הבהרה

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif

אני מקווה שברור לכולם מדוע נמחק השרשור שפתח gilelvis לגבי הסרט של ה BBC. גיל וליז היקרים - אתם צריכים להבין שאם אתם מעלים הודעה כלשהי, סרט או כל דבר אחר שיש כאן בפורום גם חברים ותומכים אבל גם אנשים שלא תמיד יהיו בדעה אתכם ואם אתם מראש לא מוכנים לקבל ביקורת שהיא לא לטובתכם ולא תומכת אז תמנעו מלעלות את ההודעה הזאת מלכתחילה. הדבר נכון לגבי כל גולש וגולשת כאן בפורום אבל אני פונה ספציפית אליכם כי יש לי הרגשה שלא ציפיתם לקבל תגובות נגד הסרט או נגדכם והייתם בטוחים שתקבלו רק חיבוקים ופירגונים. לגבי גולשים שפתאום מופיעים ומגיבים - הפורום הוא במה פתוחה לכל גולש שחפץ לקרוא ו/או לכתוב כאן וגולשים כאן יום יום אנשים שאנחנו לא ממש יודעים מהם כי הם לא כותבים אלא עוקבים אחרי הפורום ורק קוראים בו בלי להגיב. אני יודעת את זה בעיקר מתגובות שאני מקבלת למייל ולתיבת המסרים שלי. גיל, להזכירך, גם אתה הופעת ביום בהיר בפורום משום מקום ולא ממש קיבלנו אותך בחום בהתחלה, כי לא הבנו למה אתה בא לכאן רק כשיש תחרות לאנשים שדומים לאלביס בשיתוף עם TCM. נזכרת? אני באופן אישי שמחה שהגעת פתאום ושהכרנו אותך פתאום כי באמת תרמת הרבה לפורום גם בוירטואלי וגם מחוץ לאינטרנט. דני - גם לך יש חלק בפורום, לטוב ולרע. אתה תורם הרבה כשאתה רוצה אבל מתבל את זה הרבה פעמים בדברים שלגמרי לא קשורים לפורום. גם אתה לא יודע לקבל ביקורות בצורה הגיונית והתגובות שלך למבקרים אותך הן לעיתים מתנשאות ולעיתים מתנגחות. אנשים - תלמדו לקבל ביקורות בצורה נבונה או שאל תעלו לכאן הודעות שעשויות לגרום לכם לעמוד בביקורת. אנחנו כאן כדי להחליף סיפורים, חוויות, מידע וכדומה בכל הקשור לאלביס. נכנסים לכאן בני נוער, תיכוניסטים, סטודנטים שעושים עבודות על אלביס והם יכולים ללמוד מהפורום הרבה על אלביס. נכנסים לכאן מעריצים שרוצים לדעת עוד על אלביס והם לומדים מהפורום את הדברים שלא ידעו קודם לכם. זה מוקד לשיתוף פעולה בכל הקשור לאלביס. אז בואו נשאיר אותו כזה. ובאמת, למי שיש תלונות על איך שאני מנהלת את הפורום, אם מישהו חושב שאני נוהגת איפה ואיפה במי מהגולשים, יש פורום משוב, יש הנהלת תפוז ואפשר גם לפנות אליי במסרים. בכלל את כל הטענות והתלונות שלכם כלפי גולשים תעלו במסרים ולא על הפורום כי זה ממש לא יפה להלבין פני אחר ברבים. וכשאתם מעלים ביקורת, תחשבו מה אתם הייתם עושים אם היו מבקרים אתכם בצורה כזו או אחרת ואיך הייתם מרגישים. קצת התחשבות, קצת נימוס והפורום יהיה מקום שכיף לגלוש בו.

A m i r א

New member
כל מילה במקום ונכון ואני נותן לך גב

למי שמכיר אותי ומי שלא, לא הקמתי כאן פורום של אלביס כדי שיהיו כאן התנגחיות שוב ושוב. ז'ני מנהלת כאן את הפורום ויש לה ביד פורום שהוקם במטרה אחת - לשמור ולשמר את מורשתו של אלביס פרסלי ולהפיצו בין קרב הציבור הישראלי ושיהיה לו קשר ישיר כאחד מהמועדוני המעריצים שמוכר ע"י גריסלנד בישראל והיחיד בארץ המוכר שם מישראל וזה בעיקבות הקמתו של הפורום הזה. הרבה פלאות, חבריות ותגליות הוקמות בעיקבות הפורום ויש לנו המון כניסות מידי יום של אורחים שנכנסים אז אני מבקש עיזרו להשרות כאן מקום שכיף לכתוב, להכנס ולכתוב. אמיר

למעלה