מי הבוס בבית... ובכך פותנה כרתה לעצמה קבר!
 

izmeral1

New member
שפית כותבת שקשוקה חצי שעה וענקית=

עד לעשרה אנשים ואפשרי לעשרים פשוט לחלק שני מחבתות עמוקות. וזה בתני כמו אצלי וכמו בבית האח הגדול על כריים חשמלי=הזמן על בישול כריים חשמלי פוחת מהגז כי כול החום מוגן לא בורח כמו בגז בדרך כלל? עבודה של 20 דקות בארך להכין את העגבניות ושום ומי שאוהב יחד עם בצל= . אז יש שיטה לקליוף העגניות במיהרות להעביר אותם לקערה של מחים חמים= מקלפים קוצצים גס קוצצים את השום והבצל= מכינים את תבלינים פפריקה כורכום -והשמן הרצוי. אחרי הכול מקולף מעבירה את השום בצל למחבתות על חום גבוה לדקה ומורידה מהום מוסיפה מעט שמן מתגנת את הבצל שום מעבירה לצלוחית את הבצל שום ואת עגבניות הקצוצות מעבירה למחבתות החמות. נותנת לזה זמן בישול קטן עד שמי העגבניות מאתאדים לזה אני מחזירה את הבצל שום. ובמעט שמן הרצוי פותחת את הפפריקה לזה אוסיף מלח והכורכום מוסיפה לתבשיל מערבבת לאט רק עם כף= עף רצוי או משהו נגיש= ולכאשר זה מתבשל עוד 10 דקות בארך מוסיפה לזה ביצה אחרי ביצה לכמה אנשים=ו והנידרש- אז יש לנו 5 דקותת לכנת הבצל שום= ועוד10 דקות של בישול העגבניות והאידוי מהמים. =נותר עוד זמן בישול של תערובת התבלינים והוספת השמן בתבלין הפפרקה =הזמן הנותר כמו שציינתי עוד 5 דקות= להוספת הביצים=אפשרי לגוון עם פלפל חריף בתוספת וגמה מה שרוצים שמן תמיד כדי מהול שמן זית ושמן אחר . רוצים מתכון מדויק אין בעיה כאן רק התצהיר הזמן והכנת השקשוקה< ועוד אני בעד שום ללא בצל על גז רגיל קרוב לשעה=גם המטבוחה שלי זנן קצר על כריים חשמלי- ואלה שהיו םעם מבשלים 3 שעות על אש קטנה=אלה לא חשבו על האנרגיה שמפסיד האדם= ועוד יש כאלה המכנים עם עגביות בשלות? אלה עגניות מורעלות כן המחלות באים בגיל מבוגר. העגניה היא גם תרופה וגם רעלית=זאת כאשר היא רכה ולא טריה ושם הטעות של הדור הקודם=אגב עד היום יש כאלה=אני על העגבניה להיות בשרנית והכי חשוב טרי..-הרעלית מלה בחומצה. בבקשה הולכת לנומי שלי לילה טוב לכולם
 
../images/Emo243.gifשינתי סוף סוף את הכינוי שלי ../images/Emo243.gif

הרבה אמרו לי לשנות חח.. וגם הילה כתבה לי היום באירוח שכדאי לי לשנות כינוי דחוףףף ( טוב היא לא סובלת את סער ואיילה) אז שיניתי כינוי .
למי שלא יודע אז אני לשעבר עם הכינוי -בולבולון של סער- שלא יודע מתי איך ולמה אבל היה אצלי מתחילת העונה. חח.. הלכתי על משהו דומה במקום "בולבולון של סער" על" פילוני של אלירז"
 
../images/Emo140.gif מה זה ששיניתי או הכינוי החדש ?../images/Emo13.gif

חח.. לפחות זה לא עם קונוטציה מינית, אלה מדובר על בובה נחמדה של פיל
טוב גם בולבולון לא היה עם קונוטציה מינית מבחינתי, זה התחיל סתם בצחוק שסער הזכיר לראשונה את חברה שלו בולבולון וזה היה אז מאוד מצחיק כינוי כזה לבחורה
 

w i n n e r r r

New member
חחח תתחדש למרות שהתרגלתי כבר לבולבולון של...

אולי אני אהיה הבועז של אלין?
 
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחשבתי גם על הכינוי הזה

חשבתי גם "פילוני של בועז", אבל פילוני יותר מוכר מבועז אז בסוף הלכתי על "פילוני של אלירז" ולא על "בועז של אלין"רק כי פילוני יותר סלב מבועז
 

ORIANESTER

New member
חמוד... ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהילה כעת בתוכנית בוקר-ערוץ22

 
למעלה