הבחירות

שר האוצר-שחר../images/Emo60.gif

שר ההסברה-איתמר צ´יזיק שר הביטחון-ז´וטא(כי הוא שמר על ההגנה הלא יציבה שלנו) ראש הממשלה-אלון חרזי שר הדתות-זנברג(סיםור ארוך ולא קשור) שר החקלאות-באדיר הוא שורף את הדשא(דשא-חקלאות!) שר החוץ-רוסו שר הפנים-אריק בנאדו(מגיע לו משהו) מה עוד יש....?

בהביבו

New member
הראש של פרנק הולך טוב עם..

הראש שלי.. אותו דבר אחי.. כבווודדד..
®©™

TakTik

New member
ואם ראובן עטר היה פה הוא היה

הנשיא... למעשה הוא רק תומך במדינה...יש לו בעיקר תפקיד יצוגי... אבל לפעמים עוזר

אילן 29

New member
ישראלביץ´ שר העליה והקליטה..

ז´וטא - שר הבטחון רוסו - שר החינוך יעקובו שר החוץ..הוא כבר בחו"ל דוידוביץ´ =- שר הבריאות...הוא לצערי כל הזמן בביה"ח ....

בהביבו

New member
חחחחחחחחחחח..כנסו..חחחחחחחחחחחחחחחח

השירשור הז הורג אותי.. באמת נחמד ומצחיקקקחייקקק..

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני אמנם לא מקורי כדי לחשוב על משהו מתאים לשים אבל זה באמת מצחיק

agent V

New member
אוקיי עכשיו את מי הייתם לוקחים

לקואליציה, ואת מי בחיים לא? בית"ר ירושלים בחיים לא... הייתי מוכן לצרף את באר שבע לקואליציה, ואולי אפילו ממשלת אחדות עם הפועל ת"א, כמובן רק בראשותנו..
חחחח...

s h a r o n 04

New member
לקואליציה ?

"בני יהודה". שידאגו לאספקת תרנגולים שוטפת (צריך לאכול משהו, לא?) בחיים לא? "הפועל חיפה". עקב סיוטי הלילה שגורמת לי אותה נעימה שמתנגנת אחרי כל הבקעת שער שלהם (במחזור האחרון שמעתי אותה 4 פעמים- מצמרר...)

tnhr2

New member
אבל-

מה עם קטן...השחקן החדש (לא עידן טל, השני...) שכחתי איך קוראים לו
(איזה פאדיחות
)

O n y X

New member
נשאר לנו רק:

שר התחבורה שר התשתיות שר לאיכות הסביבה שר התרבות והספורט שר המשפטים שר הבינוי והשיכון אני עדיין בעמדה שלי-שרוסו יהיה שר הפנים (איפה הגולים?) ופראליה יהיה שר החוץ כי האנגלית שלו הכי טובה...........
שר הדתות-ואליד באדיר שר התקשורת-דודו אוואט ושר הבריאות-ניר דוידוביץ (גאוני! אני מודה-לא חשבתי על שלושת אלה...)

o a k y

New member
שר התיירות - גברי לוי ../images/Emo6.gif

(למרות שזה לא קשור לחיפה)

למעלה