הא לכם פרק!

moon flower

New member
../images/Emo41.gif הא לכם פרק!

לא, זו אני פשוט עם מוזיקה של זמפירה ברקע (
) ודיכאון קל מלווה בגעגועים ~פלאשבק~ "אוסונו נאטה גומן-נה!" נער צעיר קרא, למולו אחיו שהיה זהה לו כשתיי טיפות מים. אחיו הביט בו ובמבט דומע ונפל עליו בחיבוק "מה קרה..?" הצעיר הביט באחיו בתמיהה "פחדתי שקרה לך משהוא.." אחיו הגדול ניגב את דמעותיו "אני מבטיח לך שכלום לא קרה לי.. קואיצ'י.." הקטן חייך מעט, נשימותיו הרכות מלטפות את אפו של קואיצ'י בן ה10 "באמת קוג'י..?" קואיצ'י הביט בעיניים גדולות ונוצצות באחיו הצעיר "באמת" קוג'י הנהן ועצם את עיניו בשקט "תודה.." קואיצ'י חיבק את קוג'י חזק יותר, לחייו מסמיקות מעט "אין על מה.." קוג'י לחש בעדינות, משחק בשיערו של קואיצ'י ~סוף פלאשבק~ טאקויה הביט בקוג'י במבט ישנוני "קווג'י?" טאקויה ניקה את קורי השינה מעיניו באיטיות. קוג'י לעס את הציפית תוך-כדיי שינה "אתה יודע, אתה אדם שונה לגמרי מתי שאתה ישן.. אולי כי אתה לא מתגונן מפני הכל בחלום?" טאקויה התיישב ושיחק בשיערו הארוך והחלק של קוג'י, שיער העורב שכה אהב לחוש בין אצבעותיו שוב ושוב. קוג'י התפתל מעט והשתעל, לאחר כרגע כל הסדינים היו מוכתמים בדם וזוג של כנפיים חבולות התנוססו על גבו המקומר של הנער "קוג'י..?" טאקויה מצמץ מספר פעמים, עד שכאב עז פילח את בטנו. אותיות הקללה שהיו חרוטות על עורו זהרו בסגול כהה והשאירו את טאקויה מכווץ מכאבים על המיטה 'רק עוד קצת..' הארוקה חשבה לעצמה, מטפסת על העץ, חדרן של קוהאקו מיצ'ירו ואיזומי נשקף מהענף שבו נמצאה "מה את עושה פה..?" קוך רך נשמע מאחוריה "אה..?" הארוקה הפנתה את מבטה לכיוון הקול "מה את עושה בשעה כזאתי מחוץ לחדר שלך..?" מיצ'ירו הביתה בהארוקה במעט תמיהה, מסדרת את השרוול הכחול של כותנתה "א.. אני..? כלום.. סתם יצאתי לנשום אוויר צח.." הארוקה התממה, טיפהשל זיעה הופיעה על רקתה "אז למה דווקא פה? את באת לראות אותי?" מיצ'ירו ירדה מהענף שעליו ישבה והתקרבה אל הארוקה "א.. אניי.." הארוקה גמגמה, משחקת באצבעותיה בעצבנות "אבל למה דווקא אני..?" מיצ'ירו הניחה את ידה על של הארוקה. הארוקה שתקה, סומק עלה ללחייה במהירות. מיצ'ירו חייכה והצמידה את הארוקה לענף "מ.. מה את עושה..?" הארוקה התעשתה "לא הרבה.." מיצ'ירו חייכה וחיבקה את הארוקה, נשענת עליה בעדינות. "קווווווהאאאקוווווווו" קורי קרא בייאוש, מחפש את אחותו הגדולה במסדרונות "אאוץ! אל תצעק ככה" קול של ילד קטן הגיח מהפנייה הסמוכה "אה..?" קורי בהה בילד הקטן שמולו, שיערו החום כוסה בכובע ענקי ותלבושת בצבעי כחול-תכלת הייתה עליו "מי אתה?" קורי התקרב מעט אל הילד "טומוקי הימי.." הילד הקטן התקרב מעט אל קורי "ואתה?" טומוקי שאל "קורי וואזאטאקה" קורי חייך "נחמד להכיר, רוצה להיות חבר שלי?" טומוקי חייך גם והושיט את ידו אל קורי "בטח!" קורי קרא בשמחה ולחץ את ידו של טומוקי ~Kumamon!In the name of internal ice I order to awake!~ ~Freezmon! To protect the north, I order the knight of snow to revive!~ ~Kumamon!Freezmon! Become one in the name of winter! Hygrimon!~ אביר עם חריטות של דוב על שריונו ומגנו עמד באמצע המסדרון, מביט בהכל בתמיהה. הוא קפץ במהירות מהחלון ונעלם בבוקר הקריר איזומי פיהקה, מתעוררת לתוך הזריחה השקטה "וואו.." היא מלמלה, מחייכת ברכות למראה החמה העולה "קוהאקו.. תתעוררי.." איזומי ניערה את הנערה שישנה מיטה מתחתיה "מ..ה..?" קוהאקו התעוררה בעצלתיים "הזריחה, נכון שהיא יפה..?" איזומי נאנחה במתיקות "אה.. כן.." קוהאקו הסמיקה מעט, מראה איזומי המאושרת גרם גם לה לחוש כך, ליבה נסק לשמיים "רוצה שנצא יחד לגג ונראה אותה?" איזומי הושיטה יד לקוהאקו "למה לא?" קוהאקו הושיטה את ידה לאיזומי In the name of the lost rainbow, I order the legendary butterfly to come real!~ Kazemon! In the name of the burning flames, to protect the internal amber I order to wake~ Amberamon! קאזמון ואמבראמון עלו לגג, בעודן חוזרות חזרה לצורתן האנושית "אי.. איזומי..?" קוהאקו גמגמה, מושכת את איזומי אליה "כן..?" איזומי חייכה בחביבות "את מבטיחה לא לשנוא אותי?" קוהאקו גמגה "ברור. אבל למה?" איזומי הסתקרנה "כי את מוצאת חן בעיניי.." קוהאקו אמרה במהירות, עוצמת את עיניה ומצפה שהאדמה תבלע אותה "גב. אופאני! יש לנו שילוב!" איש נמוך עם ספר בידיו, קול צייצני וכרס קטנה "מה..?" גב. אופאני קראה בפליאה "הייגרימון לוחם הקרח!" האיש הצביע לעבר חדר. גב. אופאני רצה אל החדר במהירות בעוד מחשבה חולפת במהירות במוחה 'אז הוא באמת פה.. לוסמון שב לתחייה..'

OFIRB9

New member
יפהההההההההההההההההההההההההההה

נראה לי שאף אחד לא שם לב שעשיתי הפסקה מהפורום בכלל ^^;;; מונמונהההההההההה איזה יפה זה!!! יכול להחזיר לך את כל המוזות בשניה! אני חייבת לומר אני לא יודעת עם הסיפור הזה מצמרר או מקסים! (זה או זה, הוא טוב) ויפה מאוד על שילובי השונן איי והשוג'ו איי! בונא מי שכתב את זה מלך...ומי שמתרגמת את זה עוד יותר מלכה כי אז אנחנו יכולים לקרוא גם...מון הגיבורה שלי!!!

moon flower

New member
אני בעלת קשיי קליטה.. ../images/Emo41.gif

אני כותבת את זה.. רק שאת 4 הפרקים הראשונים יש לי באנגלית (ואז תרגמתי אותם לפורום) ואת השאר כתבתי בעברית.. ככה שהפיק שלי הוא 100% מקורי ^-^ (יוצא אז שאני מלך ומלכה.. מעניין >.>)

Ray girl

New member
צ'ייייייייייייייייייייייייייייייייי

*.* וו ואנט המשך! ווי וונט המשך! (בעעעע, אני מתנהגת כמו ענבר >.>)

Hotaru

New member
את כותבת מדהים

Haruka and Michiru are sitting on a tree K-I-S-S-I-N-G..

moon flower

New member
../images/Emo41.gif *מסמיקה*

זה.. ממש לא היה פייר ~.~ עכשיו אני אשב מכווצת כמו קיטי-בל בערך שעתיים ואגרגר באופן מגוחך 0.0 *גררר* (אה, ועוד-מעט פרק המשך)

Hotaru

New member
יאי..^.^

תדאגי לכתוב הרבה על הארוקה ומיצ'ירו...-.- רוקה וצ'ירו לנצח...P:

moon flower

New member
../images/Emo41.gif עוד פרק ~.~

אזהרות- הפרק מאוד מוזר באיחוד כי הוא נעשה על מוזיקת רקע של "אין דה בלו" ונגינה של תיבה מוזיקלית( כן, האלה עם הבלרינה..) סוקה ישב על קצה החלון, כשלא היה צריך בכך יכל להיות רך ומאושר, רך ומאושר כמו שרק הוא ידע להיות. גשם השלכת הצהוב שטף את פניו והסיר את שיריי הכאב של הישות השנייה בו- קואיצ'י. סוקה קפץ מן החלון אל המרבד הזהוב שכיסה את האדמה הלחה, הנער הביט בכוכבים הנוצצים ופרש את ידיו, מלחש את רחשי ליבו למול העץ העתיק שמולו. קוג'י הסיר את הבנדנה שלראשו בעדינות וקיפל אותה בעודו מניחה על שידתו "יש לך שיער יפה.." טאקויה חייך וליטף מעט את שיערו של קוג'י "תודה.." קוג'י גיחך "אין על מה... נה.. קוג'י? מה דעתך שתסיר את הגומייה ההיא שאני אוכל לראות את השיער שלך פזור..?" מבט נוצץ ניצת בעיניו של טאקויה. עיניו של קוג'י הפכו עצובות "אמרתי משהוא לא נכון..?" טאקויה נרתע מעט "ל.. לא.. עזוב.. עכשיו בוא נישן.. כבר מאוחר.." קוג'י ליכסן את מבטו, אשר מיהר לנחות על הכרית "לילה טוב..." טאקויה נאנח והתכרבל בשקט בתוך הסדינים הצחים, מבטו העגום תקוע בעיניו העמוקות של קוג'י. השתררה דממת מוות ורק זוג של מבטים נבוכים נצצו קלות בחשיכה "לילה טוב.." קולו הרך של קוג'י נשמע בעודו נושק לטאקויה "חלומות פז.." טאקויה חייך מעט, מלטף אחרונות לשיער העורב המשיי של קוג'י איזומי ישבה על המיטה, מביטה ארוכות בירח המלא ובשלכת המצטברת על הקרקע העייפה. היא נזכרה במילותיה של קוהאקו, המילים שהכניסו אותה לעצב וגעגועים "היוקו.." היא לחשה בשקט, דמעה חמה מתגלגלת על לחיה הסמוקה "למה עזבת?!" היא הכתה במזרנה ולקחה את הכרית, בוכה לתוכה חרישית "אהבתי אותך כ"כ.. ועכשיו.. עכשיו כשנזכרתי בך אני יודעת כמה היית יקרה לי.." היא רעדה, מחבקת חזק יותר ויותר את הכרית "איזומי..?" מבט מבוייש עקב אחריי הנערה הבוכה "מה..?" איזומי פלטה מתוך הכרית "אני מצטערת.." קוהאקו עלתה על מיטתה של איזומי במדרגות העץ "אין לך על מה.. זה הכל אני והגורל המטופש הזה!" איזומי ניגבה את דמעותיה "אל תהיי עצובה.. אני לא אוהבת כשאת כזאתי.." קוהאקו חיבקה את איזומי בחשש, לוחשת לה מילים מרגיעות "תודה.." איזומי חייכה קלות ונשענה על כתפה של קוהאקו "אני אעשה הכל בשבילך.." קוהאקו ליטפה את גבה של איזומי "קו.. קוהאקו..?" איזומי גמגמה בשקט "כן..?" קוהאקו הרימה את סנטרה של איזומי "ג'ונפיי הוא החבר שלי.." איזומי משכה בכתפיה, מתכווצת "כן.." קוהאקו השפילה את מבטה וירדה במדרגות העץ החלקות, נשכבת חזרה באי-רצון במיטתה הייגרימון עמד על גג הבניין של 'פרונטייר פרויקטים בע"מ', גלימתו הארוכה מתנפנפת בקור הצוננת "הייגרימון!" קראה מלאכית שריחפה בשמיים "אופאנימון-סמפאי!" הייגרימון כרע ברך למולה "הייגרימון, לוסמון שב לחיים ואנו צריכים את כל כוחותייך, אנא, חזור לצורתך האנושית.." אופאנימון הושיטה קדימה את חרבה ולאחר שהייגרימון ענה בחיוב נגעה בקצה קסדתו "וכעת, היה שלום.." אופאנימון הורידה מעט את ראשה בעוד הייגרימון חזר להיות טומוקי וקורי. גב. אופאני הופיעה במקום המלאכית ונעלמה בשקט משדה ראייתם של הבנים הצעירים ג'ונפיי התהפך במיטתו, הוא הרגיש שמשהוא לא בסדר וקם אל החלון. העצים הותירו את שרידיהם האחרונים מונחים על האספלט הקודר "אוף.. לילה משוגע.." ג'ונפיי נאנח ונשען כנגד השמשה הקרה, מתבונן בשלווה המזמינה שבחוץ. זכרונות רחוקים של קרוסלות בגן השעשועים, תיבת נגינה עם בלרינה מסתובבת בפנים ומראה קטנה, בלונים, פסטיבלי קיץ מלאי גחליליות קטקטנות ומנצנצות שפיזרו את אורן ותקוותן בלב כל השבים וההולכים "אוך.. אני מתגעגע ללהיות קטן.." ג'ונפיי התיישב על הרצפה והביט בלבנה העגולה אשר התנוססה במרכז שמי-הלילה הצלולים "אני מתגעגע למשפחה.. להורים.. להורים האלה שחלו.." ג'ונפיי קבר את פניו בין ברכיו ועצם את עיניו בשקט, נשימותיו האיטיות מפירות את השקט הנצחי שאפף את המקום, כאילו מגן על ג'ונפיי ועל זיכרונותיו מכל פגם שיכל לבוא ולהרוס את השלמות הרגעית. ג'ונפיי הרים את ראשו ושב למיטתו, עדיין מסרב להירדם. רשרוש מוזר נשמע וייצור מוזר, צהוב כולו ועם מכנס אדום הגיח מתחת למיטה של אחד הנערים ששיתפו חדר עם ג'ונפיי "היי!" הייצור קרא ונופף בידו, קולו הצווחני כמעט העיר את אחד הנערים "היי! תהיה בשקט!" ג'ונפיי שם יד על פיו של הייצור "חיפשתי אותך! קוראים לי נימון ונשלחתי לפה להשגיח!" נימון השתחרר מידו של ג'ונפיי "אה..? מי שלח אותך צהובצ'יק?" ג'ונפיי מצמץ מספר פעמים ושחרר את נימון מאחיזתו "אני לא בדיוק זוכר את השם אבל זו מלאכית מאוד יפה" עיניו של נימון נצנצו בהערצה "מי?" ג'ונפיי גרד מאחוריי שכמו, אך ללא תגובה "אתה שם?" ג'ונפיי נפנף בידו למול פניו של נימון, אך שוב- ללא הצלחה מרובה "ניימווון..!" ג'ונפיי לחש בטון גבוה לאוזנו של נימון "אוך! מעצבן קטן וצהוב..!" ג'ונפיי התרגז ומשך במכנסיו של נימון "איה!" נימון צווח בשקט וקפץ ממקומו, דמעות זעירות מהכאב נותרות בעיניו "אז בידיי מי נשלחת..?" ג'ונפיי שילב את זרועותיו "אמרתי לך שאני לא זוכר.." נימון תקע בג'ונפיי מבט מאוס "טוב.. לא משנה.. כבר מאוחר וצריך ללכת לישון.." ג'ונפיי נאנח ולקח את נימון איתו, נושא אותו מתחת לבית השחי מיצ'ירו טיפסה על אדן החלון בעדינות, קוהאקו ואיזומי שבו לישון. היא עלתה בעדינות על האבן המסותתת והתיישבה עליה, מנדנדת את רגליה וצופה בירח, אותו הירח שמשך את מבטם של כולם "נה.. מעניין מתיי תגלי את מה שבאמת קורה.." מיצ'ירו הוציאה תליון קטן בצורת לב ובמרכזו טיפה ונוצה "סורה נו טנשי.." היא חייכה לעצמה בשקט ונטלה מחברת ציורים משידתה אשר עמדה קרובה לחלון. מתחילה שוב לצייר לאור הלבנה החיוור את רחשי ליבה.

Apikachu L

New member
ױױ׀ױױ!

מזילה ריר זה כזה פרק יפה!יאא! את מתרגמת\כותבת נהדר!

moon flower

New member
../images/Emo41.gif אווך... כמה פעמים לחזור..

אני לא מתרגמת ~.~ רק כותבת! את 4 הפרקים הראשונים תרגמתי ממה שכתבתי באנגלית.. בעברית את השאר כתבתי ישר..

OFIRB9

New member
לא הכל תירגמת זה בטוח....

הכנסת פה ושם הה? הה? אהם...בכל מקרה זה פריטי! אפילו יותר מדי טוב....

למעלה