האלופה פרק 164 מה שקשור לפרק לכאן הצצה לפרק למטה
ק קיץ 2007 New member 17/6/07 #1 ../images/Emo41.gifהאלופה פרק 164../images/Emo41.gif מה שקשור לפרק לכאן הצצה לפרק למטה
W wounded animal New member 18/6/07 #6 איזה מבט מאיים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif סמעלה שמעתם את ורד אומרת במה קשור ש... ג'לל ודריה חוזרים
איזה מבט מאיים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif סמעלה שמעתם את ורד אומרת במה קשור ש... ג'לל ודריה חוזרים
A A m o r e 1 New member 18/6/07 #8 שמתם../images/Emo23.gifששינו את התמונות בשיר סיום... בסוף הכתובית שמו את ליאן פותחת את הדלת ורואה את סער כמו בסיום הקודם ששם היא פתחה את הדלת וראתה אותו בפעם הראשונה -כלומר את "הסער החדש" ועכשיו היא פותחת את הדלת ומגלה את סער הישן...
שמתם../images/Emo23.gifששינו את התמונות בשיר סיום... בסוף הכתובית שמו את ליאן פותחת את הדלת ורואה את סער כמו בסיום הקודם ששם היא פתחה את הדלת וראתה אותו בפעם הראשונה -כלומר את "הסער החדש" ועכשיו היא פותחת את הדלת ומגלה את סער הישן...
F faery18 New member 18/6/07 #13 פרק יפה. ../images/Emo13.gif היה פרק יפה, מעניין מה סער יגיד לליאן בפרק שיהיה היום...
ט ט ל ו ש1 New member 18/6/07 #15 סער הבהיל אותי...../images/Emo12.gif כמו איזה משוגע פתאום התחיל להרביץ לו..
T talshoosh New member 18/6/07 #17 היי זוכרים אותי..? הייתי פה פעם לפני שנה.. היה פרק חמוד... קאריןכתר|