האלופה פרק 154

REL1234

New member
מישהו אולי יודע

איך קוראים לשיר ששרו בקריוקי בפאב של יעל לפני השיר שיעל עלתה לשיר ? משהו שבפזמון יש "I WILL SURVIVE"

כמה צחקתיייייייייייייי

יואו זה פשוט היה פרק ענק!!!
אוסקר, דבר ראשון
"מה שלומך אוסקר?" -"חרא בלבן!"
והסתומה שנדבקה לתום
וקאריןןןןןןןןןןןן הפרחה הכי מגניבה בעולם
וצחקתי רצח מה'נפילה' שלה
ליאן נהייתה נורא צינית ומגעילה כזאת
לא אוהבת אותה... ניקי נהיית יותר שווה

MoRaN SaShA

New member
חחחח כן גלית לוי האהבלה הזאת ../images/Emo6.gif

ניקי זונעעע!! מה זה?!?!ככה לסכסך בין סער וליאן??!? כלבההההההה... קארין פשוט פרחה גדולה חחחחחחחחחחחחח איזו שחקנית גדולה היא חחחחח

קארין פשוט הרגה אותי../images/Emo6.gif

"עאלק תבואי לעפולה תבוא אתה לפה! ואני אומרת לעצמי, ויקי, אל תפלי בקטנות..."
אני מתה עלייה היא פשוט מעולה

ThisIsRoi

New member
חח ניקי כלבה?

"ככה לסכסך בין סער וליאן??!?" דווקא לדעתי ליאן הכלבה, "ככה לרצוח את מיטל וסער??!?" עכשיו ברצינות, לא ראיתי שניקי מנסה לסכסך בינהם.. להפך.

../images/Emo45.gifאת צודקת../images/Emo14.gif

ניקי בסדר גמור, ליאן הזו דורשת סטירה ושמישהו יתן לה אותה כבר...

daeve1

New member
בהתחלה חיבבתי את ליאן....

אבל היום היא עברה את הגבול
מה היא רוצה מניקי?! עם כבר אז ליאן היא הרעה מבין השתיים.

גמאני בדיוק ככה../images/Emo14.gif

בהתחלה היא הייתה מסכנה כזו וזה אבל אח"כ כבר התחלתי לשנוא אותה
היא מעצבנת, וניקי בסדר לגמרי רק בגלל שהיא רוצה להחזיר לסער ת'זכרון ליאן כועסת עליה

daeve1

New member
אני חייב גם לציין שג'וליה ממש שחקנית מעולה...

ראיתם איך שסער והיא דיברו והיא שאלה אותו למה ליאן לא רוצה שיחזור לו הזיכרון אז הוא אמר שזה בגלל שהיא לא רוצה שהוא יחזור להיות מניאק אז ניקי אמרה "אתה בטוח" שהיא כזה מהנהנת ויוצאות לה קצת דמעות, פאק!! זה היה כל כך אמין. היית פשוט בשוק
..... ג'וליה שחקנית מדהימה

../images/Emo45.gifהיא באמת שחקנית מאוד טובה...../images/Emo14.gif

גמאני האמנתי למה שהיא אמרה וזה היה כזה אמיתי... היא ממש שחקנית מעולה גם לדעתי וטוב שהביאו אותה

ממש לא נכון

אני ממש לא מסכימה איתך היא שחקנית מאוד לא טובה... אני לא מאמינה לשום מילה שהיא אומרת אני ממש לא מצליחה להתרגש ממה שהיא אומרת ובכל להתרגש מכל האווירהשל הסדרה בגלל כי היא פשוט שחקנית לא טובה... אני פשוט שונאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתת אותה..... והביאו אותה כדאי להחליף את מיטל... והיא ממש לא מצליחה להחליף אותה כמו שצריך ...

טוב, כל אחד ודעתו../images/Emo14.gif

את יכולה לחשוב שהיא שחקנית לא טובה ואני יכולה לחשוב שכן - על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... בקשר למיטל - אני לא חושבת שהביאו את ג'וליה בשביל להחליף אותה, כי זה לא יכול להצליח, לירז שחקנית הרבה יותר טובה והרבה יותר מוכשרת
, אבל גם לג'וליה לא חסר...

daeve1

New member
מורניל'ה

לא יפה להגיד זונה, גם עם זה ב"ע"....
(יואו, יצא לי משפט "דרור נובלמני"). אבל עכשיו ברצינות...לא יפה

HaDaRoSh

New member
ניקי מלכה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

למעלה